- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Ben de bugün söylemesi ayıptır pizza yedim ya, ne olacak bu halimizYok ben de yapmıyorum canım. Abur cubur yemeden duramıyorum maalesef :)
Kelin ilacı olsa kendine sürer ne diyim canım yarasın dicem olmucakBen de bugün söylemesi ayıptır pizza yedim ya, ne olacak bu halimiz
Hiç bilmiyorum canım, geçmiş olsunKızlar ya ben dün şınav bölümünde kasıklarımda bir ağrı hissettim. Hatta yumurtalıklarımda denebilir. Gün içinde geçti ama bugün spor yaparken aynı acıyı gene hissettim. Napsam bilemedim. Kas ağrısı mıdır yoksa yumurtalıkla ilgisi var mı. Fikri olan?
Olur olur bişecik olmazKelin ilacı olsa kendine sürer ne diyim canım yarasın dicem olmucak
Canım ben haftasonunu dinlenerek geçirdim, çok karnım ağrıyor. Şu gıda zehirlenmesi hala atlatamadım
Aaaa canım çok geçmiş olsun ne oldu haberim yokCanım ben haftasonunu dinlenerek geçirdim, çok karnım ağrıyor. Şu gıda zehirlenmesi hala atlatamadım
Sorma tatlım ya, hastanelik olduk eşimle kaçar serum yedik saymadım yani. Ateş, kusma filan.. 3hafta oldu hala etkisinden çıkamadım.. Tekrarlayıp duruyor karın ağrısıAaaa canım çok geçmiş olsun ne oldu haberim yok
Yaa nasıl oldu ne yediniz ki ne kadar bozukmuş öyle yaa iyice halsiz düşmüşsündür bomboş vitaminli gıdalar iç kemikli çorbalar felan canımSorma tatlım ya, hastanelik olduk eşimle kaçar serum yedik saymadım yani. Ateş, kusma filan.. 3hafta oldu hala etkisinden çıkamadım.. Tekrarlayıp duruyor karın ağrısı
Evet canım ya sorma neyden zehirlendik bilmiyorum, mayonezden şüpheleniyorum, mayonezli salata yemiştim. Ondan da 3-4 çatal yedim gerçi ama herhalde 5tane filan serum yedim. İğneler ve ilaçlar da ayrıYaa nasıl oldu ne yediniz ki ne kadar bozukmuş öyle yaa iyice halsiz düşmüşsündür bomboş vitaminli gıdalar iç kemikli çorbalar felan canım
Dün başka bir spor yaptığım için bugün 10’u yapıcam level 1 biticek
Aa ben atlamışım onu haberim yoktu. Çok geçmiş olsun canımCanım ben haftasonunu dinlenerek geçirdim, çok karnım ağrıyor. Şu gıda zehirlenmesi hala atlatamadım
Teşekkür ederim canımAa ben atlamışım onu haberim yoktu. Çok geçmiş olsun canım