JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

kızlar ya moralim bozuk sirtim agriyor devam edip daha kotu olmasindan korkuyorum yaa icim gidiyor bi yandan

hahah yok haklisin tam da bende onu demek icin girdim aslinda sen önce yazmissin. Ben de normalde spordan önce ölcecektim ama o zaman 9 gün yapmis oluyorum. 10 gün bitsin 11e baslamadan ölcecegim :)

kızlar ya moralim bozuk sirtim agriyor devam edip daha kotu olmasindan korkuyorum yaa icim gidiyor bi yandan

Benim bugün sırtım, karnım, bacaklarım ağrıyordu üstelik regldim ama yaptım

Pes etmek yok

hahah yok haklisin tam da bende onu demek icin girdim aslinda sen önce yazmissin. Ben de normalde spordan önce ölcecektim ama o zaman 9 gün yapmis oluyorum. 10 gün bitsin 11e baslamadan ölcecegim :)

Hahahahah aklında kalmış da gelmiş kıyamam

Tamam mutabakata vardık en azından cumartesi topicteyiz

Gerçi her gün topicteyiz ama

canim bence yap beline fazla yüklenmeden, karin kaslarini sık :) bugün benimde hafiften bi agridi aklima sen geldin hemen kesin bu harekette incitti dedim ama hangis hareketti unuttum bile:)) yavas yavas yapmaya calis birden yüklenme, güzel gidiyorduk bugün yapmazsan yarin yeniden baslamak zor gelebilir

ah sorma canim hareketten bile degil dambili yere birakirken dikkatsiz yere attim ordan incindi ahh ahh.
canim ya bugun dinleniyim diyorum korkuyorum çünkü daha kötü olmasindan sicak bir dus alip ilac sürerim yarina insallah daha iyi olur da yaparim dua edin olur mu

Mantıklı benim tartılırken tokayı bile kafamdan çıkarmam gibi...

Sen kendini daha iyi bilirsin bence gerçekten incinme gibi ağrın varsa bir gün dinlen

Kızlar ya ben de katılmak istiyorum ama bub program daha cok basen mi çalıştırıyor. Benim derdim.bel ve göbek. Yani popo zaten küçük. Bebegimden fırsat bulup yapabilir miyim ki cok.ihtiyacım.var.. Zor olduğu da söyleniyor cesaretimi toplayıp yarın deneyeyim bakalım :))

Geçmiş olsun canım benim umarım çok daha iyi hissedersin yarın
Bizi de haberdar et mutlaka

Mantıklı benim tartılırken tokayı bile kafamdan çıkarmam gibi...

Tokayı iyi akıl verdin ben de çıkartayım
Ben kıyafetleri çıkartıyorum genelde
Geçen 500 g fark etti

Tabii ki hoşgeldin aramıza

Vücuttaki bütün kasları çalıştırıyor

Level 1 bitmeden 1 cmden fazla zayıfladım 2 kilodan fazla verdim (tam rakamları level 1 bitince yani 2 gün sonra alacağım :))

Ve evet zor ama gözün korkmasın azmedersen alışabilirsin

180 kg insanların bile bunu yapabildiğini söylüyor videoda kendisi zaten

180i geçik değilsindir herhalde

cok sagol hayatım insallah :)

Buralarda mıydın sen
Gördüğüme pek sevindim :)
Şimdi nasıl sırtın?
canim benim

simdi sıcak dus aldim sabunla ovaladim yatmadan da krem surecegim. insallah yarın spor yapacak duruma gelirim.Spor yapabildigimiz her anin kiymetini bilmek lazimmis vallaa hic mizmizlanmak yok bundan sonra. biran once iyilesmek için sabirsizlaniyorum

Bence de ara vermek motivasyon açısından iyi olmuyor

Mesela çok güzel granola yaptım bugün

Sadece tadına bakmak için aldım bir parça

Devamını etmek o kadar istedim ki

Ama bir kez bozarsam biliyorum kötü olabilir.

Aynı hesap.

Bugün de regl olduğum için çok zor kalktım yerimden ama bırakırsam sallarım diye korktum.

Bir de buraya yazacağım ya.

Yanisi eğer azıcık bile iyileşirse devam et.

Kötüleşirse bir doktora görün.

Ama umarım bizi bırakmazsın ve iyi olursun

Yarın haber bekleyeceğim senden

Haklısın canım bu iş için motivasyon o kadar önemli ki. Ve dedigin gibi ara verdiğinde yeniden baslayacak gücü cok zor buluyosun. Bugun her seye ragmen ara vermeyip devam etmen harika. Insallah daim olur azmimiz.

Tamam yarin dedigin gibi azıcık bile iyi hissedersem devam edeceğim. Bu spora cok bel bagladim :)

ahahah :))) teşekkür ederim canım. Kilo problemim yok şükür canım. Bel ve göbek çevresinden verio kaslanmak istiyorum derdim bu :)) evdeki cadidan fırsat bulup yapabilecek miyim bir deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…