- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.871
SüperrrBel ve üst bacak ölçtüm
Göbeği ölçmedim şiş çünkü reglim
Neyse şimdi söylemeyeceğim
Level bitimini bekleyeceğim ölçüm ve fotolar için
Ama gitmiş kızlar gitmiş
Bir haftaya göre baya gitmiş
Bırakmayın, kesin devam edin!
Süperrr
Ben sanırım gruptan biraz daha zor inceleceğim çünkü callan teyzeyi dinleyip kendimi fazla zorlamadan yapıyorum hareketleri :) sadece basen ve kalça egzersizlerini tam olarak yapıyorum derdim basenler çünkü. Biraz ağrı var kaslarımda ama sizin anlattığınız kadar yok. Belki de daha önce yaptığım bi spor olduğu için bilmiyorum. Bir de benim kilom ve ölçülerim kolay değişmiyor. Kolay kilo almam da vermem de. Bakalım bir ay sonra nasıl olacak, baya sabırlı olmam lazım benim anlaşılan
O ne arkadaş hepiniz gebereceksiniz der gibi
Callan teyze de tam tersi vücudunuzu zorlamayın yapabildiğinizi yapın kaslarınız hazır olunca zaten yapacaksınız falan diyor. Aslında callanetics kilo verdiren bi spor değil hatta bu spora başlayanlar zamanla kilo bile alabiliyormuş kas yoğunluğu arttığı için. Valla merakla beklemedeyim bir ay güzel güzel yapayım da bi.
Bi de callanetics bence de zorlamaya gelecek bi spor değil çünkü çok fazla germe ve esnetme egzersizleri var, özellikle belde ve bacaklarda zorlamak allah muhafaza kötü olur
Hareketler güvenliyse zorlarsın ya bişey olmaz bence de, en fazla yorulur ağrı çekersin. Bağırırsın bugünki gibiarkada eye of the tiger çalsın
sonuclari heyecanla bekliyorum :))Bel ve üst bacak ölçtüm
Göbeği ölçmedim şiş çünkü reglim
Neyse şimdi söylemeyeceğim
Level bitimini bekleyeceğim ölçüm ve fotolar için
Ama gitmiş kızlar gitmiş
Bir haftaya göre baya gitmiş
Bırakmayın, kesin devam edin!
sonuclari heyecanla bekliyorum :))
7/30 tamamdir kizlar :)
Bugun pek verimli degildi tam ortasinda video durakladi filan. Bi de sanki sirtimi incittim hafif agri var dua edin de incitmemis oluuyum
ay insallah canım.Geçmiş olsun
Yarına hiçbir şeyciğin kalmaz merak etme
Üstelik duraklama da hiç problem değil
Aynen devam et sen
ay insallah canım.
ama jillian 5 snden fazla durmayin diyomus ya o yuzden üzüldüm biraz
ayy harikasinn masallah yaa ufak ucundan bi bilgi versen cok merak ediyorum ne kadar inceldigini :))Bu arada vücut ölçülerimin bu kadar inceldiğini görünce
Gaza geldim
Leslie 1 Mile yaptım
Yalnız hafife almışım bu kadını ben
Gayet de terletti
Üstelik 1.5 kilometre yürümüş ve
2000 üzeri de adım atmış oldum
aa bu jillianda cok guzel motive ediyormus canim keske azcik ingilizcem olaymis sen de olmasan bilemiycez ne diyo napiyo :)Sen elinden gelenin en iyisini yap
Aynı zamanda diyor ki moralinizi bozmayın
Arabanın bir tekeri patladı diye çıkıp diğer üçünü de patlatmazsınız değil mi diyor
Yani arada bir şeyi düzgün yapamadın, 1 günü beceremedin diye diğer günleri de salma diyor
ayy harikasinn masallah yaa ufak ucundan bi bilgi versen cok merak ediyorum ne kadar inceldigini :))
aa bu jillianda cok guzel motive ediyormus canim keske azcik ingilizcem olaymis sen de olmasan bilemiycez ne diyo napiyo :)
ay paylas canim harika oluyor valla :))Videoda öyle gaza getirici şeyler diyor ki
Duramıyorsun işte
Aklıma geldikçe paylaşırım
1 cmden fazla onu söyleyeyim
ay paylas canim harika oluyor valla :))
sabirsizlikla bekliyorum 2 gün sonrasinii
Su ana kadar yaptigim hicbir sporda inceldigimi hatirlamiyorum ama bu sefer farklı biraz duygusal yemelerim yok en azindan. Bakalim hayırlısı :))Senin de 3 gün
Pazar günü bekliyorum topice