JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Süperrr
Ben sanırım gruptan biraz daha zor inceleceğim çünkü callan teyzeyi dinleyip kendimi fazla zorlamadan yapıyorum hareketleri :) sadece basen ve kalça egzersizlerini tam olarak yapıyorum derdim basenler çünkü. Biraz ağrı var kaslarımda ama sizin anlattığınız kadar yok. Belki de daha önce yaptığım bi spor olduğu için bilmiyorum. Bir de benim kilom ve ölçülerim kolay değişmiyor. Kolay kilo almam da vermem de. Bakalım bir ay sonra nasıl olacak, baya sabırlı olmam lazım benim anlaşılan

Çok fazla kilo problemin yoksa evet ağırdan da alabilirsin

Benim bir de 3 ayım var ondan da tutuştum

Jillian ablamız, Callanetics teyze gibi merhametli de değil

Çok sevdiğim bir lafı var

"Kusmadığın, bayılmadığın veya ölmediğin sürece devam!" diyor

Video sırasında da böyle zaten

"Ölecek gibi hissediyorsunuz biliyorum ama durmayacaksınız!"

Bağırma durmuyorum tamam lanet olası durmuyorum diyorum

O ne arkadaş hepiniz gebereceksiniz der gibi

Callan teyze de tam tersi vücudunuzu zorlamayın yapabildiğinizi yapın kaslarınız hazır olunca zaten yapacaksınız falan diyor. Aslında callanetics kilo verdiren bi spor değil hatta bu spora başlayanlar zamanla kilo bile alabiliyormuş kas yoğunluğu arttığı için. Valla merakla beklemedeyim bir ay güzel güzel yapayım da bi.

Aynısı Shredde de var
Kasa dönüşme olayı
Ama şu açıdan bak Mihi
Kasa dönüştüğünde kilo vermen çok daha kolay olacak
Kaslı insanların yaktığı kalori ile bizimkisi bir değil
Onlar uyurken bile bizden çok yakıyorlar

Bi de callanetics bence de zorlamaya gelecek bi spor değil çünkü çok fazla germe ve esnetme egzersizleri var, özellikle belde ve bacaklarda zorlamak allah muhafaza kötü olur

Bilmiyorum ben zorluyorum ya

Bir şey olmadı şimdiye kadar bakalım

Vücuda azcık stres yaptıracağız ki alışsın dimi

Bu arada vücut ölçülerimin bu kadar inceldiğini görünce

Gaza geldim

Leslie 1 Mile yaptım

Yalnız hafife almışım bu kadını ben

Gayet de terletti

Üstelik 1.5 kilometre yürümüş ve

2000 üzeri de adım atmış oldum

ay insallah canım.

ama jillian 5 snden fazla durmayin diyomus ya o yuzden üzüldüm biraz

Sen elinden gelenin en iyisini yap

Aynı zamanda diyor ki moralinizi bozmayın

Arabanın bir tekeri patladı diye çıkıp diğer üçünü de patlatmazsınız değil mi diyor

Yani arada bir şeyi düzgün yapamadın, 1 günü beceremedin diye diğer günleri de salma diyor

ayy harikasinn masallah yaa ufak ucundan bi bilgi versen cok merak ediyorum ne kadar inceldigini :))

aa bu jillianda cok guzel motive ediyormus canim keske azcik ingilizcem olaymis sen de olmasan bilemiycez ne diyo napiyo :)

ayy harikasinn masallah yaa ufak ucundan bi bilgi versen cok merak ediyorum ne kadar inceldigini :))

aa bu jillianda cok guzel motive ediyormus canim keske azcik ingilizcem olaymis sen de olmasan bilemiycez ne diyo napiyo :)

Videoda öyle gaza getirici şeyler diyor ki

Duramıyorsun işte

Aklıma geldikçe paylaşırım

1 cmden fazla onu söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…