harikasin ve her sey güzel olacak :)Callanetics 6/30 tamamdır.
Fonda athena-herşey güzel olacak çaldı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasin ve her sey güzel olacak :)Callanetics 6/30 tamamdır.
Fonda athena-herşey güzel olacak çaldı :)
Süper meraktan çatlıyorum şu an... Ya benim 3. Gün sanki elimi belime attığımda incelmiş gibi hissediyorum psikolojik olabilir.Bel ve üst bacak ölçtüm
Göbeği ölçmedim şiş çünkü reglim
Neyse şimdi söylemeyeceğim
Level bitimini bekleyeceğim ölçüm ve fotolar için
Ama gitmiş kızlar gitmiş
Bir haftaya göre baya gitmiş
Bırakmayın, kesin devam edin!
Bu arada vücut ölçülerimin bu kadar inceldiğini görünce
Gaza geldim
Leslie 1 Mile yaptım
Yalnız hafife almışım bu kadını ben
Gayet de terletti
Üstelik 1.5 kilometre yürümüş ve
2000 üzeri de adım atmış oldum
Jilliandan öne yapınca kolay ama ondan sonra yapamam ben ancak duşa atıyorum kendimi. Tam bi harekette yorulacakmış gibi olunca temrar yürüyüşe geçiyo seviyorum onu.Bu arada vücut ölçülerimin bu kadar inceldiğini görünce
Gaza geldim
Leslie 1 Mile yaptım
Yalnız hafife almışım bu kadını ben
Gayet de terletti
Üstelik 1.5 kilometre yürümüş ve
2000 üzeri de adım atmış oldum
Oooo süpersin.6/30 bitti
Su ana kadar yaptigim hicbir sporda inceldigimi hatirlamiyorum ama bu sefer farklı biraz duygusal yemelerim yok en azindan. Bakalim hayırlısı :))
6/30 bitti kızlar veeee ilk iki güne kıyasla çok rahat yaptım hareketleri kas ağrısı yok ama bayağı bi terletti.
en son yerde yapılan harekette zorlanıyorum biraz erken bırakıyorum onu. Bir de gün içinde 10.000 adımı tamamladım
Süper meraktan çatlıyorum şu an... Ya benim 3. Gün sanki elimi belime attığımda incelmiş gibi hissediyorum psikolojik olabilir.
Jillian artı leslie hee süpersin valla ölçülerini merak ediyorum. Bende göbekten verdim bayağı bi fark edilir oldu tartıda da eksi gördüm çok şükür :)
Jilliandan öne yapınca kolay ama ondan sonra yapamam ben ancak duşa atıyorum kendimi. Tam bi harekette yorulacakmış gibi olunca temrar yürüyüşe geçiyo seviyorum onu.
Günaydın güzel ve tatlı bayanSüper meraktan çatlıyorum şu an... Ya benim 3. Gün sanki elimi belime attığımda incelmiş gibi hissediyorum psikolojik olabilir.
Niye hemen yaptın Canım 1 saat sonra yap hem kahvede iç mutlakaYa bende de bitirdikten 1 saat sonra daha enerjik oluyorum sanki. Bugün performansım çok kötüydü kahvaltıdan yarım saat sonra yaptım çok midem bulandı.
4/30 bitti.
ben fotoo isterimm :)))Jilliana güveniyorum bence olacak :)
Daha da kolay olacak zamanla
Bende hiç ağrı sızı kalmadı artık
Benim de kilit noktam 9. dakika
Oradaki kardiyoları geçtim mi durmuyorum
Orada durmazsam hiç durmadan gidiyor
O şınavdır mekiktir değil ama kardiyolar bitiriyor beni
İşe yaramış da olabilir
Sıkılaşmışsındır
İncelmesen de sıkılaşmış olabilirsin
Level 1 sonu ölçersin bakalım kaç cm inceleceksin :)
Çok heyecanlı
1 cmden fazla gitti şimdiye kadar öyle söyleyeyim
Cumartesi paylaşırım topicte
İsteyene foto da atabilirim
Ben de tam tersi
Jilliandan önce fazla hareketli olursam bile tıkanıyorum
Yürüyüş ve Leslie de nefesi hızlandırdığı için sonrasında Jillian yaparsam bayılırım
Akşam 9 gibi yaptım zaten
Hem ilk günlerin olduğu için öyle oluyordur
Şu aralar bana bir enerji patlaması geliyor sonrasında
Canim ana yemekle arasina en az 2 saat koy dolu mideyle yapmak cok tehlikeliYa bende de bitirdikten 1 saat sonra daha enerjik oluyorum sanki. Bugün performansım çok kötüydü kahvaltıdan yarım saat sonra yaptım çok midem bulandı.
4/30 bitti.
Ya bende de bitirdikten 1 saat sonra daha enerjik oluyorum sanki. Bugün performansım çok kötüydü kahvaltıdan yarım saat sonra yaptım çok midem bulandı.
4/30 bitti.
ben fotoo isterimm :)))
Canim ana yemekle arasina en az 2 saat koy dolu mideyle yapmak cok tehlikeli
kizlar masallah hepiniz harikasinizz )
bir sey sorcam dün dambillari yere birakirken sırtımda bir yeri incittim gibi bugün hafif agriyor aksama yapabilirim degil mi spor zorlayip kötü olmasından korkuyorum
sorma ya ne cabuk gectiii 30 gün uzun gibi geldi basta ama 3te 1ini yaptik bile tam gaz devam 2. leveli izlemedim henüz ama heyecanla bekliyorum bu 1de daha cok sıkılaşma oldu bende sanki; 2 ve 3de bakalim ne kadar incelicem.9/30 tamam
Level 1ın bitmesine sadece 1 gün kaldı
İnanamıyorum
@cranial bir zamanlar (çooooook eskiden bir hafta önce ) sadece sen, ben ve aquarius24 vardık topicte
Hadi başlayalım diyorduk Level 1 i bitirdim bile
sorma ya ne cabuk gectiii 30 gün uzun gibi geldi basta ama 3te 1ini yaptik bile tam gaz devam 2. leveli izlemedim henüz ama heyecanla bekliyorum bu 1de daha cok sıkılaşma oldu bende sanki; 2 ve 3de bakalim ne kadar incelicem.
Yarin ölcüler icin hazirlanin