- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iftarda özellikle az yiyorum yoksa spor yapacak halim olmuyor ağırlıktan :)Regl'im bitti bugün yine orucumsporumu iftardan sonra yapip bildiricem
Bende az yerim artik daha cabuk kilo vermeme vesile olur hemBen iftarda özellikle az yiyorum yoksa spor yapacak halim olmuyor ağırlıktan :)
Hafif yeyince daha enerjik oluyorum
Yok aslında iftardan 2 saat kadar sonra yapınca çok rahat hissediyorsun üstündeki o ağırlık falan gidiyor rahat uyuyosun bi de. Akşam yapmak da iyimiş yani onu anladım :)Bende az yerim artik daha cabuk kilo vermeme vesile olur hem
Sabah yapinca da tüm gün enerjik oluyodum aslinda iyi geliyodu. Böylede artik gec yapip dus alip misil misil uyurum
Tebrikler canimm olculerini merakla bekliyorum :)10/30
Level 1 tamamdır!
Ölçüm günü de yarın
Kizlaar 8/30 tamamdirr :)) dambilsizz yaptim zorlamamak icin ama hic yoktan iyidir degil mi :)
Aynen canim ne olursa olsun birakmak yok insallah. Hem buraya yaptığımı yazmadan duramam ki ben huzur doluyorum yazinca :)Ay bırakmamana çok sevindim
Böyle azimli oldukça o kiloların senden kaçışı yok
Dambılsız yapman da sorun değil bence
Ben zaten küçük su şişeleriyle yapıyorum yine de işe yarıyor
İlk yaptığımda hiçbir şey olmadan yaptım yine işe yaramıştı
Ayy harika olir canim bence de olusturalim :))Bu arada kızlar özel mesajdan konferans konuşması oluşturayım diyorum
Öncesi/sonrası fotoğrafımı atabilmek için
Başka isteyen olursa onlar da atabilir
Konuşmaya dahil olmak isteyen söylesin
Sizi de katayım
Aynen canim ne olursa olsun birakmak yok insallah. Hem buraya yaptığımı yazmadan duramam ki ben huzur doluyorum yazinca :)
En zoru başlamak, biz bir işe basladik asla yarim birakmamaliyiz, gün geçtikçe kolaylasacak, mis gibi vucudumuzdan zevk ala ala full ozguvenli ortalarda dolasacagiz. inaniyorum olacak :)
Ayy harika olir canim bence de olusturalim :))
Tamam canim okusunlar cevap versinler onlarin da isteyecegini düşünüyorum eminimki bizi daha da gaza getirecektir :)Sevdiğim bir söz var
Bırakmak istediğin zaman neden başladığını hatırla diyor :)
Üstelik bu kadar yol gelmişken bırakmak olmaz
Boşuna mı yaptın o 8 günü değil mi
Bari sonuçları görelim önce
Hak ettik
Sana zaten banko atacağım foto sözüm vardı da diğer kızlardan isteyen olur mu bakalım :))
Tamam canim okusunlar cevap versinler onlarin da isteyecegini düşünüyorum eminimki bizi daha da gaza getirecektir :)
Aynen ben net sonuclari alsam inaniyorum ki daha da hevesle yapacağım bakalim
Kalk al olculerini canim bizi o güzel ölçülerden mahrum bırakma :))2 günün kaldı
Az daha sık dişini
Sonuçları göreceksin
Ben de pek heyecanlıyım yarın sabah heyecanla kalkarım artık erkenden
Kalk al olculerini canim bizi o güzel ölçülerden mahrum bırakma :))
ahahah aynen canim dibine kadar incelmeden alinmayacak o olculer anlasilan :)))Belki bu gece 2 mm daha incelerim belki dur
Bugün 10. günün etkisini de katayım diyorum
Iyi yapmışsin canim şimdi o kıyafetler seni daha da gaza getirir :))Kizlar ben bugün spontan annemlere geldim. Ammaaaa gittim en yakin alisveris yerinden kendime spor kiyafetleri tayt mayt aldim birakmak yook.
Bos su siseleri var onlarimi doldursam dambil yerine diye düsündüm ama onsuz da oluyomus bir kereden birsey olmaz onlarsiz yapem
Simdi iftari yaptim aslinda cok yedim ama siskinlik yok, birazdan basliyacagim. 700 kalori civari aldim saydim hihii:)
Yarin da annemin evini bi dip köse arayim mezura icin ölceyim kendimi
Velvette resim icin gruba bende katilirim canim, ugrastik o kadar görelim endamimizi
benimkiler 0.5 kg varla yok arasi ama bence bana yetiyor yoksa boyun kasi yapicam bol bol onlari kaldirirkenIyi yapmışsin canim şimdi o kıyafetler seni daha da gaza getirir :))
Aynen bi kereden bir sey olmaz canim ben de yarina iyi hisseder de dambillara geçerim insallah.
Kizlar kac kiloluk dambilla yapıyorsunuz siz?