JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bende az yerim artik daha cabuk kilo vermeme vesile olur hem:KK48:

Sabah yapinca da tüm gün enerjik oluyodum aslinda iyi geliyodu. Böylede artik gec yapip dus alip misil misil uyurum:KK48:
Yok aslında iftardan 2 saat kadar sonra yapınca çok rahat hissediyorsun üstündeki o ağırlık falan gidiyor rahat uyuyosun bi de. Akşam yapmak da iyimiş yani onu anladım :)

İftarda da hamur işi falan yiyince rahatsız hissediyorum ama et-tavuk-balık ve yanında salata çorba çok güzel bir yemek oluyor hem doyuruyor hem de rahatsız etmiyor.

Kizlaar 8/30 tamamdirr :)) dambilsizz yaptim zorlamamak icin ama hic yoktan iyidir degil mi :)

Ay bırakmamana çok sevindim

Böyle azimli oldukça o kiloların senden kaçışı yok

Dambılsız yapman da sorun değil bence

Ben zaten küçük su şişeleriyle yapıyorum yine de işe yarıyor

İlk yaptığımda hiçbir şey olmadan yaptım yine işe yaramıştı :21:

Ay bırakmamana çok sevindim

Böyle azimli oldukça o kiloların senden kaçışı yok

Dambılsız yapman da sorun değil bence

Ben zaten küçük su şişeleriyle yapıyorum yine de işe yarıyor

İlk yaptığımda hiçbir şey olmadan yaptım yine işe yaramıştı :21:
Aynen canim ne olursa olsun birakmak yok insallah. Hem buraya yaptığımı yazmadan duramam ki ben huzur doluyorum yazinca :)

En zoru başlamak, biz bir işe basladik asla yarim birakmamaliyiz, gün geçtikçe kolaylasacak, mis gibi vucudumuzdan zevk ala ala full ozguvenli ortalarda dolasacagiz. inaniyorum olacak :)

Bu arada kızlar özel mesajdan konferans konuşması oluşturayım diyorum

Öncesi/sonrası fotoğrafımı atabilmek için

Başka isteyen olursa onlar da atabilir

Konuşmaya dahil olmak isteyen söylesin

Sizi de katayım :21:
Ayy harika olir canim bence de olusturalim :))

Aynen canim ne olursa olsun birakmak yok insallah. Hem buraya yaptığımı yazmadan duramam ki ben huzur doluyorum yazinca :)

En zoru başlamak, biz bir işe basladik asla yarim birakmamaliyiz, gün geçtikçe kolaylasacak, mis gibi vucudumuzdan zevk ala ala full ozguvenli ortalarda dolasacagiz. inaniyorum olacak :)

Ayy harika olir canim bence de olusturalim :))

Sevdiğim bir söz var

Bırakmak istediğin zaman neden başladığını hatırla diyor :)

Üstelik bu kadar yol gelmişken bırakmak olmaz

Boşuna mı yaptın o 8 günü değil mi

Bari sonuçları görelim önce

Hak ettik

Sana zaten banko atacağım foto sözüm vardı da diğer kızlardan isteyen olur mu bakalım :))

Sevdiğim bir söz var

Bırakmak istediğin zaman neden başladığını hatırla diyor :)

Üstelik bu kadar yol gelmişken bırakmak olmaz

Boşuna mı yaptın o 8 günü değil mi

Bari sonuçları görelim önce

Hak ettik

Sana zaten banko atacağım foto sözüm vardı da diğer kızlardan isteyen olur mu bakalım :))
Tamam canim okusunlar cevap versinler onlarin da isteyecegini düşünüyorum eminimki bizi daha da gaza getirecektir :)

Aynen ben net sonuclari alsam inaniyorum ki daha da hevesle yapacağım bakalim

Tamam canim okusunlar cevap versinler onlarin da isteyecegini düşünüyorum eminimki bizi daha da gaza getirecektir :)

Aynen ben net sonuclari alsam inaniyorum ki daha da hevesle yapacağım bakalim

2 günün kaldı
Az daha sık dişini
Sonuçları göreceksin
Ben de pek heyecanlıyım yarın sabah heyecanla kalkarım artık erkenden :KK48:

Kizlar ben bugün spontan annemlere geldim. Ammaaaa gittim en yakin alisveris yerinden kendime spor kiyafetleri tayt mayt aldim:KK48: birakmak yook.
Bos su siseleri var onlarimi doldursam dambil yerine diye düsündüm ama onsuz da oluyomus bir kereden birsey olmaz onlarsiz yapem:KK45:
Simdi iftari yaptim aslinda cok yedim ama siskinlik yok, birazdan basliyacagim. 700 kalori civari aldim saydim hihii:)

Yarin da annemin evini bi dip köse arayim mezura icin ölceyim kendimi:halay:

Velvette Velvette resim icin gruba bende katilirim canim, ugrastik o kadar görelim endamimizi:KK76:

Kizlar ben bugün spontan annemlere geldim. Ammaaaa gittim en yakin alisveris yerinden kendime spor kiyafetleri tayt mayt aldim:KK48: birakmak yook.
Bos su siseleri var onlarimi doldursam dambil yerine diye düsündüm ama onsuz da oluyomus bir kereden birsey olmaz onlarsiz yapem:KK45:
Simdi iftari yaptim aslinda cok yedim ama siskinlik yok, birazdan basliyacagim. 700 kalori civari aldim saydim hihii:)

Yarin da annemin evini bi dip köse arayim mezura icin ölceyim kendimi:halay:

Velvette Velvette resim icin gruba bende katilirim canim, ugrastik o kadar görelim endamimizi:KK76:
Iyi yapmışsin canim şimdi o kıyafetler seni daha da gaza getirir :))

Aynen bi kereden bir sey olmaz canim ben de yarina iyi hisseder de dambillara geçerim insallah.

Kizlar kac kiloluk dambilla yapıyorsunuz siz?

Iyi yapmışsin canim şimdi o kıyafetler seni daha da gaza getirir :))

Aynen bi kereden bir sey olmaz canim ben de yarina iyi hisseder de dambillara geçerim insallah.

Kizlar kac kiloluk dambilla yapıyorsunuz siz?
benimkiler 0.5 kg :KK53: varla yok arasi:KK45: ama bence bana yetiyor yoksa boyun kasi yapicam bol bol onlari kaldirirken

X