JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

maşallah naptin sen oylee

sonuclari heyecanla bekliyorum :)

benim de rippedi bitirmeme 3 gün kaldi

ben bundan sonrasi icin bi sure pilates yapcam sanirim bu bacaklar incelecek öyle ya da böyle
Canim sanki santim olarak pek bi farkim olmucak gibi, ama görüntüden memnunum :) kilomda rippedle düstü sayilir. Bende yarin Callaneticse basliycam bi 15 gün.

Canım çok geçmiş olsun.. olur öyle şeyler arada yaaa önemli olan sağlığın yernde olsun spor yapılır eninde sonunda. Ayrıca ben hep kendime de bunu derim 30 günde olmasında 40 günde olsun yani podyumlara çıkacak halim yok önemli olan kendimiz için bişeyler yapabilmemiz. iyice dinlen kendine gel yarın birgün yaparsın zaten :spor::KK15:

canimm cok gecmis olsun

sakin yorma kendini

dinlen iyice

biz hep.burdayız merak etme spor askimiz bitmez bizim :))

Sağolun kızlar, hadi inşallah yarın yapacağım, niyetimi aldım. İstemek başarmanın yarısı :KK49: kuzenimin düğünü var önümüzdeki ayın sonunda. O zamana kadar şekillenmiş, güzelleşmiş olmak istiyorum:halay:

26 Temmuz Spor Listesi

1. arwinnn: Shred 4/30
2. Beyaz Hatun: Shred 11/30
3. EmiraSalih: Leslie 3mile 9/15
4. Aquarius24: Ripped level 4 6/6 bittiii
Canım harikasın ya :KK73:

valla sendeki kadar degilimdir :KK48: sirf 15 gün bile cok güzel yaramisti sana :110:
bakalim yarin foto cekince görücem bende, santimlerden pek ümitli degilim ama:duduk:
Valla ben de farkında değildim kendimin nasıl ki fotoları birleştirene kadar. İnan fark bi şekilde şoke ediyor bizi bu jillianın programlarından birini yapmayıp da değişmedim diyeni duymadım sanırım. Bu kadın işi biliyor :KK54: eminimki sende de fark olacaktır hemde bariz bir fark. Ayyy iple çekiyorum bize paylaşacağın zamanı :skandal:

Sağolun kızlar, hadi inşallah yarın yapacağım, niyetimi aldım. İstemek başarmanın yarısı :KK49: kuzenimin düğünü var önümüzdeki ayın sonunda. O zamana kadar şekillenmiş, güzelleşmiş olmak istiyorum:halay:

Önümüzdeki ayın sonu muu :KK57: kız sen ne yaptınnnn o zamana kadar bu gazla senden bir frifri daha çıkar be şekerim sen yeterki inan :spor: bende bayrama kadar şekillenmek istiyorum ilk önceki amacım bayram sonraki amacım ise balayında sütun gibi görünmekkk :süslü:

Önümüzdeki ayın sonu muu :KK57: kız sen ne yaptınnnn o zamana kadar bu gazla senden bir frifri daha çıkar be şekerim sen yeterki inan :spor: bende bayrama kadar şekillenmek istiyorum ilk önceki amacım bayram sonraki amacım ise balayında sütun gibi görünmekkk :süslü:
Oo düğün ne zaman tatlım? Görünürsün görünürsün, harika gidiyorsun zaten :KK19: ama emin ol siz birbirinizi sevdikten sonra, o balayında benim gibi 70kilo da olsan eşin seni dünyanın en taş hatunu gibi hissettirir :oops:

Neyse şey... Ne diyorduk, o zaman bayrama kadar ilk hedefimiz şekillenmek :halay:

Darisi basina canim, biseyi basarabilmek sonuna kadar getirmek gercekten mutluluk verici. Daha uzun süreler burada hep birlikte oluruz insallah:21:

Canim sende kilo sorunu varmiydi? Eger kilo verme amacin var ise Ripped ile devam edebilirsin.
Canım tatil yaa en azından calletis Rusça videosunu indirmiştim orda internet cekmiyor olabilir tatil yerinde onu garantilim ben zayıflamak içim yapıyorum valla bu sporları belki kilo vermedim ama geçen eşim baya toparlandın diyor o zaman çok mutlu oldum:rapci:
Kızlar kendimi biraz iyi hissettim bugün. Önce evi bi toplayıp silip süpürgeyim, sonra da spor yaparım diye düşündüm. Dip köşe sildim ettim derken bir de üstüne yemeğe giriştim. Pilim bitti. Daha tam iyileşememişim galiba, anlayacağınız spor yine kaldı :KK43:
Tam iletmeden neden yüklendin kendine ki toparlansaydın iyice
Gruba kurşun mu döktürsek ne
:KK43:

26 Temmuz Spor Listesi

1. arwinnn: Shred 4/30
2. Beyaz Hatun: Shred 11/30
3. EmiraSalih: Leslie 3mile 9/15
4. Aquarius24: Ripped level 4 6/6
5. Asimeleksi shred 23/30

Sen taş olursun sende bu azim varken biz bile oluruz

Canım tatil yaa en azından calletis Rusça videosunu indirmiştim orda internet cekmiyor olabilir tatil yerinde onu garantilim ben zayıflamak içim yapıyorum valla bu sporları belki kilo vermedim ama geçen eşim baya toparlandın diyor o zaman çok mutlu oldum:rapci:

Tam iletmeden neden yüklendin kendine ki toparlansaydın iyice
Gruba kurşun mu döktürsek ne
:KK43:
Evi biraz daha toplamasam ayaklanıp yürüyecekti. Pencereler de açık ya, resmen toz toprak olmuş ev:skandal:

Evi biraz daha toplamasam ayaklanıp yürüyecekti. Pencereler de açık ya, resmen toz toprak olmuş ev:skandal:
:KK48: dur demişsin eve ama dikkat et kendine bende evi dip köşe temizliyince içim ferahlıyor valla seviyorum bende. Yazın en büyük sorunu toz zaten açık kapılar her gün toz alsan bile yine toz oluyor

Oo düğün ne zaman tatlım? Görünürsün görünürsün, harika gidiyorsun zaten :KK19: ama emin ol siz birbirinizi sevdikten sonra, o balayında benim gibi 70kilo da olsan eşin seni dünyanın en taş hatunu gibi hissettirir :oops:

Neyse şey... Ne diyorduk, o zaman bayrama kadar ilk hedefimiz şekillenmek :halay:
Ay canım düğün önümüzdeki yıl bu aylar veya ağustos anlicağın daha yolum var ama benim işime geliyor şekillenmek için farklı bi kalıba bürünmek için epey güzel uzun bir yolum var ayrıca nişanlımda baya spor yapıyor oda geliştirmeye çalışıyor vücudunu omuzları filan ama o salonda yapıyor ben evde jillian ile bakalım hangimizde daha etkili olacak bir de onun hırsı var bende bırakamıyorum :KK76: çocuk yanımda kendinden emin olup ben özgüvensiz kalamamm :bicak: en iyisimi fit olup diri olup rahat olmam. Ama dediğine katılıyorum kalpler bir oldukça seven gözler zaten güzel görür :KK200:

Canıım inşallah hepimiz taş olalım, önümüzdeki yaza hayalimizdeki bikinilerle plajlarda salınalım. Göbeklermizi otururken çantalarla, yastıklarla veya bol tshirt ler ile saklamayalım. :dua:En Büyük TÜRKİYE
Aynen öyle en zor verilen yer göbek herhald bende rahat beş cm var yaa böyle tutunca elime geliyor valla ben elbiseler giymek istiyorum zayıflayınca boyda uzun gibi oluyor

Aynen öyle en zor verilen yer göbek herhald bende rahat beş cm var yaa böyle tutunca elime geliyor valla ben elbiseler giymek istiyorum zayıflayınca boyda uzun gibi oluyor
Evet bende çok seviyorum. Ama böyle biraz dar penye tarzı olunca eyvah diyorum oradan bir ayva el sallıyor böyle bana :KK45: yahu üst karın yok ama doğumda yapmadım bu alt karının sarkıklığı nedir yahu sırf bu sebepten ileride sezeryan ile doğum yapmaktan kaçınıcam gibi zaten kızlığımda alt karınla uğraşıyorum bide bebekten sonra aman allahımmm sarkık bir deriyi nasıl adam ederim :mad:

Evet bende çok seviyorum. Ama böyle biraz dar penye tarzı olunca eyvah diyorum oradan bir ayva el sallıyor böyle bana :KK45: yahu üst karın yok ama doğumda yapmadım bu alt karının sarkıklığı nedir yahu sırf bu sebepten ileride sezeryan ile doğum yapmaktan kaçınıcam gibi zaten kızlığımda alt karınla uğraşıyorum bide bebekten sonra aman allahımmm sarkık bir deriyi nasıl adam ederim :mad:
Senin bu gidişle olmaz zaten Ebru şallı gibi hamile kalırsın valla canım taş gibi taş

Ay canım düğün önümüzdeki yıl bu aylar veya ağustos anlicağın daha yolum var ama benim işime geliyor şekillenmek için farklı bi kalıba bürünmek için epey güzel uzun bir yolum var ayrıca nişanlımda baya spor yapıyor oda geliştirmeye çalışıyor vücudunu omuzları filan ama o salonda yapıyor ben evde jillian ile bakalım hangimizde daha etkili olacak bir de onun hırsı var bende bırakamıyorum :KK76: çocuk yanımda kendinden emin olup ben özgüvensiz kalamamm :bicak: en iyisimi fit olup diri olup rahat olmam. Ama dediğine katılıyorum kalpler bir oldukça seven gözler zaten güzel görür :KK200:
Daha çok var diye bırakmaman çok iyi canım. Göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman :bicak:
Ennn güzel gelin olursun canım bu heves ve azimle :KK49:

X