Kızlar ölçülerimi aldım şimdi. Sabah uyandığımda unutuyor, aç karnıma alamıyorum. Kiloda bir değişim olmamış ama kalçadan 2cm, göbekten de 4cm gitmiş. Kollarım da eşitlenmişDiyetime dikkat edememe rağmen çok güzel bir değişim bence bu, yeğenlerim ynaımdayken pankek de yaptık kahvaltıya, KFC'ye de gittik. Spor salonlarında bir ayda fark görmediğim olmuştu, diyet yapmama rağmen. Jillian'la 10 günde toplamda 9cm gitmiş oldu.
Göğüs: 98 - 98
Bel: 78 - 79
Kalça: 108 - 106
Göbek: 100 - 96
Boyun: 32 - 31
Bacaklar: Sol 60, Sağ 62 - Sol 60, Sağ 62
Kollar: Sol 32, Sağ 34 - Sol 32, Sağ 32
Afiyet şifa olsun canım15 cmni de kutlayacağız aynen yaktığından az yediğinde gidiyor zaten kilo çok rahat
Bu arada tarif için çok sağ ol
@aquarius24 ve seninkileri mixledim, salatalık limon ve tarçını karıştırdım
Hem kokusu da çok güzel tadı da hem de içtiğimden beri wcye gidip duruyorum, yoksa ilaç içtiğimden beri çok azdı yani ki normalde ben yarım saatte bir giden bir insandım ay çok iyi böyle böyle gider umarım o şişlikler
Amin, teşekkür ederim canım. Allah nazardan korusun hepimizi.süpersin yaa maşallah Grubumuzu nazarlardan korusun Allah süpersin süper tam gaz devam darısı bizim başımıza
Sağol canımm aynen sanırım öyle olacak gibiiÇok geçmiş olsun canım. Eğer çok kötüysen bir gün ara ver bence. Yarın 20.günü yapıp level2yi tamamlarsın.
Kızlar Jillian'ın sitesinde shred için, ripped için filan yemek planları varmış. Deneyeniniz var mı? Baya dolu dolu menüler.
Canim 3 levelden oluşuyor ama.kaçar gün yapılıyor bilmiyorum. Ama bildiğim şey hakkıyla yapılırsa baklava yapacağımızHadi yaa çok sevindim canım o halde six pack yapayım bende :)) pekiii bu kaç level den oluşuyor tatlım ve her level kaç gün yapılıyor bilgin var mıı ?
kem gozluler15 cmni de kutlayacağız aynen yaktığından az yediğinde gidiyor zaten kilo çok rahat
Bu arada tarif için çok sağ ol
@aquarius24 ve seninkileri mixledim, salatalık limon ve tarçını karıştırdım
Hem kokusu da çok güzel tadı da hem de içtiğimden beri wcye gidip duruyorum, yoksa ilaç içtiğimden beri çok azdı yani ki normalde ben yarım saatte bir giden bir insandım ay çok iyi böyle böyle gider umarım o şişlikler
Aşk olsun hiç öyle şey olur mu
Kesin gelip geçen misafir takılanlardan üye olmayanlardan biridir o nazar değdiren
Doğru söylüyorsun canım, çoğu malzeme yok gerçekten. Muadilleriyle filan uğraşmak lazım, uzun iş :)Canım onları ben de indirdim
Çok da güzel menüler ama yapmadım
Açıkçası çünkü
1. Üşendim, hazırlamak lazım onları özenle
2. Malzemelerin bazıları Türkiyede bulamam diye düşünüyorum
Doğru söylüyorsun canım, çoğu malzeme yok gerçekten. Muadilleriyle filan uğraşmak lazım, uzun iş :)
Liste yapıldı mı bugün ben görmedim yoksa kızlar spor yapmadınız mıpes etmek Yok
Çok emin olmamakla beraber zannetmiyorum çünkü göğüs tamamen yağ dokusudur :/
Orada kas yok ama bir teknik bulursan benimle de paylaşırsan sevinirim