JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Nasil bi acidan bahsediyoruz canim?
Benim de oyleydi ihmal ettim catlaklar oldu cunku

Of cok mantikli sen dedikten sonra baktim zaten arastirdim oyleymis hakkaten

Benim 56 falan yapiyor ihtiyacim olan dun 115 aldim mesela ay iki kati ya kas da istiyorum ama cok abartili degil tabi bugun zaten patladi artik karbonhidrata saldirdim oglen dayanamayip :KK70: Fazla protein de tikiyor insani
Aslinda istedigin kiloya geldikten sonra kas yapsan daha iyi olur. Zaten su durumda spor yaparakta kas calistiriyosun, kilo verirken kastan kayip etmiyorsun, dogru olanida bu. O en asagidaki şema gibi yap olmazsa, kaloride sayiyorsun ne de olsa, 65% karbonhidrata böl %25de proteine. Yanlis hesaplamadiysam 1200 kalori aldigini varsayarak hesapladim, 300 kalori protein alman gerek oda 75 gr ediyor.

Aslinda istedigin kiloya geldikten sonra kas yapsan daha iyi olur. Zaten su durumda spor yaparakta kas calistiriyosun, kilo verirken kastan kayip etmiyorsun, dogru olanida bu. O en asagidaki şema gibi yap olmazsa, kaloride sayiyorsun ne de olsa, 65% karbonhidrata böl %25de proteine. Yanlis hesaplamadiysam 1200 kalori aldigini varsayarak hesapladim, 300 kalori protein alman gerek oda 75 gr ediyor.

Doğru diyorsun işte başıma ne geliyorsa sabırsızlıktan aceleden geliyor
Panikleyip hata yapıyorum veya heyecan yapıp hataya düşüyorum
Peki o düz göbek ve yan kas çizgileri için bu kadar protein yeter mi aslında 6 pack falan da istemiyorum sonuçta tek istediğim o ab crack denen çizgiler

Velvette Velvette canım proteini daha cok hangi kaynaklardan alıyorsun ben de beslenme duzenime ekliyim diyorum

Genelde yumurta, et, balık, proteini fazla olan meyve ve sebzeler canım bir de içim fit süt içiyorum onda 30 g var o baya yardımcı oluyor yoksa sadece yemekle hayatta kapatamazdım bu kadar açığı

herkese merhaba :)
bende başladım jillian'a 1. aşamadayım fakat incelirken göğüslerimizin küçülmesini engellemenin bir yolu var mı acaba?

herkese merhaba :)
bende başladım jillian'a 1. aşamadayım fakat incelirken göğüslerimizin küçülmesini engellemenin bir yolu var mı acaba?

Çok emin olmamakla beraber zannetmiyorum çünkü göğüs tamamen yağ dokusudur :/
Orada kas yok ama bir teknik bulursan benimle de paylaşırsan sevinirim :KK53:

Kızlar ölçülerimi aldım şimdi. Sabah uyandığımda unutuyor, aç karnıma alamıyorum. Kiloda bir değişim olmamış ama kalçadan 2cm, göbekten de 4cm gitmiş. Kollarım da eşitlenmiş :KK6: Diyetime dikkat edememe rağmen çok güzel bir değişim bence bu, yeğenlerim ynaımdayken pankek de yaptık kahvaltıya, KFC'ye de gittik. Spor salonlarında bir ayda fark görmediğim olmuştu, diyet yapmama rağmen. Jillian'la 10 günde toplamda 9cm gitmiş oldu.

Göğüs: 98 - 98
Bel: 78 - 79
Kalça: 108 - 106
Göbek: 100 - 96
Boyun: 32 - 31
Bacaklar: Sol 60, Sağ 62 - Sol 60, Sağ 62
Kollar: Sol 32, Sağ 34 - Sol 32, Sağ 32

Kızlar ölçülerimi aldım şimdi. Sabah uyandığımda unutuyor, aç karnıma alamıyorum. Kiloda bir değişim olmamış ama kalçadan 2cm, göbekten de 4cm gitmiş. Kollarım da eşitlenmiş :KK6: Diyetime dikkat edememe rağmen çok güzel bir değişim bence bu, yeğenlerim ynaımdayken pankek de yaptık kahvaltıya, KFC'ye de gittik. Spor salonlarında bir ayda fark görmediğim olmuştu, diyet yapmama rağmen. Jillian'la 10 günde toplamda 9cm gitmiş oldu.

Harikasın :KK9:
En güzeli de aylarını spor salonuna harcamadan 30 günde böyle mükemmel sonuçlar elde edebilmek ki daha yolun 3te 1indesin :super:

Harikasın :KK9:
En güzeli de aylarını spor salonuna harcamadan 30 günde böyle mükemmel sonuçlar elde edebilmek ki daha yolun 3te 1indesin :super:
Kesinlikle. Daha 10 gün spor yaptım yani, şaka gibi. Ölçülerimi yazdığım defterime baktım, önceki ölçü de temmuzda, nasıl ya dedim bi an :-)

Aramıza katıldığın, seni tanıdığımız ve bizimle zayıfladığın/sıkılaştığın için çok mutluyum :halay::KK36:
Ben de çok mutluyum, iyi ki varsınız fıstıklar :KK74::KK36:
İlk defa hedefimi yazdım ölçü defterime 28inin tarihini attım, kurşun kalemle. Toplamda 15cm hedefledim, Tükenmez kaleme geçirmek üzere inşallah :-)

Ben de çok mutluyum, iyi ki varsınız fıstıklar :KK74::KK36:
İlk defa hedefimi yazdım ölçü defterime 28inin tarihini attım, kurşun kalemle. Toplamda 15cm hedefledim, Tükenmez kaleme geçirmek üzere inşallah :-)

15 cm level 2 için çok uygun bence
Hele biz biraz tombişiz ya daha çabuk sıkılaşıyoruz
:KK8:
Vücut tabi kurtulmak istiyor fazlalıklardan hemen
Bu 10 gün yemene de dikkat edersen çok daha güzel olacak :super:

15 cm level 2 için çok uygun bence
Hele biz biraz tombişiz ya daha çabuk sıkılaşıyoruz
:KK8:
Vücut tabi kurtulmak istiyor fazlalıklardan hemen
Bu 10 gün yemene de dikkat edersen çok daha güzel olacak :super:
Benim yeğenler yanımdayken hiç dikkat edemedim ki. Biri kahvaltıda nutellalı pankek ister, diğeri poğaça simit. Ben de dayanamadım yedim onlarla :rolleyes: Her akşam da çıktık dondurma yedik. Şimdi düşünüyorum da şaka gibi, nasıl gitti 9cm. Artı olur da eksi olmaz diyordum ölçüde.
Yememe dikkat ettim mi daha çok fark edecektir, çok haklısın. :KK5:

17 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 14/30
2. Beyaz Hatun: Shred 19/30
3. SudanSebep: Shred Level 1/7
4.eceece20 shrd 16/30
5. Vanillav: Ripped in 30 Level 3 1/6

Yaptım yalnız kızlar çok dikkatli olmam lazım
Siz siz olun ısınmadan koşmayın
Bacağın üzerine fazla yüklenince stresten küçük çatlaklar oluşabiliyormuş :olamaz:
Doktora gittim 4 tane hap, krem verdi bir de ağır diye mide ilacı verdi zarar vermesin mideye diye
15 gün kullan geçmezse röntgen çekeceğim dedi o_O
1 ay da koşu yok, üzerine de çok yüklenme bir daha da ısınmadan öyle çok koşma dedi
:ruh:

Canim ya geçmiş olsun .. Nazarım mi.değdi diycem.ama kötü.gözle de bakmadim
:KK43:( dikkat et kendine iyileş aradaki açığı da kapatırsın eminim ki

Kizlar kurşun mu dokturelim gruba napalim nazar oldu bize :KK43: ben de doktordan geliyorum el bileğimi incittim 15 gün sporu yasakladi :KK43: ben de bu arada leslie filan mi yapsam? Onda bilek kullanılmıyor degil mi?
geçmiş.olsun canım. Lesli yapabilirsin bence de. Bileğini zorlamayacak hareketler olur

İyi geceler canlarım.. Aramızda bazı sakatlık yaşayan veya canı yanan arkadaşlarımız varmış teker teker geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum hepsineee :KK37: yarın shred level 2 de son günüm level 3 e geçmeden önce araştırmalara başladım ama henüz kafamda belli bir plan oluşturamadım bana yardımcı oluuun :KK34: benim göbek bölgem sorunlu o yüzden ripped i düşünmüyorum hiç. Sizce shred dan sonra jillianın hangi programına geçsem bana ne önerirsiniz yine böyle güzel etki eden program lazım bana kurban bayramına kadar toparlanayım iyice :KK24: birde link olursa çok çok çok sevinicem hepinizi öpüyorum yağlarımızın altındaki ortaya çıkmaya çalışan minik kascıklardan :KK68:
Canim ben de özellikle karnım için egzersiz bakıyorum. Bugün deneme amaçlı six pack yaptım ya da yapmaya çalıştım diyeyim :))
"Karni acayip.calistiriyor. Ripped shredle benzer geldi bana
Anladigim kadarıyla six pack göbek için daha uygun ama zorlar mi bilemedim ..

süpersin tebrikler. Sonuçlar harika bence :))

Canim ben de özellikle karnım için egzersiz bakıyorum. Bugün deneme amaçlı six pack yaptım ya da yapmaya çalıştım diyeyim :))
"Karni acayip.calistiriyor. Ripped shredle benzer geldi bana
Anladigim kadarıyla six pack göbek için daha uygun ama zorlar mi bilemedim ..
Hadi yaa çok sevindim canım o halde six pack yapayım bende :)) pekiii bu kaç level den oluşuyor tatlım ve her level kaç gün yapılıyor bilgin var mıı ? :KK19:

Kızlar ben bugün regl oldum ve dehşet bir sancım var bu ay üşüttüm galiba bırakın kalkıp cardio yapmayı wc e gidecek dermanım yok napıcamm bugün shred da Level 2nin son gününü yapıcaktım oysaki :KK17:

Kızlar ben bugün regl oldum ve dehşet bir sancım var bu ay üşüttüm galiba bırakın kalkıp cardio yapmayı wc e gidecek dermanım yok napıcamm bugün shred da Level 2nin son gününü yapıcaktım oysaki :KK17:
Çok geçmiş olsun canım. Eğer çok kötüysen bir gün ara ver bence. Yarın 20.günü yapıp level2yi tamamlarsın.

Benim yeğenler yanımdayken hiç dikkat edemedim ki. Biri kahvaltıda nutellalı pankek ister, diğeri poğaça simit. Ben de dayanamadım yedim onlarla :rolleyes: Her akşam da çıktık dondurma yedik. Şimdi düşünüyorum da şaka gibi, nasıl gitti 9cm. Artı olur da eksi olmaz diyordum ölçüde.
Yememe dikkat ettim mi daha çok fark edecektir, çok haklısın. :KK5:

15 cmni de kutlayacağız aynen yaktığından az yediğinde gidiyor zaten kilo çok rahat

Bu arada tarif için çok sağ ol

aquarius24 aquarius24 ve seninkileri mixledim, salatalık limon ve tarçını karıştırdım

Hem kokusu da çok güzel tadı da hem de içtiğimden beri wcye gidip duruyorum, yoksa ilaç içtiğimden beri çok azdı yani ki normalde ben yarım saatte bir giden bir insandım ay çok iyi böyle böyle gider umarım o şişlikler :KK73:

Canim ya geçmiş olsun .. Nazarım mi.değdi diycem.ama kötü.gözle de bakmadim
:KK43:( dikkat et kendine iyileş aradaki açığı da kapatırsın eminim ki

geçmiş.olsun canım. Lesli yapabilirsin bence de. Bileğini zorlamayacak hareketler olur

Aşk olsun hiç öyle şey olur mu :KK48:
Kesin gelip geçen misafir takılanlardan üye olmayanlardan biridir o nazar değdiren :p

X