- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
Malesef öyle oluyor biseyden sonuc alinca insan o zaman sunuda katsam daha cok etki eder diye düsünüyor. Benim o begendigim vücut tipleri hep 1 sene ugrasanlarinmis neredeyse. Biz daha 3 ayimiza gircez :)Doğru diyorsun işte başıma ne geliyorsa sabırsızlıktan aceleden geliyor
Panikleyip hata yapıyorum veya heyecan yapıp hataya düşüyorum
Peki o düz göbek ve yan kas çizgileri için bu kadar protein yeter mi aslında 6 pack falan da istemiyorum sonuçta tek istediğim o ab crack denen çizgiler
Genelde yumurta, et, balık, proteini fazla olan meyve ve sebzeler canım bir de içim fit süt içiyorum onda 30 g var o baya yardımcı oluyor yoksa sadece yemekle hayatta kapatamazdım bu kadar açığı
O istedigin karin seklini bu sporlara devam ettigin sürecede elde edersin kesinlikle. Ben yememe o kadar dikkat etmemeye ragmen bugün hafiften yanlarin bölündügünü farkettim cok hosuma gitti
Ayyy ne geldi aklima; hakkimda hamile mi acaba bu diye laf cikmis yahuu ben inceldim göbek möbek kalmadi valla hakaret gibi geldi ne demek hamilemi?? Saka gibi
Herneyse, birde zaten normalde 56 gr. protein alman gerekliyken 75 alsan tamamen yeterli olur.
Suan istedigin kiloya gelsen karnin eminim düz ve kasli durur bunca spora.