JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Doğru diyorsun işte başıma ne geliyorsa sabırsızlıktan aceleden geliyor
Panikleyip hata yapıyorum veya heyecan yapıp hataya düşüyorum
Peki o düz göbek ve yan kas çizgileri için bu kadar protein yeter mi aslında 6 pack falan da istemiyorum sonuçta tek istediğim o ab crack denen çizgiler

Genelde yumurta, et, balık, proteini fazla olan meyve ve sebzeler canım bir de içim fit süt içiyorum onda 30 g var o baya yardımcı oluyor yoksa sadece yemekle hayatta kapatamazdım bu kadar açığı
Malesef öyle oluyor biseyden sonuc alinca insan o zaman sunuda katsam daha cok etki eder diye düsünüyor. Benim o begendigim vücut tipleri hep 1 sene ugrasanlarinmis neredeyse. Biz daha 3 ayimiza gircez :)

O istedigin karin seklini bu sporlara devam ettigin sürecede elde edersin kesinlikle. Ben yememe o kadar dikkat etmemeye ragmen bugün hafiften yanlarin bölündügünü farkettim cok hosuma gitti:KK45:
Ayyy ne geldi aklima; hakkimda hamile mi acaba bu diye laf cikmis :KK70: yahuu ben inceldim göbek möbek kalmadi valla hakaret gibi geldi :KK70: ne demek hamilemi?? Saka gibi :KK53:

Herneyse, birde zaten normalde 56 gr. protein alman gerekliyken 75 alsan tamamen yeterli olur.

Suan istedigin kiloya gelsen karnin eminim düz ve kasli durur bunca spora.

Malesef öyle oluyor biseyden sonuc alinca insan o zaman sunuda katsam daha cok etki eder diye düsünüyor. Benim o begendigim vücut tipleri hep 1 sene ugrasanlarinmis neredeyse. Biz daha 3 ayimiza gircez :)

O istedigin karin seklini bu sporlara devam ettigin sürecede elde edersin kesinlikle. Ben yememe o kadar dikkat etmemeye ragmen bugün hafiften yanlarin bölündügünü farkettim cok hosuma gitti:KK45:
Ayyy ne geldi aklima; hakkimda hamile mi acaba bu diye laf cikmis :KK70: yahuu ben inceldim göbek möbek kalmadi valla hakaret gibi geldi :KK70: ne demek hamilemi?? Saka gibi :KK53:

Herneyse, birde zaten normalde 56 gr. protein alman gerekliyken 75 alsan tamamen yeterli olur.

demek 1 senemiz var daha :)
o zaman 10 ay daha burdayiz desene :))

Sana hamile diyenler de eminim kiskancliklarindan diyorlardir kendilerine baksinlar onlar

demek 1 senemiz var daha :)
o zaman 10 ay daha burdayiz desene :))

Sana hamile diyenler de eminim kiskancliklarindan diyorlardir kendilerine baksinlar onlar
Ben seve seve varim canim :) Zaten suan bile bi 3 aylik programim daha var. Bi ara tekrar shred yapmayi düsünüyorum, en fazla incelmeyi onda yasadim. Sonrasinda hergün olmasada haftada 3-4 gün düzenli olarak bi spor ayarliyacagim.

Bu arada sunu farkettim, belli bi yerden sonra belim sanki yine kalinlasmaya basladi kas olustugu icino_O kötü durmuyor tabi ama ne bileyim ölcü olarak söyle bi 63e falan ineyim isterdim:KK12: Sanirim cok sey istiyorum, Victoria Beckham bile kaburgasini aldirdigi halde 61 cm :KK48: O yüzden shred ile tekrar incelmeyi denemek istiyorum.

Benim bu 3 aylik programim icerisinde ise Callanetics klasik (21 gün) + Super Callanetics (30 gün) + Killer Abs var.
Sadece siralamasini nasil yapayim bilemedim. Klasik Callani tatile gitmeden mutlaka yapmak istiyorum. Acaba döndügümde Super Callan ile mi devam etsem yoksa Killer abs mi yapsam, yada en iyisi Callanleri yapip tekrar shred yapip arkasindan bu kez killer abs mi baslasam:KK58:

Cokmu birbirine karistirdim ki? Napayim ben simdi:KK51:

18 Temmuz Listesi
1. Asimeleksi shred 15/30
2. Vanillav: Ripped in 30 Level 3 2/6
3.Frifri: Shred 12/30
4.eceece20 shred 17/30
5. EmiraSalih Leslie 1/15
6. Mihail Zoscenko: Callanetics 32. gün
7.SudanSebep Shred 4/30
8. C cranial : Ripped Level3 4/6 + tibet 11 tekrar
9. aquarius24: leslie 3 mil + ripped 2/6 level 4 (Finale son 4 gün:KK59:)

Ben seve seve varim canim :) Zaten suan bile bi 3 aylik programim daha var. Bi ara tekrar shred yapmayi düsünüyorum, en fazla incelmeyi onda yasadim. Sonrasinda hergün olmasada haftada 3-4 gün düzenli olarak bi spor ayarliyacagim.

Bu arada sunu farkettim, belli bi yerden sonra belim sanki yine kalinlasmaya basladi kas olustugu icino_O kötü durmuyor tabi ama ne bileyim ölcü olarak söyle bi 63e falan ineyim isterdim:KK12: Sanirim cok sey istiyorum, Victoria Beckham bile kaburgasini aldirdigi halde 61 cm :KK48: O yüzden shred ile tekrar incelmeyi denemek istiyorum.

Benim bu 3 aylik programim icerisinde ise Callanetics klasik (21 gün) + Super Callanetics (30 gün) + Killer Abs var.
Sadece siralamasini nasil yapayim bilemedim. Klasik Callani tatile gitmeden mutlaka yapmak istiyorum. Acaba döndügümde Super Callan ile mi devam etsem yoksa Killer abs mi yapsam, yada en iyisi Callanleri yapip tekrar shred yapip arkasindan bu kez killer abs mi baslasam:KK58:

Ay yerim seni ben ya sabah sabah güldürdün beni sen çok yaşa :KK70:GÜnaydın canım bu arada :süslü: bence önce shred yap vücudunu iyice spora alıştır tüm kasları filan çalıştır sonra callen yap bence ama yinede sen bilirsin tabii :ukala:

Bence de dediğin gibi tatile gitmeden Callanetics yap, dönüşte shred veya killer abs yapıp üstüne super callanetics yaparsın :KK49:

Ben de daha shred level 2deyim ama şimdiden bundan sonra nasıl bir plan uygulayacağımı düşünüyorum :KK71:

Aa böyle bir söylenti neye dayanarak çıkmış
Düzleşmiş göbeğin değildir herhalde :KK70:

Diğer mesajındaki soruna cevaben de bence callaneticse başlarsan onun serisiyle devam ettirip bitir
Ben öyle yapardım yani :halay:

Bence de dediğin gibi tatile gitmeden Callanetics yap, dönüşte shred veya killer abs yapıp üstüne super callanetics yaparsın :KK49:

Ben de daha shred level 2deyim ama şimdiden bundan sonra nasıl bir plan uygulayacağımı düşünüyorum :KK71:
sen karar veririse. Bana da söyle bende arkandan geliyorum canım kilom biraz fazla tabii senden senin yolundan geleceğim :KK52: tabii müsaden olursa

Ay yerim seni ben ya sabah sabah güldürdün beni sen çok yaşa :KK70:GÜnaydın canım bu arada :süslü: bence önce shred yap vücudunu iyice spora alıştır tüm kasları filan çalıştır sonra callen yap bence ama yinede sen bilirsin tabii :ukala:
Günaydin canim:KK19:

Evet ya bi basi cekince gerisi geliyor da, alternatif cok olunca insan neyi yapacagini sasiriyor. Birde kendin icin dogrusunu bulmak zor.
Aa böyle bir söylenti neye dayanarak çıkmış
Düzleşmiş göbeğin değildir herhalde :KK70:

Diğer mesajındaki soruna cevaben de bence callaneticse başlarsan onun serisiyle devam ettirip bitir
Ben öyle yapardım yani :halay:
Hic sorma bende sasirdim, o gün bide resim paylasmistim instamda, 50 kez baktim hamile gibimi duruyorum acaba, ordan mi cikti diye:KK34: Dümdüüz karnimi nasil görmezler:confused:

Siralamalarin hepsi mantikli geliyor nedense :confused:

Nasil bi acidan bahsediyoruz canim?
Benim de oyleydi ihmal ettim catlaklar oldu cunku
Kaval kemiğinin ortasın alttında üstünde bir sıkıntı yok belli bir yer ellim değdirince çok acıyor
Ayrıca dün o kısım yanma sızlama gibi bir ağrı oldu bugün o yok ama ellimi değdirince hala acıyor

ya canim aslinda ben callanetics yapmak istiyorum ama biz iyi kondusyon kazandik jillianlardan. simdi araya 30 gün girse o kondusyonumuz azalacak ondan korkuyorum ben simdi iyi alistik jilliana

Estf. canım zaten kilolarımız aynı sayılır. Benim en aşağı 10-15kilo fazlam var. Şimdilik shredden sonra 6week 6pack veya killer abs yapayım diyorum.
Doğum yapalı 3 ayı geçti benim alt karnımı tam sıkamıyorum hala onlar nasıl acaba yapabilir miyim valla söyle on kilo versem öpüp başıma koyacam 75 takıldım bende temmuz başımdan beri tabiii sevdiler beni bırakmak istemiyorlar yağlar :KK71:

ya canim aslinda ben callanetics yapmak istiyorum ama biz iyi kondusyon kazandik jillianlardan. simdi araya 30 gün girse o kondusyonumuz azalacak ondan korkuyorum ben simdi iyi alistik jilliana
o da var tabi. aslinda araya su tatilim girmese sanirim jillian ile devam edip sonradan tempomu düsürmeye baslardim, en iyisi o olurdu.

Bi yandan düsünüyorum ilk Shred+Ripped+Callanetics klasik 3ü bir seri gibi olsun sonrasinda tekrar Shred+Killer Abs+Super Callentics bir 3lü olsun diye. Haliyle yine bastan baslayip Kondisyon yükseltmis olucam.

Ya da sabah Killer abs aksam Callan mi yapsam :)

Bence sen Jillian ile devam et canim, mecburi verecegin bi aran yok zaten. Ayni hizla devam et sonra Callaneticse basla.

Doğum yapalı 3 ayı geçti benim alt karnımı tam sıkamıyorum hala onlar nasıl acaba yapabilir miyim valla söyle on kilo versem öpüp başıma koyacam 75 takıldım bende temmuz başımdan beri tabiii sevdiler beni bırakmak istemiyorlar yağlar :KK71:
Canim sezaryen olduysan agir gelir ordaki karin egzersizleri. Normal dogum ise yapa yapa alisirsin anca alt bölgeyi sıkmaya.

Kızlar ben bu 30 günü bitirince nasıl yapcam bilemiyorum.. Simdi ailemin yanindayim rahatım ama dönünce cok zor olacak. Bir.kızım var ne doğru.düzgün uyur ne de kucağımdan iner :110:
Simdi yapabildiğim kadar Yapma ya çalışıyorum gidince zor olacak. o_O
Bebesi olanlar tüyo verin bana siz nasıl zaman buluyorsunuz
Bu arada sağlıklı beslenmeye dikkat eden arkadaşlar size kombu çayını onerebilirim.bir inceleyin harika bir cay. Ben.bir suredir içiyorum. Emzirdigim için az tüketiyirum yemeklerden once içiyorum ve iştah kapatıyor. Sadece iştah kapatması da değil gerçi her derde deva. Tavsiye ederim

Kaval kemiğinin ortasın alttında üstünde bir sıkıntı yok belli bir yer ellim değdirince çok acıyor
Ayrıca dün o kısım yanma sızlama gibi bir ağrı oldu bugün o yok ama ellimi değdirince hala acıyor

Seni korkutmak da istemiyorum ama benim de böyle başladı
Çok mu yüklendin ki acaba
Eğer bu acı bir iki güne geçmezse doktora gitmeni tavsiye ederim
Şu an ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorum, kemiklerimde çatlaklar var kıymık gibi
Üzerinde duramazsın çatlasa bilmem ne dediler ama duruluyormuş demek ki
Bu pimpiriklilik değil yani ben olsam giderdim doktora o_O

• Beğen
Reactions: wsw
Kızlar ben bu 30 günü bitirince nasıl yapcam bilemiyorum.. Simdi ailemin yanindayim rahatım ama dönünce cok zor olacak. Bir.kızım var ne doğru.düzgün uyur ne de kucağımdan iner :110:
Simdi yapabildiğim kadar Yapma ya çalışıyorum gidince zor olacak. o_O
Bebesi olanlar tüyo verin bana siz nasıl zaman buluyorsunuz
Bu arada sağlıklı beslenmeye dikkat eden arkadaşlar size kombu çayını onerebilirim.bir inceleyin harika bir cay. Ben.bir suredir içiyorum. Emzirdigim için az tüketiyirum yemeklerden once içiyorum ve iştah kapatıyor. Sadece iştah kapatması da değil gerçi her derde deva. Tavsiye ederim

Bende bebeğim var o uyuyunca yapıyorum yada akşam babası gelince yarım saat ona satıyorum başka yolu yok yoksa kalacak bu göbek böyle

Canim sezaryen olduysan agir gelir ordaki karin egzersizleri. Normal dogum ise yapa yapa alisirsin anca alt bölgeyi sıkmaya.
canım sezeryan oldum ben ben callantics yapabilir miyim yada hangisini üfff doğru egzersizi bulmam lazım:mad:

X