Popüler Konu Jilet izi giderme

kessinlikle kaıtılıyorum sana halecan,dövme asla yaptırmayın daha berbat duruyor,dahada iğrençleştirmeyin...

bana msj yazmışsın özelden fakat ben sana cvp yazamam ole bi hakkım yok mağlesef,buradan konuşalım lütfen...
ben fraksyonel c02 lazere giriyorum şuan 5 seansımı bitiridm..
cengiz bey 3000 tl. fiyatı nekadar bir bölge için verdiki.???
cengiiz beye gittim
tedavi resimlerini gördüm tamamen geçio ama yama gibi hafif iz kalıo jilet izinden sosyal açıdan daha iyi tabiki ama tamamen geçirmiyo. 3000 tl minimum tedavi

Dr.lar geçiremiyo bu izleri böylesine saçma sapan karışımlar mı geçirecek.???
lütfen çok rica ederim boş konuşmıyalım...
arkadaşlar bende cindyrel arkadaşın bu karışımdan yaptırdım eczaneye bugün başladım kullanmaya bakalım bende bi işe yarayacakmı :26:

Dr.lar geçiremiyo bu izleri böylesine saçma sapan karışımlar mı geçirecek.???
lütfen çok rica ederim boş konuşmıyalım...

hayatım bi doktor vemiş bu karışımı zaten bende eczacıya sordum tabiki. güzel bi karışım dedi adam ne için kullanacaksınız bende söyledim bunun için diye bi sıkıntı olacak olsa eczacı hazırlayıp vermez,ha kesin çözüm budur diye bişeyde diyen yok zaten,herkes burda fikrini paylaşıyor,boş ve beleş konuşmaya gerek seninde dediğin gibi, do you understand?

ayşe buralarda isen yazamrmısın lütfen.
lazer nasıl gidiyor.??
seanslara devam ediyomusun.???

arkadaşlar hücre spreyi ile detaylı bilgisi olan varmı? varsa biraz paylaşabilirmi... Sanırım dövme silme işlemlerinde de kullanılıyormış. hiç mi iz kalmıyormuş. ve derin izlerde geçiyormuymuş?

kimsenin bir bilgisi yok sanırım yaa hiç kimsede yardımcı olmıyor...
ben yine Dilek Avşar hanıma ikinci ameliyatımı olucağım,başka çarem kalmadı...

ayşe buralarda isen yazamrmısın lütfen.
lazer nasıl gidiyor.??
seanslara devam ediyomusun.???

Merhaba,ben bu hafta sonu 3. seansıma gidicem.İyileşme yok değil ama çok yavaş ilerliyor.Doktor 3 seans yeter demişti ama aynı fikirde değilim.toplam 5 seans gitmeyi düşünüyorum.Senin ne durumda memnun musun ?

canım benim izlerim 3 tane çizik suna hanıma g,tt,m yanık izi gibi kaldı ve geçmedi 6 seans fln gittim.cengiz beye gittim en az 3000 3500 fln ayrıca hastanede bir gün falan yatıosun galiba yatmayadabilirisn.hücre spreyi yapan serkan beye gittim min %60 geçer dedi.izin derinlğine göre %90 geçme ihtimalide var dedi.o da 3000 bin tl fiyat verdi 1 saat içinde işlem bitiomuş.jilet izi olan bölgeyi zımparalıyor koltuk altında küçük bir deri parçası alıyor o parçayı bi makina ile çoğaltıyor ve zımparaladığı yere sıkıyor.sitesi var serkandinar bi bak işstersen bana mantıklı geldi.randevudan para almıyor.

valla ayşecim ben 5 seans gittim bitti tamam artık,yeter sıkıldım ruhum yoruldu.
geçmiyor iyileşmiyor,silik bir hal aldı izler ama tamamen geçmiyor geçiyor diyene de inanmıyorum..!!!
fakat fraksyonel lazerde tam sonucu 1 yıl içinde alınırmış,çunku derinin altında sürekli kolejen üretimi oluyomuş,belki geçen zamanda dahada iyi olucak,ama geniş izler asla geçmiyor...
Merhaba,ben bu hafta sonu 3. seansıma gidicem.İyileşme yok değil ama çok yavaş ilerliyor.Doktor 3 seans yeter demişti ama aynı fikirde değilim.toplam 5 seans gitmeyi düşünüyorum.Senin ne durumda memnun musun ?

bu arada kızlar ben bu ayın 22 sinde tekrar ameliyat oluyorum.
daha önceki ameliyatımı da lazer yaptırdım ve faydasını fazlasıyla gördüm,fraksyonel lazer taze izlerde daha etkili bilginize..

anladım canm,paylaşımın için teşkrederim...
ben kolumdan ameliyat olmuştum,izler çıkartılıp tek iz haline getirtilmişti,butür bi işlemden haberin var sanırım.??
ve mağlesef benm daha izlerim bitmiş deil daha çok var,kolumun üst tarafı olması gerekiyor,tekrar ameliyat olayım dedim karar vermiştim ama vaz geçtim yine,çünkü kolumun üst tarafı esnek deil,deriyi kesip dikmesi doğrusu hiç aklım almıyor. o sebepten dolayı ameliyattan vaz geçmiş durumdayım.
hücre spreyi yaptırıcam. sana resim gösterdimi serkan bey.??nedir durum.??:97::97:

işte bend e bunu merak ediyorum,dr.la görüşüp resim görenler bilgi verse iyi olucak.
gerçi ben birkaç gune kadar gidicem serkan dinar'a görüşücem.

canım ben bir güzellik merkezinde yaptırmıştım. hiçbir işe yaramıo olan parama oldu ve hatta izler çok hafif yayıldı diyebilirim. kesinlikle yaptırmanı önermiorum.

arkadaşlar ksaca bu işi kafamızda çok büyütmeden şöyle çözüm bulucaz yani. Frankisyonl co2 için sadece yüzeysel çiziklr uygun. benim ince 3 4 tane var birinin yarısına deneme yaptırdım 1 ay oluyor yapılalı neredeyse yarı yarıya silinmiş o bölge ama izler ince ve yüzeysel. yani 3 seansda falan sonuç alcam gibi. derin izler de ise en uygun cengiz beyin yöntemi grünüyor. Hücre spreyini de sibel bugünlerde konuşucakmış en doğru açıklamayı o bize yapacaktır.

önümüzdeki hafta gidicem dr,a hücre spreyi ile ilgili görüşücem,eyer gördüğm resimler beni tatmin ederse kredi çekip yaptırıcam kızlar,
haberdar edicem sizi mutlaka,
sizde yazın lütfen....

önümüzdeki hafta gidicem dr,a hücre spreyi ile ilgili görüşücem,eyer gördüğm resimler beni tatmin ederse kredi çekip yaptırıcam kızlar,
haberdar edicem sizi mutlaka,
sizde yazın lütfen....

canım gittin mi serkan bey e?

Geçtiğimiz hafta 3. seansa gittim,Ethem bey ayrılmış oradan başka bir doktor uygulamayı yaptı.Ethem bey 3 seansta bir şey kalmaz demişti ,yeni doktor ise izler sadece silikleşir dedi ve uygulamayı düşük dozda yaptı.Daha önceki 2 seansta kabarma ve su toplama olmuştu bu kez öyle olmadı.Bu arada uygulama başlığı kalın olduğundan sağlam deri de zarar gördü ve kahverengileşmeler oluştu bunun için de ayrı bir tedavi gerekiyormuş.Sinir oldum.

Ben ilk görüşmeye gittiğim de umutlandırdılar beni o kadar şimdi farklı konuşuyorlar :S

ayşecim,bende fraksyon lazere ilk olarak ethem bey ile başlamıştım,bana da 3 seansta tamamen geçer ama kalınlar tamamen geçmez demişti,
ben tam tamına 5 seans lazer oldum ve geçmedi,
izler silik bir hal aldı ama geçmedi,bakınca bariz belli yani duruyolar oylece mağlesef...
artık gitmiycem ben lazere falan tamam. 5 seanstan fazlası da geçirmiycek biliyorum bu lanet izleri.mağlesef üzgünüm kızlar ama frasyonel lazerde geçirmiyor.
hepimiz çok ümitlenmiştik oysaki dimi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…