Popüler Konu Jilet izi giderme

yaz geliyor,kısa kollu giyimeye 2-3 ay kaldı,
benim bu tedavide harcadığm para hiç abartmıyorum 6.000 tl yi geçti
ha geçseydi kollarım helal hoş olsun ama geçmedi.!!
Allah'a havale ediyorum böylesine dolandırıcı yalancı insanları..nasıl üzgün olduğmu bilemezsiniz,bugun evlenmeye kalksam nasıl olucak.? ne diycem ben insanlara.??açıklaması nasıl olur.?
boydan boya bir ameliyat izi,buz tedavisinden kalan lekeler,vejilet izleri...pehhhh hayata bak bee...:KK50:

yaz geliyor,kısa kollu giyimeye 2-3 ay kaldı,
benim bu tedavide harcadığm para hiç abartmıyorum 6.000 tl yi geçti
ha geçseydi kollarım helal hoş olsun ama geçmedi.!!
Allah'a havale ediyorum böylesine dolandırıcı yalancı insanları..nasıl üzgün olduğmu bilemezsiniz,bugun evlenmeye kalksam nasıl olucak.? ne diycem ben insanlara.??açıklaması nasıl olur.?
boydan boya bir ameliyat izi,buz tedavisinden kalan lekeler,vejilet izleri...pehhhh hayata bak bee...:KK50:
Malesef insanlar resmen umut taciri olmuş Para için insanların umutlarıyla oynuyorlar Sibel sonuç alamamana çok üzüldüm. Maddi manevi insanı sarsan bir durum Bir mucize olsa keşke...

Arkadaşlar yine en mantıklısı Cengiz Beyin sistemi dikiş falan da yok. Üst kolda tek iz ameliyatı iyi sonuç vermez. Cengiz beye olan varsa bilgilerini paylaşsın diyorum defalardır. Ama yazan çıkmadı demekki olanlar halinden memnun ve internette böyle araştırmalara girmiyorlar...

Evet Halecan bana da en mantıklısı Cengiz Bey'in yöntemi geliyor. Bende nette çok yorum aradım Cengiz Bey ile ama bulamadım. Yalnız daha önce de söylediğim gibi ben Cengiz bey ile görüştüm öncesi ve sonrası resimlerini gördüm yanık izine benzer bir iz kalıyor

peki bir yükseklik farkı kalıyormu? dikiş izi yok zaten dikiş kullanılmıyor yapıştırıyor. o yapıştırdığı alanda bir yükseklik farkı oluyormuymuş?

ben ankara onep e hücre spreyi olayını çok güvenilir Doktorlara sordum. hiç bir işe yaramaz o sadece yaralardaki ve yanıklardaki renk farklılıklarını KISMEN gidermek için dedi. Tunç beyin kliniği ile görüştüm onlarda uygulamadan hiç başarılı sonuçlar alamadık hatta şuan yapmıyoruz dediler. Serkan beylede konuşun ama bence faydalı bir yöntem olsa dünya yerinden oynardı... benim dövmem silindiğinde yani ekim kasım gibi cengiz beye olucam. karar verdim ama szlere tavsiyem üst kolda tek iz yaptırmayın. 10doktorun dokuzu orda parmak kalınlığında bir iz kalır diyor... Tabi Şuda var Cengiz beyin sistemi sanırım erkeklerde çok daha iyi sonuç veriyor koldaki tüyler falan ve cilt yapıları farklı birçok pürüz var onlarda daha az bir iz kalıyormuş ama tek mantıklı tedavi bu.

merhaba kızlar,
serak dinat yapıyor hücre spreyini,gidip görüşen varmı.?

arzu en son konuştuğmuzda msn'de izmirde bi dr. ile görüşücem demiştin,
nedir durum canım haberleşemedik hiç..
buralardaysan lütfen yazarmısın
:79:

fraksiyonel co2 den hiçmi kaybolan izi olan yok çok çok ince olsa bile. Hiçbir iziniz geçmedimi?

benim geçmedi vallahi,geçti diyen varsada inanmam okadar söylüyorum.resimlerde koydum bakabilirsiniz..üzgünüm yaa gerçekten keşke geçti diyebilseydim,
hem canım yandı hem param gitti..boşşu boşşuna...
fraksiyonel co2 den hiçmi kaybolan izi olan yok çok çok ince olsa bile. Hiçbir iziniz geçmedimi?

mrb
10 martta tekrar cengiz beye gidicem.11 martta muhtemelen ameliyat olucam yama teknigi ile.çok sıkıntılı günler geçiriyorum öğrenciyim derslerim ağır üzerine sevgilim terketti.ama artık yazın rahat rahat dolaşmak istiyorum.kendime güvenim gelsin istiyorum.doktor hemen geçmesini bekleme dedi 2 senede ancak kendi deri renginle ayırt edilemez hale gelir dedi.aama yapıcam son çarem buydu nerdeyse tüm doktorlara gittim.dayanıcak bir durum değil keşke demek istemiyorum artık

çok sevindim... dövmem çıktığında bende aynı işlemi yapıcam aralık gibi. Lütfen gelişmelerden haberdar et.!!

şimdiden geçmiş olsun,inşallah hayırlısı olur senin için..
cengiz bey greft işlemi yapıcak dimi.? yani vücudunun başka biryerinden alınıcak deri parçası jilet izinin üzerine yama yapılıcak dımı.??lütfen yaz biraz konuşalım..
mrb
10 martta tekrar cengiz beye gidicem.11 martta muhtemelen ameliyat olucam yama teknigi ile.çok sıkıntılı günler geçiriyorum öğrenciyim derslerim ağır üzerine sevgilim terketti.ama artık yazın rahat rahat dolaşmak istiyorum.kendime güvenim gelsin istiyorum.doktor hemen geçmesini bekleme dedi 2 senede ancak kendi deri renginle ayırt edilemez hale gelir dedi.aama yapıcam son çarem buydu nerdeyse tüm doktorlara gittim.dayanıcak bir durum değil keşke demek istemiyorum artık

evet işlem aynen öyle sibel. ama sanıldığı gibi büyük deri parçaları değil bunlar 0.2 milimetre inceliğinde yani iz olan bölgedeki renk tonu farkını kapatsın diye.

Benim de 3.seans bitti ve tamamen geçen izim yok en ince olanlar bile geçmedi eskisine göre belirginliği azaldı biraz o kadar.Tedaviye devam edip etmemek de kararsız kaldım.

ayrıca kahverengilikler kaldı kolumda,önümüzdeki hafta leke tedavisine başlıycam :S:S

valla ayşecim ben 5 seans bitirdim ve devam etmiycem asla,izler silikleşti ama geçmedi,gündüz kısa kollu kiyisen aleni bi şekilde yine belli,yazık param gitti canım yandı,kremler aldım hep para bunlar ya para..
kahretsin... valla bana sorarsan gitme boşuna,geçmiyor.!!
geçti diyene de asla inanmam...En Büyük TÜRKİYE
Benim de 3.seans bitti ve tamamen geçen izim yok en ince olanlar bile geçmedi eskisine göre belirginliği azaldı biraz o kadar.Tedaviye devam edip etmemek de kararsız kaldım.

cengiz beyin yaptığı işlem varya,biyerinden parça alınıyor,
iz nekadarsa okadar parça alınıyor diye biliyorum ben,eyerki öyleyse eyvahh derim:KK37:
cengiz beyle görüşen arkadaşımız lütfen detayları anlatsın bize..
valla ayşecim ben 5 seans bitirdim ve devam etmiycem asla,izler silikleşti ama geçmedi,gündüz kısa kollu kiyisen aleni bi şekilde yine belli,yazık param gitti canım yandı,kremler aldım hep para bunlar ya para..
kahretsin... valla bana sorarsan gitme boşuna,geçmiyor.!!
geçti diyene de asla inanmam...En Büyük TÜRKİYE

biri bana cengiz beyin soyismni verebilirmi.?

Sibelcim ben de görüştüm Cengiz bey ile Bence sen de bir randevu al ve görüş muayene ücretsiz hem yaptığı operasyonların öncesi ve sonrası resimlerini görürsün soyadı açıkel sonuçta hepsinde iz kalıyor ama sonuçta bu jilet izlerinden daha kötü bir iz değil tabii bence parayı ayarlasam hemen yaptıracağım

Son düzenleme:
X