Popüler Konu Jilet izi giderme

arzuuu canım çık meydana hadi konuşalım,benim kolumun üst tarafındaki izler derin biliyosun,seninde öyle,
lazerle geçmiyor geçicek gibi de deil,
hiç bir gelişme yok anlıycağın,ameliyat olmaya da cesaretim yok,hücre spreyi hakkında konuşalım
onu yaptırıcam artık ne yapim yaa...
bayılıcam yine biton paralar,battı balık yan gider oldu olan artıkkkkk offff...:KK47:

popodan alınıyomuş 0.2 mm inceliğinde sanmam çok renk farkı olsun ama tam tutmaz tabi. ama dikiş ve yükseklik farkı olmuyorsa fena değil gibi. peki kolun üst tarafı genişlemezmi 3.5 4cm çıkarılsa alt tarafı gibi başarılımı olur doktorun ne diyor?

işte ben o0ndan emin deilim ,
kolumun alt tarafı esnek ama yukarısı deri esnek deilki hiç nasıl kesip dikicek tıparlıycak hiç aklım almıyo...
dr tamamını yapmıycak zaten yarısını yapıcak,kademe kademe oluyor bu ameliyat...
popodan alınıyomuş 0.2 mm inceliğinde sanmam çok renk farkı olsun ama tam tutmaz tabi. ama dikiş ve yükseklik farkı olmuyorsa fena değil gibi. peki kolun üst tarafı genişlemezmi 3.5 4cm çıkarılsa alt tarafı gibi başarılımı olur doktorun ne diyor?

dermoroller iğneli tedavi yaptıran varmı hiç.?? yada bir bilgisi olan.??

işte ben o0ndan emin deilim ,
kolumun alt tarafı esnek ama yukarısı deri esnek deilki hiç nasıl kesip dikicek tıparlıycak hiç aklım almıyo...
dr tamamını yapmıycak zaten yarısını yapıcak,kademe kademe oluyor bu ameliyat...

ben cengiz açıkel e gittim.aynen dediğiniz gibi yama yapıyor 3bin tl yi geçik para gerekiyor.onun için ben yaptıramadım.bianda o kadar para çıkarıp vermek zor bir durum.napıcam bilmiyorum.suna hn. a gittim ondada yanık izi gibi bişey kaldı bence en iyisi cengiz bey fakat onunda parası fazla:KK58:

3 bin tls.i olan gitsin hücre spreyi tedavisini yaotırsın,cengiz beyin yaptırdığnda leke kalyor,yanık gibi...
ben çok paralar verdim yoruldum artık,3 bin tl olsa hiç düşünmeden gider hücre spreyini yaptırırdım..

arkadaşlar kollar ve bacaklarda fazla deri yok. oradan 5 cm civarında enine deri çıkarmak kolay iş değil o dikey iz bir sene sonra genişleyecektir. ancak balonla genişletilirse minimal bir dikey iz kalır ama o balon sistemide kol ve bacakta çok tercih edilmiyor. durum böyle olunca operasyonu ikiye bölmek gerekir önce yarısını (2.5cm) sonra 5-6 ay sonra diğer yarısını çıkarmak. Ancak Cengiz beyin sistemindeki ince deri yaması sistemi bazı durumlarda daha mantıklı olabilir. popomuzdan 0.2mm inceliğinde bir deri grefti alınıyor çok ince orda iz kalması mümükün değil 1 haftadan kendiliğinden iyileşiyor.dikilmiyor bile . sonra 150-300 mikron soyulan kolumuza o ince deriyi aktarılıyor. dikiş izi kalmıyor sadece bir renk tou farkı oluyor oda bir yıl sonra sanırım çok minimum dereceye iner. Arkadaşlar BENİM MERAKIM CENGİZ BEYLE GÖRÜŞEN VE BİRÇOK FOTOĞRAF GÖREN ARKADAŞLAR VAR KALACAK İZDE HERHANGİ BİR DİKİŞ VE YÜKSEKLİK FARKI VARMIYDI GÖRDÜKLERİ FOTOLARDA biraz anlatırsanız sevinirim. İnce yüzeysel izlerede ise fraksiyonel karbondioksit lazer uygun tedavi yöntemleri. sevgiler

ben yarın fraksyonel lazere giriyorum,bu 5 seansım olucak,sonuç çok tatmin nedici deil.
kalın izler hala olduğu gibi yerinde duruyor,anlaşıldı bu yaz kısa kollu giyimek haram bana...:KK59:

yara, ameliyat ve jilet izi gibi şeyler için dövme ile kapatma yaptıran çok insan var. yaptırmak isteyen biri o bölgeyi seçerse daha mantıklı olurmuş gibi geliyor bana.

SİBEL 5. seans sonrasında kalın izlerde değişiklik yok demişsin ince izler ne alemde?

AYRICA DÖVME KONUSUNDA SİZE HİÇ KATILMIYORUM. bu izleri dövme kapatmaz ayrıyetten göz odağını oraya çekeceğinden daha anlaşılır hale getirir izleri sakın dövme yaptımayın. Ben o hataya düştüm şuan sildirmek için uğraşıyorum. AMAN DERİM.

3 bin tls.i olan gitsin hücre spreyi tedavisini yaotırsın,cengiz beyin yaptırdığnda leke kalyor,yanık gibi...
ben çok paralar verdim yoruldum artık,3 bin tl olsa hiç düşünmeden gider hücre spreyini yaptırırdım..

hücre spreyi ist da yapan yer varmı kesin tedavi mi? acil ist e gidicem:KK43:(

hücre spreyinde de iz kalır arkadaşlar iz kalmadan mümkün değil. Cengiz beye olan varmı??

hücre spreyinde de iz kalır arkadaşlar iz kalmadan mümkün değil. Cengiz beye olan varmı??

cengiiz beye gittim
tedavi resimlerini gördüm tamamen geçio ama yama gibi hafif iz kalıo jilet izinden sosyal açıdan daha iyi tabiki ama tamamen geçirmiyo. 3000 tl minimum tedavi

bitanem şimdi görüyorum ve kolumun önceki sonraki resimlerini koyacam ve malzemeleride buldum onlarıda yazcam tedavi hala devam ediyor 3ncü aşamaya geçtim ben şimdi resimleri özelden atıyorum burdan gitmiyor xxxxxxxxxxxxxxbadem yagı 25 gram bunu 2 hafta sabah öğle ve akşam masaj yaparak uygulayacaksın
arkadaşlar bende cindyrel arkadaşın bu karışımdan yaptırdım eczaneye bugün başladım kullanmaya bakalım bende bi işe yarayacakmı :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler. Artık o kadar iz olmasıda normal. Hücre spreyi bana pek mantıklı gelmedi. bence bizim sorunumuzda pek işe yaramaz gibi. belki yüzeysel ince izlerde ama derin izleri tedavi etmez gibi. yaptıran varmı?

arkadaşlar şu tarifi tekrar paylaşırsak yanlız tam isim paylaşmayalım siliyor SEVGİLİ YAGMURLUK hani dolaylı yazalım (örnek:bpantn) böyle suç değil. lütfen

Bu karışım ne işe yarıyor, merak ettim.
canım konunun başlarında ilk sayfalarda okursan görüceksin bu cndyrel arkadaş bi cildiye uzmanına gitmiş ona bu tarifi vermiş doktor 3 günde azalma başladı demişti ama daha sonra koluna çaydanlık devrilmiş yanık tedavisi görmeye başlamış malum karışımıda kullanmadı heralde daha sonra,ben birde özelden mesaj atmıştım kendisine ordan öğrendim zaten kaza geçirdiğini, en son yaptırdım işte eczaneye bende derin jilet izleri var bugün 2. gün bakim bekleyip görücem

arkadaşlar şu tarifi tekrar paylaşırsak yanlız tam isim paylaşmayalım siliyor SEVGİLİ YAGMURLUK hani dolaylı yazalım (örnek:bpantn) böyle suç değil. lütfen

Bakın 2009 yılında siteye yazılan mesajı aynen kopyalıyorum

Sevgili üyelerimiz

Hepimizin bildiği gibi ilaçlar kişilere bünyelere ve hastalıkların derecesine göre türleri ve dozları değişmekte, yan etkileri kişiler üzerinde farklı etkilemeler yaratmakta. Bu işin eğitimini almış, senelerini vermiş doktorlar bile hastalarını muayene etmeden ilaç tavsiye etmezken, bu bölümümüzde bol bol ilaç üzerine başlıklar sorular ve tavsiyelerle karşılaşıyoruz.(!) Sizlerden isteğimiz lütfen site içinde ilaçlar için başlıklar açmayalım, bu yönlü sorular sormayalım, kendi ilaçlarımızı başka üyelerimize önermeyelim. Karşılaştığımız bu içerikte konular ve mesajlar direk silinecektir. Tüm üyelerimizden bu konuda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz.

Sevgilerimizle...

Sorun birine iyi gelen bir ilacın başka bir kişide çok aksi bir durum oluşturabileceğidir. O yüzden ilaç isimlerinin, ilaç karışımlarının sitede aleni olarak paylaşılmasına mümkün olduğunca izin vermemeye çalışıyoruz. Bu site yönetiminin ortak bir kararıdır.

Güzel paylaşımlar dilerim:KK71:

X