• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Jilet izi giderme

Bu arada geçen sene kapsamlı araştırmayıp ya da belki o an cesaretim olmadığı için buradaki kötü yorumları da okuyarak operasyondan vazgeçmiştim. Beklediğim sonucu da alamayabilirim şu an ama önemli olan o değil. Elimde olan seçenekler ve imkanlarım belli. Yapabileceğim en son şeyi de yaparak bu psikolojiden çıkmak önemli olan. Çünkü daha fazla katlanamayacağım bir noktadaydım. Doktor Bey 10 seneden fazladır bu ameliyatı yapıyor sanıyorum. Başka yapan da yok. 700 e yakın operasyon gerçekleştirmiş. İlk zamanlar deneysel çalışma gibi olmuş olabilir. Bir şeylere ulaşmak şimdiki gibi kolay değildi.Belki içinde 100 tanesi ya da 200 tanesi beklediği sonucu alamadı. Her insanın bünyesi farklı. İmkanlar içinde en iyi çözümü bulmak amaç. Dediğim gibi resimlere kapsamlı bakarsanız 10 üzerinden 4-5 olanı da görürsünüz , 9 10 olanı da. Ben çökme ihtimalini, alttan iz görünmesini ya da aşırı kalın kaba bir görüntüyü de göze aldım. İyi gördüğüm bir sonucun aynısı olacak diye düşünmedim . Sadece umut ettim. Beklediğim gibi olmazsa tabii ki üzülürüm ama vücudumun kaldırdığı da buysa yapabilecek bir şey yok. Kafadaki acaba şunu mu yaptırsam bunu mu yaptırsam buhranı bitmiş oluyor. Tek iz ameliyatı için de aynısı geçerli memnun olan da var olmayan da var. Özet olarak naçizane tavsiyem izleriniz sizin için sorunsa seçenekleriniz içinde en mantığınıza yatanı tercih edin ve sonucu ne olursa olsun mutlu olmaya çalışın.

Back