arkadaşlar aynı sorundan maalesef bende muzdaribim, araştırdım ve buzlu terapi mantıklı geldi bana gittim test yaptılar ve önce kızardı sorunlu bölge sonrada kabuklanıp döküldü tabi bu 1-2 haftalık bir süreçte oldu şimdi haftaya gidip test sonucunu değerlendircez kaç seans sürer ne kadar tutar filan. ama ben test yapılan bölgenin görünümünün hafiflediğini gözlemledim. vedalaş izlerinle filan diyor estetisyen bayan çok güveniyorlar kendilerine.. tamamen kurtulacağıma inanıyorum, daha sonra da yüzümde sivilce izleri var onlar için gitmeyi düşünüyorum. tavsiyem bu gibi konuları iyice araştırıp öyle tedaviye başlayın çünkü baz yöntemler varmış tek bir iz haline getiriyorlarmış ameliyat ederek sonrasında o tek iz genişleyerek açılıp çok daha kötü bir görüntüye neden oluyomuş aman dikkat diyorum o yüzden.. gelişmeleri sizlere burdan aktarıcam
arkadaşlar aynı sorundan maalesef bende muzdaribim, araştırdım ve buzlu terapi mantıklı geldi bana gittim test yaptılar ve önce kızardı sorunlu bölge sonrada kabuklanıp döküldü tabi bu 1-2 haftalık bir süreçte oldu şimdi haftaya gidip test sonucunu değerlendircez kaç seans sürer ne kadar tutar filan. ama ben test yapılan bölgenin görünümünün hafiflediğini gözlemledim. vedalaş izlerinle filan diyor estetisyen bayan çok güveniyorlar kendilerine.. tamamen kurtulacağıma inanıyorum, daha sonra da yüzümde sivilce izleri var onlar için gitmeyi düşünüyorum. tavsiyem bu gibi konuları iyice araştırıp öyle tedaviye başlayın çünkü baz yöntemler varmış tek bir iz haline getiriyorlarmış ameliyat ederek sonrasında o tek iz genişleyerek açılıp çok daha kötü bir görüntüye neden oluyomuş aman dikkat diyorum o yüzden.. gelişmeleri sizlere burdan aktarıcam
kızlar hayatımda en büyük hatalarımdan birini yaptım diyebiliyorum. saklamıyorumda sol kolum dirsek altından itibaren kesik. bilek tarafı dikişlik diğer üst tarafda derin jilet izleri var. ne kullandıysam fayda etmedi. suan fen bölümü okuyorum ve okadar zorluk cekiyorumki uzun kollu giymek istiyorum hep. İSTİYORDUM hep diyim aslında :)
arkadaslar contractubex adlı bir kreme basladım bu krem taşmış jilet izlerini hafifletiyor.deriyiyi soyuyor . ve doktor yakup avşar var istanbuldaymış kolunun resmini maille yolluyorsun o işte sana tedavi sürecini söylüyormuş bana benim komsum söyledi onunda kolunda dövme varmış bu şekilde sildirmiş. biz mail attık bakalım tedavi için cevap bekliyoruz sizi bilgilendiririm kızlar asla üzülmeyin geçeceeek , herşeyin bir çaresi VAR !
canımmmmmm.....kaydirigubbakcemile aynı durumdayız..benimde izlerim tıpkı senin tarif ettiğin gibi...nolur beni gelişmelerden haberdar et...eger ki sen ulasırsan ve kesin cözümse banada yardımcı ol lütttfeeennnnnnnn:kedi: bende cok utanıyorum cahillik işte....zamanında yaptık....ohaoldumsmile bende ögretmen olma yolunda ilerliyorum ve gercekten ezik bir durum....senden haber bekliyorum unutma beni olurmu dadlummeyvahedigeldismileolumunekankayizsmile
tamam canım merak etme mutlaka haber vericem.:1hug:
muaaahhhhh ozamannn helal olsunnnnnnolumunekankayizsmile tesekkürlerrrrr dadlusummmm:dance:
izlerin nasil peki canim? kalinligi ve yogunlugu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?