Bende tedavi öncesi resim yok, ama 1. seans sonrası halinin resmini koydum.Yarın 2. seansa gidicem, her seans sonları resimleri koyarım daha işe yarar bir albüm olur:)
tamm ayşe gördüm,büyük geçmiş olsun,inşallah tedavi sonuçları istediğmiz gibi olurbende bugun 4 seansa girdim kabuk attıktan sonra bende tekrardan resim koyucam buraya,senin izlerin sadece bukadarmı.?? ayrıca resim koyduğn için teşekrederim..
Önemli değil.Benim izler bu kadar.Bu lazer işlemi sabır istiyor.Benim beklediğim kadar etkili olmadı ama şu anlık başka çare yok gibi.Bu arada işlemden sonra iyileşmesi ne kadar sürüyor senin benim biraz uzun sürüyor sanki.
merhaba cry konuyu baştan sona okudum ama çok uzun ve karışık mesajları hızlıca geçtiğimden kaçırmışım şu an uyguladığın tedavi nedir acaba şimdiden teşekkürler.
gelismeler harika sibel sabrini ve emek harcamani kutluyorum sekerim simdi ben bisey merak ettim lazer olan yer beyaz gibiya jilet izi olan yerle rengi atiyorum 8.seansta birbirini tutcakmi hafif cizgiler koynolcakta buyuk cizgilerde hicmi hafifleme olmayacakmismiki sanirim nil sibelden once basladi o da girmiyor foruma yaz geliyo surda kalsa kalsa 5ay kaldi ben daha bi halt edemedim
sibel Cengiz AÇIKEL'İN geliştirdiği sistemi de bir araştır... Mantıklı gibi. Herkes araştırsın...sanırım bu yöntemde dikiş izi falanda yok