Popüler Konu Jilet izi giderme

tamm ayşe gördüm,büyük geçmiş olsun,inşallah tedavi sonuçları istediğmiz gibi olurbende bugun 4 seansa girdim kabuk attıktan sonra bende tekrardan resim koyucam buraya,senin izlerin sadece bukadarmı.?? ayrıca resim koyduğn için teşekrederim..
Bende tedavi öncesi resim yok, ama 1. seans sonrası halinin resmini koydum.Yarın 2. seansa gidicem, her seans sonları resimleri koyarım daha işe yarar bir albüm olur:)

Önemli değil.Benim izler bu kadar.Bu lazer işlemi sabır istiyor.Benim beklediğim kadar etkili olmadı ama şu anlık başka çare yok gibi.Bu arada işlemden sonra iyileşmesi ne kadar sürüyor senin benim biraz uzun sürüyor sanki.

ayşecim sen henüz 2 seanstasın dimi.?? benm 4 seans oldu ve ben 2 seansta iken hiç umut yok gibiydi ama seanslar fazlalaşmaya başladımı izler de azalmaya başlıyor inan,silik bir hal alıyor,mesala 2 hafta içinde kabuklar tamamen dökülüyor ya hani,sonraki senasa gitmeye 1 hafta varken o 1 hafta içine hergün az da olsa deişim görüyorum ben,iyileşme hergün birazdaha artıyor canım,gerçekten sabırlı olmak lazım,senin yine azmış benim gibi olsan ne olur acaba.?? ben birde ameliyat oldum kolumdan,dokularım zedelendi aklımda zedelendi ya herheyse artık...

arkadaşlık talebinde bulunmayın kabul etmiyceğimi size söyledim.koyun sizde resimelrini ya....üff

merhaba cry konuyu baştan sona okudum ama çok uzun ve karışık mesajları hızlıca geçtiğimden kaçırmışım şu an uyguladığın tedavi nedir acaba şimdiden teşekkürler.

ben ilk olarak kolumdan ameliyat oldum,koldaki izler cerrahi bir yöntemle kesilerek alındı ve dikildi,elimin üzerinden dirseğime kadar,çok acılı ve zor bir operasyondu,7 ay oldu ameliyat olalı,şimdi ise fraksyonel lazer c02 tedavisi oluyorum,4 seansı dün yapıldı,ameliyat izimle birlikte iki kolum tümü tedavi devam ediyor...
merhaba cry konuyu baştan sona okudum ama çok uzun ve karışık mesajları hızlıca geçtiğimden kaçırmışım şu an uyguladığın tedavi nedir acaba şimdiden teşekkürler.

sibelcim bişey sorucam ameliyat izini neden lazer yaptırıyorsun ki. zaten iyi durumdaydı herhangi bir genişleme kabarma falan oldumu birde çıkarılan alanın eni kaç cm kadardı?

ameliyat izimide tabiki lazer yaptırıyorum,en ufak çizgiler bile lazer oluyor,çıkarılan parça 4 cm kadardı hiç açılma yada kabarıklık olamdı,burda 50 sefer yazdım ama yaa okuyun lütfen,hiç açılma olmadı dedim,iyi baktımı soledim ameliyatıma,püf noktalarını herşeyi yazdım,yoruldum artık .....

SİMDİ SÖYLE KONUYU TOPARLAYALIM;

1) Bu çizik izleri için derinlik ve sayısına bağlı olarak birden çok tedavi yöntemi var. Nedir bunlar?

a) İzlerin çıkarılıp tek izi haline getirilmesi: Genelde kolun alt yada üst kısmında eni 4 ile 6 cm arasında değişen derinin üst kısmı çıkarılıyor dikey tek bir hat halinde dikiliyor. kalacak iz yarım santim kadar oluyor bu izde bir birbucuk sene sonra tekrar bir revizyonla incecik bir hale getirilebiliyor.

b) Fraksiyonel Karbondioksit lazer: Genellikle 3-8 seans arası seans aralıkları 1 1.5 ay kadar olan fiyatı ise 200- 400 arası değişen lazer sistemi. Genelde doktorların söylediği ve yaptıranların savunduğu yüzde 55-90 arası bir gelişme oluyor.

Pek tavsiye edilmeyenler: izlerin üstüne dövme yaptırmak, dermabrazyon, kalıcı makyaj.

Not: Arkadaşlar hayat herşeye rağmen hayat çok güzel ve çok kısa böyle basit şeylere kafayı çok fazla takmamak gerek. Çünkü hayat geçiyor. VE BİZLER ÇOK FAZLA ODAKLANDIĞIMIZ İÇİN İZLER BİZİM YÜZDE YÜZ DAHA FAZLA DİKKAT ALANIMIZDA OLUYOR. Aslında abartılacak şeyler değil. HERŞEYİN AMA HERŞEYİN BİR ÇÖZÜMÜ VAR. MUTSUZ OLMAYA GEREK YOK.

Lazer yaptıranlarımız gelişmeleri detaylı olarak paylaşsınlar lütfen. Operasyon olanlarda gelişmelerden haberdar etsinler hep birlikte bilgilenelim. Sevgiler herkese...

AYRICA NİL ARKADAŞIMIZ LÜTFEN FORUMA GERİ KATIL BU TEDAVİDE EN TECRÜBELİ OLARAK HERKESİN SANA İHTİYACI VAR İYİ SONUÇLAR ALDIĞINI BİLİYORUZ SEN BÜYÜK BİR YOL GÖSTERİCİ OLARAK KATIL LÜTFEN...

gelismeler harika sibel sabrini ve emek harcamani kutluyorum sekerim simdi ben bisey merak ettim lazer olan yer beyaz gibiya jilet izi olan yerle rengi atiyorum 8.seansta birbirini tutcakmi hafif cizgiler koynolcakta buyuk cizgilerde hicmi hafifleme olmayacakmismiki sanirim nil sibelden once basladi o da girmiyor foruma yaz geliyo surda kalsa kalsa 5ay kaldi ben daha bi halt edemedim

arzucum lazer yapılan yerler beyaz demişsin ya o beyazlık lazerden deil canım buz terapisi yaptırmıştım ya 1 seans,kabuk attıktan sonra oralar beyaz kaldı,yavaş yavaş rengi normale dönemeye başladı,yoksa lazer renk deişiklik yapmıyor .kalın çizgilerde pek bir far yok valla canım mağlesef senin çizgilerde geniş biraz biliyorum,1 hafta sonra kabuk atsın atıcam sana resimleri msn'den,yaptırmadınmı daha bilgisayarını şekerim.???

Arkadaşlar forumda doku genişletme ile operasyonu olan bi arkadaş vardı. bilgi verebilirse çok seviniriz...

arkadaşlar bende de var bu izlerden. aileme sinir olup yapmıştım çok aptalca.ancak nebde dokusu hiçbir şeyle iyileşmez düzelmez. sadece kalıcı dövme ile görüntüsünü düzeltebilirsiniz ancak öyle belli olmayabilir.kimseye kanmayın. inanayın.lazer falan boş.benim eşim genel cerrah. dedim benim koluma bi amelyat yap dedim.derinin altına balon yerleştirip şişirip deri gerginleştirilip bdaha sonra ameliyatla kötü olan yaniz izli olan deri kısmı kesilip genişlemiş deri yerine konuyor.aslına bakarsanız yüz germe ameliyatı gibi yani. tek farkı burda istenen kadar genişletiliyo deri ve kesilip jiletli olan kısım atılıyo.ancak bunda da iz kalıyomuş. eşim bana yapmadı yani öyle bi amelyat.çok istedim amaolmaz sana dedi

olmaz demesinin sebebi nedir acaba eşinizin? yani teknik olarakmı yoksa başka bir sebeplemi?

arkadaşlar ben biliyosunuz sol kolumun bilekten dirseye kadar olan bölümden ameliyat olmuştum,şimdi aynı kolumun üst tarafından ameliyat olucam kararımı verdim,fakat aynı acıyı yaşamaya gücüm yok

doktorunla görüştünmü üst kısım için ne söylüyor? aynı tekniklemi yapıcak operasyonu?

sibel Cengiz AÇIKEL'İN geliştirdiği sistemi de bir araştır... Mantıklı gibi. Herkes araştırsın...sanırım bu yöntemde dikiş izi falanda yok

okudum cengiz açıkeli fakat onun yaptığı tedaviyi biliyorum ben,
önce ve sonrası resimleri görmüştüm,
kolda kocaman bir yama oluyor,jilet izleri gidiyor tamam fakat renk farkı var,yanık varmış gibi duruyor,
çünkü yine bizim vücüdümuzun görünmeyen biryerinden deri parçası alınıp yama yapılıyo,
vücdumuzun görünmeyen yeri neresi acaba kızlar.??
bikini giyiyoruz.??? ya boşverin böyle yama işlerini...
sibel Cengiz AÇIKEL'İN geliştirdiği sistemi de bir araştır... Mantıklı gibi. Herkes araştırsın...sanırım bu yöntemde dikiş izi falanda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…