Malesef insanlar resmen umut taciri olmuş Para için insanların umutlarıyla oynuyorlar Sibel sonuç alamamana çok üzüldüm. Maddi manevi insanı sarsan bir durum Bir mucize olsa keşke...yaz geliyor,kısa kollu giyimeye 2-3 ay kaldı,
benim bu tedavide harcadığm para hiç abartmıyorum 6.000 tl yi geçti
ha geçseydi kollarım helal hoş olsun ama geçmedi.!!
Allah'a havale ediyorum böylesine dolandırıcı yalancı insanları..nasıl üzgün olduğmu bilemezsiniz,bugun evlenmeye kalksam nasıl olucak.? ne diycem ben insanlara.??açıklaması nasıl olur.?
boydan boya bir ameliyat izi,buz tedavisinden kalan lekeler,vejilet izleri...pehhhh hayata bak bee...
fraksiyonel co2 den hiçmi kaybolan izi olan yok çok çok ince olsa bile. Hiçbir iziniz geçmedimi?
mrb
10 martta tekrar cengiz beye gidicem.11 martta muhtemelen ameliyat olucam yama teknigi ile.çok sıkıntılı günler geçiriyorum öğrenciyim derslerim ağır üzerine sevgilim terketti.ama artık yazın rahat rahat dolaşmak istiyorum.kendime güvenim gelsin istiyorum.doktor hemen geçmesini bekleme dedi 2 senede ancak kendi deri renginle ayırt edilemez hale gelir dedi.aama yapıcam son çarem buydu nerdeyse tüm doktorlara gittim.dayanıcak bir durum değil keşke demek istemiyorum artık
fraksiyonel co2 den hiçmi kaybolan izi olan yok çok çok ince olsa bile. Hiçbir iziniz geçmedimi?
Benim de 3.seans bitti ve tamamen geçen izim yok en ince olanlar bile geçmedi eskisine göre belirginliği azaldı biraz o kadar.Tedaviye devam edip etmemek de kararsız kaldım.
valla ayşecim ben 5 seans bitirdim ve devam etmiycem asla,izler silikleşti ama geçmedi,gündüz kısa kollu kiyisen aleni bi şekilde yine belli,yazık param gitti canım yandı,kremler aldım hep para bunlar ya para..
kahretsin... valla bana sorarsan gitme boşuna,geçmiyor.!!
geçti diyene de asla inanmam...
biri bana cengiz beyin soyismni verebilirmi.?