popodan alınıyomuş 0.2 mm inceliğinde sanmam çok renk farkı olsun ama tam tutmaz tabi. ama dikiş ve yükseklik farkı olmuyorsa fena değil gibi. peki kolun üst tarafı genişlemezmi 3.5 4cm çıkarılsa alt tarafı gibi başarılımı olur doktorun ne diyor?
işte ben o0ndan emin deilim ,
kolumun alt tarafı esnek ama yukarısı deri esnek deilki hiç nasıl kesip dikicek tıparlıycak hiç aklım almıyo...
dr tamamını yapmıycak zaten yarısını yapıcak,kademe kademe oluyor bu ameliyat...
3 bin tls.i olan gitsin hücre spreyi tedavisini yaotırsın,cengiz beyin yaptırdığnda leke kalyor,yanık gibi...
ben çok paralar verdim yoruldum artık,3 bin tl olsa hiç düşünmeden gider hücre spreyini yaptırırdım..
hücre spreyinde de iz kalır arkadaşlar iz kalmadan mümkün değil. Cengiz beye olan varmı??
arkadaşlar bende cindyrel arkadaşın bu karışımdan yaptırdım eczaneye bugün başladım kullanmaya bakalım bende bi işe yarayacakmı :26:bitanem şimdi görüyorum ve kolumun önceki sonraki resimlerini koyacam ve malzemeleride buldum onlarıda yazcam tedavi hala devam ediyor 3ncü aşamaya geçtim ben şimdi resimleri özelden atıyorum burdan gitmiyor xxxxxxxxxxxxxxbadem yagı 25 gram bunu 2 hafta sabah öğle ve akşam masaj yaparak uygulayacaksın
arkadaşlar bende cindyrel arkadaşın bu karışımdan yaptırdım eczaneye bugün başladım kullanmaya bakalım bende bi işe yarayacakmı :26:
canım konunun başlarında ilk sayfalarda okursan görüceksin bu cndyrel arkadaş bi cildiye uzmanına gitmiş ona bu tarifi vermiş doktor 3 günde azalma başladı demişti ama daha sonra koluna çaydanlık devrilmiş yanık tedavisi görmeye başlamış malum karışımıda kullanmadı heralde daha sonra,ben birde özelden mesaj atmıştım kendisine ordan öğrendim zaten kaza geçirdiğini, en son yaptırdım işte eczaneye bende derin jilet izleri var bugün 2. gün bakim bekleyip görücemBu karışım ne işe yarıyor, merak ettim.
arkadaşlar şu tarifi tekrar paylaşırsak yanlız tam isim paylaşmayalım siliyor SEVGİLİ YAGMURLUK hani dolaylı yazalım (örnek:bpantn) böyle suç değil. lütfen
Sevgili üyelerimiz
Hepimizin bildiği gibi ilaçlar kişilere bünyelere ve hastalıkların derecesine göre türleri ve dozları değişmekte, yan etkileri kişiler üzerinde farklı etkilemeler yaratmakta. Bu işin eğitimini almış, senelerini vermiş doktorlar bile hastalarını muayene etmeden ilaç tavsiye etmezken, bu bölümümüzde bol bol ilaç üzerine başlıklar sorular ve tavsiyelerle karşılaşıyoruz.(!) Sizlerden isteğimiz lütfen site içinde ilaçlar için başlıklar açmayalım, bu yönlü sorular sormayalım, kendi ilaçlarımızı başka üyelerimize önermeyelim. Karşılaştığımız bu içerikte konular ve mesajlar direk silinecektir. Tüm üyelerimizden bu konuda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz.
Sevgilerimizle...