Popüler Konu Jilet izi giderme

mağlesef gitti,bize çok faydalı oluyordu halbuki,sitede birşey paylaşamaz hale geldik üzgünüm çok,kolumun resimlerini yüklemek istiyorum buraya ama onada izin vermezler arkadaşlar..bende birdaha yazmıycam zaten buraya..hoşçakalın..
Herkesin yeni yılını kutlarım arkadaşlar Nil arkadaşımızda gitmiş aslında bizimle tecrübelerini paylaşıyordu Umarım biran önce geri döner

Hala haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Resimlerinizi albümünüzde sadece arkadaşlarınızın görebileceği şekilde ekleyebilirsiniz tabii ki. Ama herkese açık alanda operasyon öncesi ve sonrası resim paylaşmak Türkiye de kanunen yasak.

Niil isimli üye kendi isteği ile ayrıldı. Sadece ilaç ismi vermemesi -ki kendisi bildiğimiz kadarı ile doktor değil- konusunda uyarıldı ama nedense - bana göre- gereksiz alınganlık gösterdi. Keşke buna alınacağına 2 seans arasındaki resimlerini paylaşsaydı burda faydalanmak isteyen arkadaşlarımız da arasındaki farkı görüp ona göre karar verebilselerdi.

kızzzzzlaaaarrrr mrb... yazamıyordum kac zamandır hasta falan uğrasıyorum..hadi bulun bi çözüm bulun da kurtulalım su lanet izlerden...

resim yükleyemiyorum site yönetiminden yardım istiyorum..

burdayım canm ben..resimler koymak istiyorum buraya ama beceremiyorum..:97:

Merhaba sibelcim resim ekleyebilmek için belli bir mesaj sayın olması gerekiyordu sanırım ondan ekleyemiyor olabilirsin canım kolun ne durumda şu an sibelcim son lazerden sonra bir gelişme var mı?

slm canm,kolum iyi sayılır,son lazerden sonra tabi fark var,her kabuk atışımdan sonra resim çekiyorum karşılaştırıyorum far var yok deil ama ağır ilerliyor,ben daha hızlı iyileşiceğini bekliyodum,zannediyorum daha 3 seans olmam gerekicek,3 seansı geride bıraktım cuma günü 4 seansa giricem,resim koyamıyorum albüm yaptım 1 tane resim var sanırım ,başka yükleyemedim okadar uğraştım halbuki,sırf burdaki benimle aynı derdi yaşıyan arkadaşlara yardım edebilmek adına ama mağlesef resim olayı zor,dediğn gibi msj.hakkımıdır nedir artık..
Merhaba sibelcim resim ekleyebilmek için belli bir mesaj sayın olması gerekiyordu sanırım ondan ekleyemiyor olabilirsin canım kolun ne durumda şu an sibelcim son lazerden sonra bir gelişme var mı?

kızlar sizler için epey uğraştım ama sanırım başardım resim yükledim, bakın bakalım farkı nekadar.???? tabi yüklemeyi becerdiğmi zannediyorum ama

sibelcim kolunda oldukça iyi bir gelişme var eğer 3 seans daha gireceksen yaza yetişirsin ben oldukça fark gördüm canım 4. seans sonunda daha iyi sonuçlar alıcaksın galiba moralini bozma geçsinde yavaş ilerkesin boşver

site yetkililerine soruyorum,yazdıklarım niçin siliniyor acaba.??

fark var yani.?? gerçektenmi.?? ya aslında bende far görüyorum ama dediğm gibi daha hızlı bir iyileşme bekliyodum,bakalım inşllh yaza kadar geçer,fakat kalın izler var diyer kolumda onlar geçicek gibi deil,onlara ne yapsam ne çare bulsam diye kara kara düşünüyorum..:85::85:

ayrıca rica etsem sende resim koayrmısın.?bende görmek istiyorum izlerinizi,herkezin hatta görmek istiyorum..!! ben her resmi burda gösteriyorum, rica ediyorum lütfen sizlerde benim gibi yardım sever olun...bekliyorum...

site yetkililerine soruyorum,yazdıklarım niçin siliniyor acaba.??

Hangi yazınız silindi acaba? Çünkü bizlerin mesaj silme yetkisi yok. Adminler de ağır hakaret,reklam,satış vs içermedikçe mesaj silmezler. Belki teknik bir problem olmuştur.

kızlar sizler için epey uğraştım ama sanırım başardım resim yükledim, bakın bakalım farkı nekadar.???? tabi yüklemeyi becerdiğmi zannediyorum ama

Resimleri inceledim, ciddi anlamda iyileşme var gibi görünüyor.Ben de aynı tedaviyi uygulatıyorum bu haftasonu 2. seansa gidicem.Bende de iyileşme var gibi ama az sanki, beklentimi çok yüksek tuttum sanırım.Resimlerde dikkatimi çeken uygulama yapılan bölgenin renginin normale dönmüş olması ya da öyle görünüyor.Benim 6 hafta geçti ilk seansımın ardından ama hala koyu kırmızı o bölge.

En azından işe yarar bir tedavi bulduk artık sabredicez napalım:)

sibelcim çook iyi sevindim. iyileşme gayet açık...amman zaten biz bunları düşünürken hayat geçiyo be kızlar... birazda boşvermek lazım... ama sibelin resimler mutluluk verici... öpüyorum hepinizi

merhaba,resim koyarmısın lütfen sende ,bende görmek istiyorum..tedavi sürecinde lütfen birbirimizi bilgilendşrelim..

teşekrederim çok mersi,herkez fark görüyor,bende tabi fark görüyorum ama dediğm gibi ağır ilerliyo iyileşmesi,ama sabredicez başka çare mi var Allah aşkına yaa,bugun evde güneş alan biyere geçip iyice inceledim kolumu gerçekten günden güne iyileşiyor,silik bir hal alıyor yarın 4 seansa giriyorum inşllh bundan sonra daha iyi olucak kızlar
sibelcim çook iyi sevindim. iyileşme gayet açık...amman zaten biz bunları düşünürken hayat geçiyo be kızlar... birazda boşvermek lazım... ama sibelin resimler mutluluk verici... öpüyorum hepinizi

ayrıca koldaki iz resimlerini koymayanları arkadaş listeme eklemiyorum,önüne gelen resimlerini görmesini istemiyorum.yok öyle yağma..

merhaba,resim koyarmısın lütfen sende ,bende görmek istiyorum..tedavi sürecinde lütfen birbirimizi bilgilendşrelim..

Bende tedavi öncesi resim yok, ama 1. seans sonrası halinin resmini koydum.Yarın 2. seansa gidicem, her seans sonları resimleri koyarım daha işe yarar bir albüm olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…