Herkesin yeni yılını kutlarım arkadaşlar Nil arkadaşımızda gitmiş aslında bizimle tecrübelerini paylaşıyordu Umarım biran önce geri döner
mağlesef gitti,bize çok faydalı oluyordu halbuki,sitede birşey paylaşamaz hale geldik üzgünüm çok,kolumun resimlerini yüklemek istiyorum buraya ama onada izin vermezler arkadaşlar..bende birdaha yazmıycam zaten buraya..hoşçakalın..
sibel selam canım burda mısın ?
burdayım canm ben..resimler koymak istiyorum buraya ama beceremiyorum..:97:
Merhaba sibelcim resim ekleyebilmek için belli bir mesaj sayın olması gerekiyordu sanırım ondan ekleyemiyor olabilirsin canım kolun ne durumda şu an sibelcim son lazerden sonra bir gelişme var mı?
sibelcim kolunda oldukça iyi bir gelişme var eğer 3 seans daha gireceksen yaza yetişirsin ben oldukça fark gördüm canım 4. seans sonunda daha iyi sonuçlar alıcaksın galiba moralini bozma geçsinde yavaş ilerkesin boşver
sibelcim kolunda oldukça iyi bir gelişme var eğer 3 seans daha gireceksen yaza yetişirsin ben oldukça fark gördüm canım 4. seans sonunda daha iyi sonuçlar alıcaksın galiba moralini bozma geçsinde yavaş ilerkesin boşver
site yetkililerine soruyorum,yazdıklarım niçin siliniyor acaba.??
kızlar sizler için epey uğraştım ama sanırım başardım resim yükledim, bakın bakalım farkı nekadar.???? tabi yüklemeyi becerdiğmi zannediyorum ama
Resimleri inceledim, ciddi anlamda iyileşme var gibi görünüyor.Ben de aynı tedaviyi uygulatıyorum bu haftasonu 2. seansa gidicem.Bende de iyileşme var gibi ama az sanki, beklentimi çok yüksek tuttum sanırım.Resimlerde dikkatimi çeken uygulama yapılan bölgenin renginin normale dönmüş olması ya da öyle görünüyor.Benim 6 hafta geçti ilk seansımın ardından ama hala koyu kırmızı o bölge.
En azından işe yarar bir tedavi bulduk artık sabredicez napalım:)
sibelcim çook iyi sevindim. iyileşme gayet açık...amman zaten biz bunları düşünürken hayat geçiyo be kızlar... birazda boşvermek lazım... ama sibelin resimler mutluluk verici... öpüyorum hepinizi
merhaba,resim koyarmısın lütfen sende ,bende görmek istiyorum..tedavi sürecinde lütfen birbirimizi bilgilendşrelim..