halecan arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersin canm,ayrıca lazerde 3 seansatn sonrası kabuk atımı bitsin hemen resimlerimi koyucak herkez bilgilensin istiyorum arkadaşlar...
Arkadaslar forumu bastan sona kadar olmasa da cogunu okudum. Kimse ben bunu yaptırdım tamamen gecti dememiş. Suna Hanım'a bile gitmeyi düşündüm ama ona giden birinden yorum bekliyorum, yok Mu izlerinden kurtulan arkadaslar. Tedaviyi başlatan sonucunu yazmıyor( buradaki bazı arkadaşları tenzih ederim). Hadi lutfen paylaşalım. Bıktım artık bu izlerden. Tevsiyesi olan var mi
arkadaşlar merhabalar 10 yıldır ben de bu izlerle mücadele ediyorum ve deneyimlerimi sizlere aktarmak istedim. ilk yıllarımı plastik cerrahların kapılarını aşındırmakla geçirdim yüzüme kapanan kapıların artışından sonra ilk olarak kalıcı makyaj uygulattım beyaz beyaz görünen yerlere ancak rengi tutturamıyorlar ve yazın en ufak bir bronzlaşmanızda daha belirgin bir renk farkı oluşuyor. daha sonra dermabrazyon yöntemini denedim. izin kabarıklığı ve bir nebze renk kontrastı açısından iyi ancak yine de beyaz beyaz izlerimiz malesef orada kalıyor. kimsenin bir faydası olmadığını düşünmek insanı daha da çıkmazlara sürüklüyor kendim topuk taşı uygulayıp ***** sürerek aylarca gözünün içine baktım ama sakın bu hatayı yapmayın yaptım geçti diye yazılan yorumlara inanmayın daha kötü oluyor. daha sonra fraksiyonel lazer yaptırmaya karar verdim 4 seans gittim. gerçekten küçülme oluyor ama o beyazlar yine orada yine orada. sadece yüzey alanında bir ufalma ve yüzeydeki pürüzlerde bir düzlme oluyor. son olarak bunların balonla deri genişletmesi yaparak çıkarılıp başka bir iz haline getirlmesine karar verdim pek çoğunuzda olduğu gibi benim içinde önemli olan ne ifade ettiğiydi çünkü iz olması değil. bir plastik cerraha daha gittim muhtemelen 14 ya da 15 inci gittiğim doktor oldu. o da bana izin çıkarılıp tekrar güzel bir şekilde dikilmesi ve bu arada lazer uygulayarak olası en düzgün sonucun elde edilmesini önderdi. bir iz üzerinde denemek:2: ve karşılaşıcağımız tabloya göre nihai karar vermek mantıklı geldi. şu an ameliyatım yapıldı bir ay sonra az çok şekli anlaşılırmış doktorun söylediğine göre beklemedeyim....
10 yıldır o kadar yoruldum ki insanlara anlatılan dertler, yapılan seviyesiz psikopat esprilerine etmek durumunda kalınan tebessümler, bazı doktorların suratına bile bakmadan seni hastaneden def etmeleri(başlarda bir arkadaşımın yorumunu okumuştum o da aynı şeyi yaşamış) gelinlik provalarında kayınvaldeden saklanan kollar, yazın 40 derece sıcağında uzun kolluyla yaşanan isilikler... ve daha sayamadığım pek çok şey. uğraşmaktan üzerine gitmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok sanırım ve hepinizi kalben anlıyorum arkdaşlar umarım bir gün hepimiz özgür oluruz allah herkesin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun Luthien. Yapılması tavsiye edilmeyen hemen her şeyi yapmışsın. Dermabrazyon ve tıbbi kamuflaj konularıyla kafasını fazlaca yoran Halecaan'nın da bu yazıyı okuduğunu ümit ediyorum. Ameliyat bölgene çok dikkat et. Açılma yaparsa (bende malesef yapmıştı) daha kötü bir görüntüyle karşılaşmak işten bile değil. Nedense cerrahlar kesip biçmeyi çok seviyorlar. Bir izi kesip başka ve daha derin bir iz yapmak, ardından dikiş atılmış bir ize lazer tedavisini tavsiye etmek herhalde bir dermatologtan değil, cerrahtan beklenebilecek bir tavsiyedir. Naçizane tavsiyem, yaran iyileştikten sonra yaptıracağın lazerin yeni tip Co2 fraksiyonel lazer olmasına dikkat etmen. Birçok klinikte bulanan lazerler erbium-lazer tipinde ve malesef bazen doktorlar para kazanabilmek için bu konuda hastaları yeterince bilgilendirmiyorlar. Cerrahi operasyon yaptırmayı düşünen arkadaşlarıma, bu operasyonu yaptıran birisi olarak (18 sene önce lazer falan yoktu malesef) tekrar düşünmelerini ve benim 4. seans lazer sonuçlarımı doktoruma bir sormalarını bir kez daha tavsiye ederim. Çünkü kolumdaki izler tarih olmaya başladı.Tekrar geçmiş olsun Luthien. Sonuçlarını paylaşmaya devam lütfen.
slvestır ı yine iptal etmişler
yeni bir ad aldımı acaba
neden iptal ettiler
Nil'cim birtakım problem yaşadım yoktum,herheyse şimdi burdayım yazarım artık..
şimdi canm ben 3 seansı yaptırdım ama beylik düzü acıbadem hastanesinde,makine geleli henüz 1 ay olmuş hastaneye,burdaki yapılan tedaviden daha çok hoşnut kaldım açıkçası,sebebi ise dr.çok profosyonel çalışıyor ve çok ilgileniyor,inceliyor en ufak detayı bile kaçırmıyor,büyüteçle inceledi en ince çizgileri bile gördü yaptı,ameliyat izimden nokta nokta kanlar çıktı acıdı çok offf...
selam herkeze..