Popüler Konu Jilet izi giderme

bende beyaz tenliyim, izlerim kabarıkca ama her ne olursaolsun yüzde 80 85 gibi rakamlar. mükemmel veriler...

Nill canm benim çizgiler hala geçmedi ağlamak istiyorum yaa valla çok kötüyüm çokk tahmin bile edemezsin :KK50: ******* nezaman kullanmaya başladın.? kabuk durumun nasıl.??

Son düzenleyen: Moderatör:
Sibelcim şu anda kabuk falan kalmadı. ******* lazerin hafif yaktığı üst deriyi çabucak iyileştirdi. Sen de bir dene bakalım. Bazı ciltlerde kızarıklık ve aşırı kaşıntı yapıyormuş. Bende olmadı bu yan etkiler. Sabahları ******, akşamları da ****** yerine **** kullanıyorum. Acele etme sabırlı ol. Kolunda henüz kızarıklık varsa sonucu göremezsin. Her seans sonrası biraz daha iyi olacak. Daha ikinci seansını oldun canım. Her seferinde görünüm biraz daha toparlayacak. (ortalama bir seansta % 10-15 arasında düzelme oluyor) Büyük ölçüde düzelecek bunun için biraz zaman ver üzme kendini canım. Tekrar söylüyorum bu jeli bir dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
peki nilcim birşey sorucam hani izlerimizin olduğu alanda deri biraz daha farklıdır parlak mesela lazer bunuda geçiriyormu acaba?

nilcim hiç birşeyin geçiceği yok,ince çizgiler bile geçmedi geçmiyor lanet olsun,ağlamaktan gözlerime kan oturdu,hiç birşey istemiyorum ben bu hayattan sadece kollarımın iyileşmesini istiyorum,normal insanlar gibi kısa kollu giyinmek elbise giyimek istiyorum sadece bu anlıyomusun.? Allah bana neden yardım etmiyor.?? Benim günahım ne ya.?? Bu izler için 5 milayar paradan fazla harcadım ben, sonuç ne peki koskacoman bir '0'...yoruldum artık dr.peşinde koşmaktan dr.ların bana umut verip sürekli umutlarımın kırılmasından,paramda kalmadı tükendi bende tükendim artık anlıyomsun canm.?
şu kısacık ömrümde birkere bile kısa kollu giyipte sokağa çıkamadan ölüp gidicem....

nilcim hiç birşeyin geçiceği yok,ince çizgiler bile geçmedi geçmiyor lanet olsun,ağlamaktan gözlerime kan oturdu,hiç birşey istemiyorum ben bu hayattan sadece kollarımın iyileşmesini istiyorum,normal insanlar gibi kısa kollu giyinmek elbise giyimek istiyorum sadece bu anlıyomusun.? Allah bana neden yardım etmiyor.?? Benim günahım ne ya.?? Bu izler için 5 milayar paradan fazla harcadım ben, sonuç ne peki koskacoman bir '0'...yoruldum artık dr.peşinde koşmaktan dr.ların bana umut verip sürekli umutlarımın kırılmasından,paramda kalmadı tükendi bende tükendim artık anlıyomsun canm.?
şu kısacık ömrümde birkere bile kısa kollu giyipte sokağa çıkamadan ölüp gidicem....

Canım senin psikolojin bozulmuş böyle yapma kendini yıpratma hayatım. Biraz sabır daha önümüzde 4-5 ay var yaza kadar. Bir iki seans daha geçsin farkedersin muhakkak değişiklikleri. 15 inde seansımız var biliyorsun. Doktorla da konuşalım senin sonuçlarını. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin lütfen üzme kendini.

silwister bizlerin temennilerimizi dileklerimizi allah duyup görüyor ve bir sınama yapıyor. bu konuyu çok abartmak ruhumuzun hastalanmasına sebep olacaktır ki bu en önemli hastalık. Varsın diyelimki tedaviye bünyen biraz geç cevap versin ancak bunlar dünyanın ne başı nede sonu. bir yıl iki yıl insan hayatında hiçbirşey aslında. mesela bu yaz hepimiz tıbbı kamuflaj kozmetik ürünleriyle, çoğu zaman uzun kollularla idare edebilirmiyiz... evet! zaten minnacık bir 3 ay... önemli olan sabırla tedaviye ruhu ve kalbi inandırmak. Bak nekadar güzel sonuç almış ameliyat olmuş bu işin büyük bir kısmından geçmişsin. geriye ileriyi hemde çok ileriyi düşünmek kalıyor ama huzurla. Anlatılamayacak, açıklanamayacak hiçbirşey yoktur ki konu birkaç çizikse bu hiçte göze görünmemeli. Ağlama bitanem, gül mutlu ol..! Çünkü herşey çok güzel olucak! İnan...

nill, ben sadece kendi deneyimimi anlattım. belki de yanlış bir anlaşılma oldu. ben böyle bir gelişme de tedavi de yok deme yetkisine sahip değilim. dilek avşar bana jilet izlerim için ilk görüştüğümüzde biraz bekle demişti. biraz bekleyip ikinci gidişimde sorduğumdaysa ne yazık ki hiçbir gelişme yok. şu an için var olan en iyi yöntem tek bir dikiş haline getirmek dedi. ben de merak eden insanlar için bunu söyledim. sanırım sen beni yanlış anladın.

tek iz haline getirmede, genişce bir alan çıkarılıp atılacak e orayı nasıl dikecekler. o iz bayağı çok genişlemezmi. cildin altına balon yada operasyonu ikiyemi bölüyolar acaba.?? hani yarısını bir seferde yarısını birkaç ay sonra falanmı? bilenler bilgilendirsin lütfen...

ya ben bu operasyonu yaptıran arkadaşların fotolarını çok merak ediyorum. lütfen paylaşın yardımcı olun noolur..

[/U][/U][/B]
tek iz haline getirmede, genişce bir alan çıkarılıp atılacak e orayı nasıl dikecekler. o iz bayağı çok genişlemezmi. cildin altına balon yada operasyonu ikiyemi bölüyolar acaba.?? hani yarısını bir seferde yarısını birkaç ay sonra falanmı? bilenler bilgilendirsin lütfen...

halecan güzel temennilerin için ve umut verici sözlerin için teşkr ederim canm sağolasın,benim böye olumsuz düşüncelerimin ruhumun hasta olucağını söylemişsin,ben ruhumu nişanlımla birlikte toprağa gömdüm canım,onu kaybettikten sonra ruhum da kalmadı çunku ben onu öyle sevmiştim,o beni her halimle sevmişti kabul etmişti,eyer ki o sağ olsaydı bu ameliyatı yamtırmama asla izin vermezdi,dolayısıyle artık hastalanıcak bir ruhumda kalmadı,aslı:2:nda insanlar hasta biliyomusun,kollarımı görünce bana deli gibi piskopatmışım gibi bakanlar hasta,umurumda deil kimse ve hiç birşey sadece kollarımın iyileşmesini istiyorum anlıyomusun sadece bu yaa :KK43:(((

nill, ben sadece kendi deneyimimi anlattım. belki de yanlış bir anlaşılma oldu. ben böyle bir gelişme de tedavi de yok deme yetkisine sahip değilim. dilek avşar bana jilet izlerim için ilk görüştüğümüzde biraz bekle demişti. biraz bekleyip ikinci gidişimde sorduğumdaysa ne yazık ki hiçbir gelişme yok. şu an için var olan en iyi yöntem tek bir dikiş haline getirmek dedi. ben de merak eden insanlar için bunu söyledim. sanırım sen beni yanlış anladın.

Ladyteaser mesajını yeni gördüm. '32. sayfada ''bana bunu kesin geçiren birşey şuan yok dedi ki bunu hepimiz bilioruz zaten. ve biraz daha beklememi söyledi. ben de bekliorum acele etmek istemiyorum. bir umut! şimdilik iletişim halinde kalıcaz. benim dövme sildirme seanslarımdan ötürü zaten ayda bir görüşücez'' demişsin. Bundan sonra tam 9 sayfa yorum yazılmış. Yeni bir tedavi olduğu ve başarılı sonuçlar alındığı söylenmiş. 41. sayfada bu yorumlara hiç değinmeden '' sordum, yok bir gelişme dedi. hala var olan en iyi yöntem düz tek bir iz haline getirmek dedi :KK43:( '' yorumunu yapmışsın. (bunları direk copy-paste yaptım) Ben de bunun üzerine '' Ladyteaser. Bu sayfadaki birkaç yorumdan anladığım kadarıyla ,tedavi olan ve tavsiyede bulunan bizlerin yorumlarını pek okumadığın izlenimine kapıldım. 'Doktora sordum yok öyle bir gelişme dedi' demişsin ama var öyle bir gelişme ve ben kendimde uygulatıyorum. Buradan da 2 aydır yazıyoruz. Adı fraksiyonel lazer'' demişim. Forumun son yazılarına ilgi göstermediğin kanaatine kapıldım doğal olarak. Yanlış anlaşılma yok benimki sadece masum bir yorum.

sağolasın nilcim:2:....halecan tek iz ameliyatını olan beni bu arada cümle alem biliyo sen nasıl bilmiyosun hayret..

Başın saolsun Sibelcim Okuyunca çok üzüldüm. Allah sana ve geride kalanlara sabır versin... Umarım bu izlerden kurtulmak isteyen herkes kurtulur. Zaten insanlar çok acımasız hele ki bir hatasını görücünce acımasızca ve bilmeden eleştirebiliyorlar Sen tatlı canını bunlar için sıkma...

canımsın benim... başın sağolsun. allah her verdiği yükte sevdiği kullarının sınavını değerlendirmeyi ister ve çok severmiş. mükafatını alacağından emin ol. tabiki iyileşecek. zaten hayatta fani dünyanın her ama herşeyine çare var bunu unutmamak lazım. Hep dua edelim.vede kimse en yakınlarımızla çare arayalım kafa kafaya değerlendirelim. Anamız babamız kardeşimiz kim ise en yakınlarımız. Ayrıca sibelcim bu operasyonla ilgili olarak izleri çıkarma ameliyatından memnun olduğunu okudum ne mutlu sana:) Biraz bahsedersen sevinirim. herhangi bir deri genişletme yapıldımı yada operasyon 2 sefermi bölündü biraz aydınlatırsan çok makbule geçicek. çok öpüyorum kocaman seni ve herkesi...

halecan,ben ameliyatımı 1 haziranda oldum dr.um dilek avşar,operasyondan evet gayet memnunum bi sorun yok,deriyi genişletmek yada silikon ile şişirmek kesinlikle böyle bir işlem yapılmadı,pansumalramı ve kremelrimi düzenli kullandım,kolumu herşeyden korudum hiç oynatmadım hep sebze meyve ve proteyin ağırlıklı beslendim dokuların hızla iyileşmesi için,sigara zaten kullanmıyorum bu çok önemli...sonuç mukemmel tabi,ama kötü tarafı ne diye sorarsan çok acı çektim,ameliyatımın yapıldğı ertesi gün bileğimn üzeri kanama yaptı ve çok korktum dikiş patladı zanettim acısınada dayanamadım kendimi 4 kattan aşşağa atıcaktım vallahi kafayı yemek üzereydim,ilk 1 hafta çok kötü geçti ama şimdi bişy yok,3 ay sonra yüzemye başladım,şimdi spor salonunda dambıl bile kaldırıyorum,resimlerim var burda görebilirsin canm

;16534475]canımsın benim... başın sağolsun. allah her verdiği yükte sevdiği kullarının sınavını değerlendirmeyi ister ve çok severmiş. mükafatını alacağından emin ol. tabiki iyileşecek. zaten hayatta fani dünyanın her ama herşeyine çare var bunu unutmamak lazım. Hep dua edelim.vede kimse en yakınlarımızla çare arayalım kafa kafaya değerlendirelim. Anamız babamız kardeşimiz kim ise en yakınlarımız. Ayrıca sibelcim bu operasyonla ilgili olarak izleri çıkarma ameliyatından memnun olduğunu okudum ne mutlu sana:) Biraz bahsedersen sevinirim. herhangi bir deri genişletme yapıldımı yada operasyon 2 sefermi bölündü biraz aydınlatırsan çok makbule geçicek. çok öpüyorum kocaman seni ve herkesi...[/QUOTE]

halecan arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersin canm,ayrıca lazerde 3 seansatn sonrası kabuk atımı bitsin hemen resimlerimi koyucak herkez bilgilensin istiyorum arkadaşlar...En Büyük TÜRKİYE

X