Popüler Konu Jilet izi giderme

kızlar bende fotolarınzı görmek istiyorum arkadaşlık gönderdim sizlere. siz nasıl ceraahi müdale yaptordınız kabarıklık kaldımı. Şu balon uygulaması falan yapıldımı yoksa sadece kesip çıkarma işlemimi yapıldı. Memnunmusunuz ? ay çok soru sordum galiba...:)

Sibelcim buz terapisi yapılan bölgede bir kerede alanın tamamı dondurulduğu için yüksek riskli olmasına rağmen, uygun ciltlerde hızlı ve olumlu sonuç alınabiliyormuş demek ki. Leke yada beyazlama sorunu devam etmiyorsa?? yüksek maliyetine rağmen, buz terapisini de alternatif yöntem olarak tavsiye edebilirsin belki arkadaşlarımıza. Bu konudaki en tecrübeli kişi sensin şu anda bu bölümde hayatım. Lazer de bir seansta bölgenin bir bölümü uyarıldığı için (ortalama bölgenin 3 te biri gibi diyebiliriz) bir kaç seansta cevapları görüyorsun. Sonuçlardan memnun kalmana çok sevindim. Bu ikinci seansının kızarıklığı kalksın, daha da çok şaşıracaksın canım. 15 aralıkta bu sefer inşallah görüşürüz. Beni biraz bekle seansından çıkınca.

Merhaba ardadaslar
Ben de ayni sorunla ugrasiyordum 5 yildir.Gectigimiz yaz basi mail yoluyla bazi doktorlarla gorustum sadece bir tanesi olumlu cevapladi
ve buyuk oranda duzelme olacagini soyledi.Bu arada benim kolumdaki izler derin olmayan izlerdi.Dun gorusmeye gittim ve 3 seans sonunda geriye iz
kalmaz dedi doktor.Tabi derin izlerde de %70 oraninda duzelme yapiyormus.Gorusmeden sonra tedavi olmaya karar verdim zaten kafama koymustum.
Ben de suna hanim denilen vatandas hakkinda arastirma yapiyordum netten sagligimizi bir estetisyenin eline birakmak ne kadar mantikli olabilirdi ki.
Tedaviye gelelim normalde uyusturma da yapiliyormus ama bana yapmadilar sadece sogutuldu kolum islem sirasinda aci vardi ama katlanilmiycak gibi degildi
yanma hissediyorsunuz haliyle.Islem birkac dakka surdu.Muayeneye para odemedim 200tl seans ucreti odedim.Seans araliklari minimum 3 hafta.
Krem olarak bepanthen kullanmami onerdi doktor.Kolu korumak gerekiyormus ilik su degdirebilirsiniz o bolgeye fakat sabun kese olmaz.Islem sonunda sira sira serit seklinde beyazliklar vardi,eve geldigimde yanma basladi tekrar uzerine kazak giydigim icin krem siyrilmisti, islem yapilan bolge biraz kabardi ve koyu kirmizi oldu.
bepanthen surunce acisi gecti,daha 1 gun gecti aradan kremsiz kalinca yanma oluyor ben de bol bol suruyorum.Aslinda sonucu gorup yazmayi dusunuyordum ama
yine de paylasmak istedim sizinle.Ilerleme olunca yazarim tekrar.Bu arada Doktor Ethem Mercan idi.Baska yerlerde de yapiliyordur mutlaka bu tedavi.Bence mutlaka gidin gorusun fikir alin.

Gecmis olsun hepimize.

Ayşe kabukların kalksın , ikinci seansına gitmek için can atacaksın. Bizimle (sibel ve ben) aynı doktora gidiyorsun ve bence doğru yerdesin. Sonuçlarını da buradan paylaşmanı bekliyoruz. Hoşgeldin ve geçmiş olsun.

hangi doktor bu bana da adını verirmisiniz ??
hangi yöntemi uygulutyor memnun m usnuzz ??

Yukarıda ismi geçen doktor. Dr. Ethem Mercan. Fraksiyonel Co2 lazer öntemini uyguluyor ve sonuçlar çok başarılı. Forumda biraz gerideki sayfalara göz at.

nil baktımda hepsini okuyamadım:)
başım döndü çok sayfa var
nerede bu doktor
hepiniz ona mı gidiyorsunuz
fiyatlar kaça :)

sevdalinka bana özelden msj.yazmışsın fakat özelden msj.hakkım henüz yok burdan sorun varsa svplayabilirm..bu arada adın sevdalinka nerelisin.?

ankaralıım boluda görev yapıyorum :)
bu doktor nerede onu sormak istedim
bir de fiyatlar

ankaralıım boluda görev yapıyorum :)
bu doktor nerede onu sormak istedim
bir de fiyatlar

Dr. Ethem Mercan'ın kliniği İstanbul Levent'te. Muayene ücreti yok. Netten telefonunu bul, ara konuş. Telefonunu forumda yazınca siliyorlar nedense. Fraksiyonel Co2 lazer uyguluyor. Kendi ilinde uygulayan varsa oraları da araştırabilirsin. Dikkat edilecek konu, uygulayan kişinin tecrübesi ve uygulanan lazer cihazının Co2 lazer olması.(Karbondiyotsik) Fiyatlar kolunun durumuna göre 200 ila 300 TL aralığında. Ortalama 3 ila 5 seansta oldukça tatminkar sonuçlar alınıyor.

canım teşekkür ederim :)

nilcim selam ethem beye mesaj attım benim durumumu işte kabarık olan 3 izim var falan diye. Karbolaz yöntemi ile çok başarı sağlanıyor yaptırmanı öneririm demiş.

sanırım bu size yapılan işlem. peki siz direk jilet izlerinemi uygulatıyorsunuz bu işlemi. sonuçlar nasıl. biraz bahsedermisin. sevgiler

Halecaan, yöntemi ,doktoru , fiyatı burada defalarca yazdık. Biraz emekle forumu okusan da tekrar tekrar aynı soruları sormasan diyorum canım. Son mesajının bir üst satırında cevaplar var ama bir kez daha senin için yazıyorum. Kabondiyotsik lazeri doktor herhalde kısaltıp 'Karbolaz' adını vermiş kısaca. Evet bu işlemi uygulatıyoruz bizde. Tüm jilet , yara, hipertrofik Scar, keloid ve cilt gençleştirme operasyonlarında kullanılıyor. Sonuçları da diğer bütün tedavi seçeneklerine göre daha tatminkar. İzlerde gözle görülür azalma yapıyor. Bazı izleri ise direk yok ediyor. Sana daha önce yazdığım mesajlarda bahsettiğim gibi canım. Tavsiye ediyorum.

Sibel ****** diye bir jel var. Ameliyatlardan sonra doktorların dikiş izlerini geçirmesi için verdiği, tüm yara izlerinde ve yanık tedavisinde, hatta keloid tedavisinde bile etkili olan bir ilaçmış. İnternette arattığın zaman onlarca belki yüzlerce yoruma rastlıyorsun. Bu yorumların yarısından fazlası olumlu yönde olmuş. Kadınlar kulübünde aradığın zaman sivilce izlerinden tut, gebelik çatlaklarına kadar hatta yüzünü gençleştirmek ve peeling yapmak için kullanana kadar rastladım. İlgimi çekti. Başarı oranı kişinin ilaca verdiği tepkiye ve kullanım süresine göre değişiyor anladığım kadarıyla. Ben geçen hafta doktora destekleyici tedavi olması amacıyla kullanabilirmiyim diye sordum.(Bilmeyenler için yazıyorum, lazer tedavisi yaptırıyorum, ona destek olarak sordum) Kullan iyi bir jeldir dedi. 1 haftadır akşamları bunu kullanıyorum ve lazerin ciltte ince olarak yaktığı ve tam iyileşme süreci ortalama 2 hafta olan üst deri tabakasını 1 haftada düzeltti. Hiç yara olmayan normal cilt dokusuna taşırdığım yerlerde ise ince bir kabuk şeklinde cilt kalkmasına sepep oldu. Yani peeling yaptı.(hani güneşte sırtın yanar da ince ince zar gibi soyarsın, aynen öyle) Yani herhangi bir yerine sürüyorsun ve ince tabaka olarak cildi kaldırıyor. Bunun sonuçları 10 güne kadar daha da netleşir. Eğer tam olarak memnun kalırsam, lazer tedavisini destekleyici olarak kullanılabilir diye doktora da sonuçlarımdan bahsedeceğim.(normalde bepanthene ve medecassol kremleri veriyor) Senin ve forumu takip edenlerin de bilgisi olsun istedim. Sonuçları bildiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
süper evet bu krem çok ünlü... karbolaz gören arkadaşlar gelişmeleri bildirirlerse çok seviniriz. 5 - 6 seans sonrasında yüzde 80 -85 gibi büyük gelişmeler sağladığı söyleniyor gerçekten öylemi acaba. çok çok tatminkar öyleyse...

Halecaan bak bu yazıyı sorduğunda senin için yazmıştım canım. Kendimden alıntı yaptım. Sen de tedaviye henüz başlamıyorsan bile bu kremi******** akşamları koluna 10 dakikalık masajla sürüp ardından streç folyo ile kapatabilirsin. Kolundaki kabarıkları inceltmeye faydası olabilir.(Eğer cildin olumlu tepki verirse tabi ki. Öncelikle doktoruna sormanı tavsiye ediyorum.)

teşekkür ederim nilcim... doktoruma sorucam. öncelikle kabarıklık için cildin altına enjekte edilen bir kortizon varmış sanırım. önce onu yapıcak sonra karbolaz başlicak 5 seans civarı gerekebilir dedi. Sonuçları ise kişiden kişiye yüzde 50-90 arası değişiyormuş bu rakamlar doğru ise çok tatminkar. nilcim sen 2 seans gittin sanırım şöyle kaba taslak bir yüzdeye vursan. mesela şu an ve 5 seans sonunda gibi.... hani biraz belli olmuştur sanırım?

Halecaan rakamlar doğru. Ben 8 gün önce üçüncü seansıma girdim. 2 haftada ince kabuklar kalkıyor ve sonuçları gözlerinle görüyorsun. Ben bu bahsettiğim jeli kullanınca ********** bu sefer iyileşme daha hızlı oldu. İlk 2 seansta kullanmamıştım. Galiba 15 günde tam iyileşmesi gerekirken 10 günde iyileşecek. Yüzde olarak konışmak gerekirse, her seansta izlerin görünümü ortalama %10-15 civarında azalıyor. (beyaz tenlilerde biraz daha başarılı)3 seansta ben ortalama % 40- 45 arası düzelme gözlemliyorum kendimde. İnce çizikler ise artık yok. Sabırlı olup seanslarını takip etmen gerekiyor. Bu arada aralık ayına girdik. Tedaviye tam zamanında başlıyorsun. 5 seans 3 hafta aralıklı girersen nisan ayı gibi anca tamamlarsın seanslarını. Önümüzdeki yaz çok önemli. Alttan taze cilt geldiği için 2011 yazında lazerli bölgeyi çok iyi korumak lazım. Sonra leke kalmasın. Lazer tedavisine başlamak isteyenler güneşten tam olarak korunabilmek için bu işi kışın uygulatmalı. Buz tedavisini de yazın asla uygulamadıklarını biliyorum mesela. Bu da öyle. Fazla geçe kalmadan başla canım.

süper...********* devreye girince ******* yada ******l kullanmıyorsun sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…