nilcim hiç birşeyin geçiceği yok,ince çizgiler bile geçmedi geçmiyor lanet olsun,ağlamaktan gözlerime kan oturdu,hiç birşey istemiyorum ben bu hayattan sadece kollarımın iyileşmesini istiyorum,normal insanlar gibi kısa kollu giyinmek elbise giyimek istiyorum sadece bu anlıyomusun.? Allah bana neden yardım etmiyor.?? Benim günahım ne ya.?? Bu izler için 5 milayar paradan fazla harcadım ben, sonuç ne peki koskacoman bir '0'...yoruldum artık dr.peşinde koşmaktan dr.ların bana umut verip sürekli umutlarımın kırılmasından,paramda kalmadı tükendi bende tükendim artık anlıyomsun canm.?
şu kısacık ömrümde birkere bile kısa kollu giyipte sokağa çıkamadan ölüp gidicem....
tek iz haline getirmede, genişce bir alan çıkarılıp atılacak e orayı nasıl dikecekler. o iz bayağı çok genişlemezmi. cildin altına balon yada operasyonu ikiyemi bölüyolar acaba.?? hani yarısını bir seferde yarısını birkaç ay sonra falanmı? bilenler bilgilendirsin lütfen...
nill, ben sadece kendi deneyimimi anlattım. belki de yanlış bir anlaşılma oldu. ben böyle bir gelişme de tedavi de yok deme yetkisine sahip değilim. dilek avşar bana jilet izlerim için ilk görüştüğümüzde biraz bekle demişti. biraz bekleyip ikinci gidişimde sorduğumdaysa ne yazık ki hiçbir gelişme yok. şu an için var olan en iyi yöntem tek bir dikiş haline getirmek dedi. ben de merak eden insanlar için bunu söyledim. sanırım sen beni yanlış anladın.