Herkesin geçmiş kurban bayramını kutlarım öncelikle sibelcim o foruma yazı yazan sen miydin? ne güzel burada da karşılaşmış olduk vallahi olumlu cevaplarınız beni de heyecanlandırdı bu ayın sonunda ben de randevu alayım Yüce Rabbim yardımcımız olsun
Dilek AVŞAR'ın neyi bekle demek istediğini de öğrenebilsek iyi olacak aslında. Onunla görüşen olursa sorarsa sevinirim.......
sordum, yok bir gelişme dedi. hala var olan en iyi yöntem düz tek bir iz haline getirmek dedi(
Nilcim şimdi durum şöyle,buz terapisi yapılan yerler deri kabuk attığı için lazer orda daha iyi cvp verdi,iyi çok şükür içim rahat mutluyum,geçicek,epey fark var,fakat hiç işlem yapılmamış kolda pek bir fark yok gibi belki bundan sonra fark olur,24'ünde 2 seansım var.ameliyat izimin yarısını yaptırdım tamamını yaptırmaya korktum vallahi çok acır diye,ama hiç acı yok iyi yani durum. peki sen ameliyatlı kollarım diyosun benim yaptırdığm ameliyattan bahsediyposun dımı canım.?? kaçtane yaptırdın kız bu ameliyattan :)) ben 1 koluma yaptırdım aklımı oynatıyodum ayol :)
bi kaç doktora sordum. kabarıklığı düzeltmede en iyi yöntem dermabrazyonmuş. dikişte yine hafiçe bir kabarıklık kalıyormuş. Neden bunu düşünmüyorsunuz kızlar dermabrazyonla düzleştitip tıbbi kamuflaj mantıklı bir yol gibi.
Nilcim slm dün hemen çıkmışsındr.umuz söyledi gelişmeler iyimiş :)
pekiya bu ince dikiş dediğin sanırım iğnesiz olan.Kabarıklık olma ihtimali var dimi dikişte. dermabrazyonda dümdüz oluyor onuda tenizin rengine boyamak çok mantıklı gibi. ama yaz kış farkında artık yazın yarım ton daha koyuya boyatmak gerekli heralde:) gerçi güneş koruyucu ile aşılabir gibi geliyor. Ne dersiniz. Benim sadece 3 tane aralarında da birbucuk parmak mesafe var??
evet faça izi ama kabarık çizgi halinde. kabarıklığını en iyi ne düzleştrir. zaten dümdüz olursa görünümde bir problem kalmaz, sadece renk farkı olur oda bu tarz lazer yada tıbbi kamuflaj gibi yöntemlerle aşılır gibi. Önemli olan kabarık çizikleri dümdüz hale getirmek ve o parlak deriden kurtulmak. bunu nasıl en iyi bşarırız??
pekiya bu gizleyici kamuflaj için düz bir zemin gerekli di mi? kabarık olan çiziği kamufle etmez. yani ilk adım düz hale getirmek yani lazer,derm.yada cerrahi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?