• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kız olurmu dubn gırdım yazdımm)::) sık gıremıorum nete canım yaa gırdıgım zamn ılk ısım buraya bakmak oluoo..ee ne war ne yokk fıstıgımm benım kontrol yarınnn cokk heycann warr kızzz

heyecanını anlıyorum ne güzel gitmişken doya doya gör bebişi. benimki 22 sinde şeker yüklemeside yapılacak daha günüm var yani.

ayy kıyamam canım ben 9 ay sabahları bulantı çektim çatlak kremi kullanıyormusun canım gün içerisinde sıksık nemlendirici sür belki biraz rahatlar karnın
ben iyiyim çok şkr ama kızım uyutmuyor uyumuyor durmuyor :))

çatlak kremi değilde bebe yağı kullandım hep az öncede kalktım nemlensin diye arko nem sürdüm azcık acıması hafifledi ama şuan yine başlıyor karnımın yan tarafları belime doğru yani. sen ne kullanmıştın büşracım faydasını gördüğün önerebileceğin birşey var mı ? benim yan taraflar çatlayacak çok belli çok acıyor derim.

günaydın asude bugün nasılsın bebiş iyi mi gazı hafifledi mi ? inan senin için dün o kadar çok üzüldüm ki anlatamam bu sabah uyandığımda bile aklıma geldi yemin ederim çok etkilenmişim

sağol canım meğer bizim derdimiz sadece gaz değilmiş dün bi türlü uyumadı oğlum ağladı durdu uyumaya çalışınca akşam apar topar doktora gittik kulağında iltihap varmış boğazında da biraz varmış antibiyotiğe başladık çok şükür biraz daha iyi şimdi

Asudecim günaydın hoş geldin canım
Sonbaharcım benim 7. aya kadar hiç çatlamadı doktorum aaaa ne guzel çatlamadn dedi contractubex verdi düzenli kullan çatlamassn dedi kullanıyodum 2 gun sürmedm 3. gun br baktım çatlamışm öylede gitti canım malesef kesin etkierder diyebilecegm bişey bilemiyorum :))

ya sonucundan korkuorumm kafaya takarım bıdee benn..bu ıkılı test nasıl yapılıoo canım??ayrıntılı anlatırmısın

sağol canım meğer bizim derdimiz sadece gaz değilmiş dün bi türlü uyumadı oğlum ağladı durdu uyumaya çalışınca akşam apar topar doktora gittik kulağında iltihap varmış boğazında da biraz varmış antibiyotiğe başladık çok şükür biraz daha iyi şimdi

geçmiş olsun şuan umarım iyidir hiç kıyamıyorum bebeklere...

kızlar gulcın hanıma gıden warmııı??

gülçine değil erkan beye gidiyorum. ben birtek seni biliyorum bayana giden. bide sana tavsiye 2 liyi yaptır. 3 lüye göre daha net ve kesin sonuçlar verirmiş 2 li. eğer yaptırmassan hamilelğin boyunca sağdan soldan duyacağın şeyler seni olumsuz etkileyebilir. 2 li testte birşey yok bi ultrasonla bebişe bakıyo bide aynı gün kan veriyon o kadar. basit bişi yani. yaptırmanı öneririm. zaten bişi çıkmaz rahat ol. ilerde için içini yemesin.

sağol sonbahar düzeliyo inşallah :Saruboceq:
selcan bencede yaptır için rahat etsin bişey yok yapılışında ultrasonla bakıyo ölçüm yapıyo

sağol Büşracım aman dikkatedin bu aralar olabiliyomuş bebeklerde kulak iltihabı 3 ay öncede atlatmıştık farklı kulaktaydı 2 sinide tamamladı oğlum senağlama

sonbaharrn yıne sorcamm:) sana asın ne kızz senın:):)

benim adım Mine

çok ısrar ettin dayanamadım söliyim ohaoldumsmile şaka şaka görmedimki daha önce sorduğunu..

ben konakta yaptırmadım o zaman akademi hastanesine gidiyordum o da beni dışarı hipkrat tahlil laboratuarına göndermişti. soydan iş merk karşısında fiyatı 60 tl idi. ama bu sadece kan tahlili. ultrasona zaten hastanede bakıyor. ama konakta nasıl yapılıyordur bilmem. belki dışarı göndermezler kendileri yaparlar tahlilini.

Back
X