• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bende sabahtan kursa gittim ardından kardeşimle izmitte gezdik dışarısı o kadar kalabalıkki anlatamam bide kalın giyinmiştim hava da sıcak old için terledim eve geldim yemek yedim ama şimdi uykucuk geldi kendimi zor tutuyorum uyumamak için horrrr sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben de eve tıkandım valla :( tek sınavım kaldı onu caısacam pfff...sonbaharr kac yasındasın evlısın sanırım =)

kızlar selamlar off hava harika biz haalaa çıkamadık
kızım uyansada altını değişip hazırlasam onuda
akşamda annemin doğum günü var bir iki saat ancak gezeriz
görüşmek üzere

Selam kızlar nasılsınız ? biz oğlumla anneannesindeydik geldik şimdi evimizdeyiz babamızı beklıyoruz ... pazar günlerini çok seviyoruz çünkü pazar günleri bizim için çok özel üçümüz çok güzel vakit geçiriyoruz oyüzdende hafta sonunu iple çekiyoruz...
şimdi oğluşum uyuyor teyzeleri bende o uyurken sizlere bakıyım dedim kaydirigubbakcemile4

eet hava güzel ama şu 40 muappet5i yokmu eşim takmış ona:) ama ben dinlemiom kaç kere çıktık dışarıya daha 40 mız çıkmadı ama gezioz bizde pazaralrı çok sevioruz babmız evde oluo yarın annemlerle ailece sekaparka kahvaltya gtcez ordan akşam üzeri mangal keyfi bugn çıkamadm maalesf annemn temizliği tuttu bende ütüleri yapıorm oğlumun babsının öle bu havayı bgn kaçtrdk ama yarn kaçış yok:)

ben de eve tıkandım valla :( tek sınavım kaldı onu caısacam pfff...sonbaharr kac yasındasın evlısın sanırım =)

24 yaş evliyim canım sen kaç yaşındasın ?? :uhm:

kız sonbahar ne kursuna gıdıonn bu arada senın adın yokmu yafsss???

selcan yaa sen çok geride kaldın hiç girmiyorsun bu topiğe küsücem ama bak... mafoldumben

kpss hazırlık kursuna gidiyorum canım.
a.s

kızlar bu gece sohbet yok galba kmseckler yok herks gezmklerdemi:) ayy ben güya ütüyapcm die çıktım egeyi uyttuğumda saat 8 gbi bi kalktı yatrıom uyumuo karnı tok altı açık 4 5 defa uytmaya kalktm tam dalıo 2 dk snra kalkıo beşiğinde sallanarak ve müzik var oyncağı beşiğin onla uyuo mziği kapıom uyudu sanp içeri geçiom zırlıo akşam yemeğinde nei nasl yedm bilmiom şimdi zor uyttm uykusu geldi ağlama krizine grdi gaz yok karnı tok altı temz ama nasıl ağlıo 10 dk ağladı meme veriom emerek uyusun die yırttı kendni sesi kısldı hergece bunu yapıo artık ya öğlen uyuyor 2 gib flan akşam 8 gbi kalkıo aralrda tai emio uyuo akşam kalkınca 11.30 da uyuo bgnde öle 3 4 gündr böle sabhta emmeye kalkıo 1 saatte bi 7 de dikilio artık düzenmi grdi uykusu:) ben 3 gbi yatıom işlermi yapıom eşimde anca işten gelio ben tam yatıom dalıom 1 kaç saat snra çocuk emmye kalkıo ne zor şu annelik sabır sabr sabır diormm:)

herkese ıyı geceler hanımlar... bızde uyuyamadık bebişimle henuz :)) ıcerden durtuyo uyu artık dıye ama uyuyamadımm...

herkese ıyı geceler hanımlar... bızde uyuyamadık bebişimle henuz :)) ıcerden durtuyo uyu artık dıye ama uyuyamadımm...
canım bence bol boll uyu bdaha va ya uyku yok yokk yokk benm heryerm tutulmş şimdi dcen çock uyumş uyusana daha ütü beklio öle çock uyudmu uyuyamıosnda braz kendme kalıım vakt gecriyem yatmıyım takılım dion tam yatıon o kalkıo ahh ahh hamilelkte ne uyumştum ne uyumştm son aylr gözmü açamıodm çok özldm o güünlermi:)

herkes öle dıyor canım :) sımdı yen ı oldugu ıcın cok uyukluyorum uyku yapıyor ıyı degerlendır cook arayacaksın dıyorlar ama bu gece yalnızım ondan sanırım uyuyamadım...

Back
X