• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

senin ilk bebişin dimi asude? sezeryan mı olmuştu doğumun?ya bu doğum felan bunlardan çok korkuorum,ayrıntıya girdikçe daha çok korkuyorumeyvahedigeldismile sırf bu yüzden bebişi ne kadar geç yapsak o kadar kar sayıcam valla:) benim için önemli olan doktorda ilgili olması yani herşeyi ben sormiim o bana bilmem gerekenleri söylesin sormadan, nne biliim gittiğim doktorun ağzından cımbızla zor almıştım kelimeleri,ilgili olsun.

evet canım ilk ama başkada düşünmüyorum şahsen bende çok korkardım beklemediğimiz bir anda oldu eğer bekleyip düşünseydim yapamazdım heralde çok korkuyodum çünkü sezeryan doğum yaptım aslında normal istiyodum ama son zamanlara doğruçok kötü rüyalar görmeye başlamıştım çok etkileniyodum aslında çok krkardım sezeryandan ama korktuğum kadar olmadı çok şükür ama hastane çok önemli hele ki benim gibi korkan biri için iyiki diyorum şimdi konakta yapmışım inanılmaz sakinleştirdiler beni

anladım dikkate alıcam söylediklerini emin ol kaydirigubbakcemile4 kalkamadım bi türlü evi süpürcem :) sonra görüşürüz.. iyiki beklememiş düşünmemişsiniz bu arada yerimseniben öp bebişi benim için..

ikiz canım hiç korkma bende diyorumki iyiki erken yapmışım neticede bebekleriimiz için hayatımızı kısıtlıycaz ama mesela ben 25 26 yaşına geldiğimde kızım 4 5 yaşlarında olacak kreşe gidicek falan bende rahat rahat gezip tozucam :DDD imkanlara göre çalışabilirimde tabi herşey nasip işi ama çok düşününcede insan cesaret edemez ve bende sezeryan yaptım son ana kadar normaldi hani derler ya normal daha kolay hemen ayaga kalkıyosun falan diye ben amlyttan 8 saat sonra bi kalktım ertesi gün hastanede koşar adım geziyodum hastaneden çıkışım desen aynı koştur koştur çıktım zaten antbytk agrı kesici iğne falan hepsini yapıyolar eve geldiğimde doktorumun verdiği agrı kesicileri hiç kullanmak zorunda kalmadım

merhaba kızlar...
bugün oğluma sağlık ocağında aşı yaptılar
3 tane hemde kıyamam nasıl ağladı canım benim.:asigim:
ateş yapabilir dikkat et dediler şimdi uyuyor ama sürekli takipteyim...
bu arada oğluşum kilo da almış teyzeleri 6 kg olmuş bende neden kolum ağrıyor diyordum.
meğer bizim velet abi olmuş artık.:teytey:
amanınnn maaşallah oğluşuna cnm...inşallah ateşlenmez ateş olursa ne yapmalı valla duşun altına sokacagız galiba dimi..bizim de aşımız haftaya..

bu arada erkan bey gercekten içten..konaktan da genel olarak memnun kaldım biraz beni emzirmekten soğutan bikaç hemşire dışında..

amanınnn maaşallah oğluşuna cnm...inşallah ateşlenmez ateş olursa ne yapmalı valla duşun altına sokacagız galiba dimi..bizim de aşımız haftaya..

bu arada erkan bey gercekten içten..konaktan da genel olarak memnun kaldım biraz beni emzirmekten soğutan bikaç hemşire dışında..

hoşgeldin canım ateş olursa ateş düşürücü şurup vermen gerekir doktorunuz verecektir size

Oy canlarım, ne olmuş bu topik, takip etmek imkansız...
Buluşma konusunda gelişme yok mu ?
Bu sefer ben karışmıyorum, ama zor tutuyorum kendimi organize etmemek için kaydirigubbakcemile3
Hepinizi öpüp kaçayım bari Şeniz

Oy canlarım, ne olmuş bu topik, takip etmek imkansız...
Buluşma konusunda gelişme yok mu ?
Bu sefer ben karışmıyorum, ama zor tutuyorum kendimi organize etmemek için kaydirigubbakcemile3
Hepinizi öpüp kaçayım bari Şeniz

çenebaz arkadaşım biraz daha zaman geçsin yaparız güzel bir organizasyon bu sefer hoşgörde tek başına oturmassın merak etme kaydirigubbakcemile3 şaka şaka hep bebekli anneler var onların dışarı rahat çıkabilmesi için havaların düzelmesi hatta yaz gelmesi gerekiyor ama yaparız inşallah kaydirigubbakcemile4

yaa bız bebeklı degılızz =)) kocaelı unv.de okuyorum ben de kızlar ohh vıze sonrası 1 hafta kafadan tatıl verdım kendıme =)) buarada yenıkentın neresındendın canm.... cok tanıdıgm varr..

yaa bız bebeklı degılızz =)) kocaelı unv.de okuyorum ben de kızlar ohh vıze sonrası 1 hafta kafadan tatıl verdım kendıme =)) buarada yenıkentın neresındendın canm.... cok tanıdıgm varr..

yenikentin yukarı tarafından bütün yenikentliler...

biz derken siz bebeksizler kaç kişisiniz
kaydirigubbakcemile3

çenebaz arkadaşım biraz daha zaman geçsin yaparız güzel bir organizasyon bu sefer hoşgörde tek başına oturmassın merak etme kaydirigubbakcemile3 şaka şaka hep bebekli anneler var onların dışarı rahat çıkabilmesi için havaların düzelmesi hatta yaz gelmesi gerekiyor ama yaparız inşallah kaydirigubbakcemile4

Yapalım şekerim, demek bebeler kaynıcak :dance:
Hoşgör'de yalnız oturmamıştım nurbeyzam gelmişti Allahtan :1rolleyes:
Ama bir defa Keyfinn'de yalnız beklediğim doğrudur :icecream:

Artık siz çağırın, ben geleyim :icecream:

bu arada arkadaşlar belki görmüşsünüzdür konak hastanesi topiğinde eylülsarım nickli arkadaşımızın bi yazısı var bebeğini halil beye götürenler götürmeyi düşünenler ilgilenir belki ben hiç sevmem kendisini o ayrı yazısı şöyle:

'arkadaşlar ben 7 martda doğum yaptım ve bir kızım oldu malumunuz bütün bebeklerin doğumdan itibaren olmaları gereken aşıları vardır.doğumumdan sonra konak hastanesinin çocuk doktorlarından HALİL ARSLANKAYA ya gidiyorduk kızım için doğum sonrası ilk kontrolümüzü olduk ve bir ay sonra gelmemizi istedi kontrol için ve hepatit B aşısını olması için bizde iyi doktor diye dinledik ve olanlar oldu 7 nisan da randevumuz vardı ve gittik herşey iyi gidiyordu rutin kontrolumuz yapıldı ve HALİL ARSLANKAYA kendi elleriyle kızıma aşısını yaptı ve biz teşekkür edip çıktık arabada kızımı emzirdim ve evimize geldik o satten sonra kızımda bir uyku hali seyretti ve bu durum uyanması gereken zamanda devam edince uyandırmaya çalıştık uyanmadı hiç bir şekilde besleyemedim bu durumda panik oldum ve doktora ulaşmaya çalıştım defalarca cep telefonundan aramama rağmen açmadı daha sonra hastaneyi aradım nöbetçi çocuk doktoruyla görüştüm hastaneye gelin bi bakalım dedi bizde apartopar hastaneye gitmek için hazırlandık o esnada sayın HALİL ARSLANKAYA beni aramışsınız die geri aradı ve durumu anlatınca bu durum normal gitmeyin hastaneye dedi bizde tamam dedik kapattık ama hastaneye gittik hemen nöbetçi doktor gerekli tetkikleri yaparken hastane yönetimi doktor HALİL ARSLANKAYA ya ulaşmaya çalıştılar fakat beyfendi cep telefonunu kapatmış ev telefonuna cevap vermiyor hiç bir şekilde kimse ulaşamdı benim kızım onun yaptığı aşı yüzünden tam 11 saat baygın halde kaldı şimdi hakkımı yasal yollardan arayacağım fakat size bunu anlatmamın sebebi sizinde canınız yanmasın bu hastane gerçekden çok ii ama bu doktor orda çalışmayı hak etmiyor hastane yönetimi doktor hakkında soruşturma başlattı bu olay karşısında...'

canım ben erkut egenin annesi hastanade karşılaşmıştık annenler içerde bebği kontrole sokmuştu bzde randevu saatimizi beklioduk bebek annemin kucağındadı hatırladın umarım bize kapıda anltmştın olayı vurdurmayın sağlık ocağına vurudrun demiştin bzde aşıya gelmiştik şans eseri burdada karşılştık ne oldu son durum ne bebeğinde canım bizede halil bey aynı aşıdan vurdu ama hiç bi yan etkisi olmadı bebeğim aynı yani ne ateş nede sende olanlrın hiçbiri olmadı sanırım senin bebeğin bünyesi kabş etmedi aşının her bebekte yan etkisi deişk bizimkine banamısın demedi huyu suyu aynı beni korkttn hastnde btün gece gözlm altnda tuttm ama herhngi bi aksilik olmadı bende ben halil beye devm ediorum bilmiorum bzim muaynelermz hep olmlu geciti inş. senin yaşadıın gbi bi olmsuzluk yaşamaz bana ve bebğime çok ilgli saatler ce oynuo bebeimle sölenenin akside bi durum olmadı srekli telfndada irtbt halindeiz öle canımm bebek nasıll?

iyihaftalar4.jpg

Back
X