bu arada arkadaşlar belki görmüşsünüzdür konak hastanesi topiğinde eylülsarım nickli arkadaşımızın bi yazısı var bebeğini halil beye götürenler götürmeyi düşünenler ilgilenir belki ben hiç sevmem kendisini o ayrı yazısı şöyle:
'arkadaşlar ben 7 martda doğum yaptım ve bir kızım oldu malumunuz bütün bebeklerin doğumdan itibaren olmaları gereken aşıları vardır.doğumumdan sonra konak hastanesinin çocuk doktorlarından HALİL ARSLANKAYA ya gidiyorduk kızım için doğum sonrası ilk kontrolümüzü olduk ve bir ay sonra gelmemizi istedi kontrol için ve hepatit B aşısını olması için bizde iyi doktor diye dinledik ve olanlar oldu 7 nisan da randevumuz vardı ve gittik herşey iyi gidiyordu rutin kontrolumuz yapıldı ve HALİL ARSLANKAYA kendi elleriyle kızıma aşısını yaptı ve biz teşekkür edip çıktık arabada kızımı emzirdim ve evimize geldik o satten sonra kızımda bir uyku hali seyretti ve bu durum uyanması gereken zamanda devam edince uyandırmaya çalıştık uyanmadı hiç bir şekilde besleyemedim bu durumda panik oldum ve doktora ulaşmaya çalıştım defalarca cep telefonundan aramama rağmen açmadı daha sonra hastaneyi aradım nöbetçi çocuk doktoruyla görüştüm hastaneye gelin bi bakalım dedi bizde apartopar hastaneye gitmek için hazırlandık o esnada sayın HALİL ARSLANKAYA beni aramışsınız die geri aradı ve durumu anlatınca bu durum normal gitmeyin hastaneye dedi bizde tamam dedik kapattık ama hastaneye gittik hemen nöbetçi doktor gerekli tetkikleri yaparken hastane yönetimi doktor HALİL ARSLANKAYA ya ulaşmaya çalıştılar fakat beyfendi cep telefonunu kapatmış ev telefonuna cevap vermiyor hiç bir şekilde kimse ulaşamdı benim kızım onun yaptığı aşı yüzünden tam 11 saat baygın halde kaldı şimdi hakkımı yasal yollardan arayacağım fakat size bunu anlatmamın sebebi sizinde canınız yanmasın bu hastane gerçekden çok ii ama bu doktor orda çalışmayı hak etmiyor hastane yönetimi doktor hakkında soruşturma başlattı bu olay karşısında...'