• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

her türlü tahlil yapıldı bişeyi yok maaşallah 2aylıkken falan böbreklerinde kapakçık sorunu gözüküyodu o da geçmiş bişeyi yok doktorumuz kalıtsal olabileceğini söylüyo öylede malesef bana çekmiş ben hiç yemezmişim annem yarım köfte yediğim gün bayram etmiş

çikolata versek yiyecek şeker falan ağzı sulanıyo resmen nerde lüzumsuz şey var onları yemek istiyo he birde galeta yemek istiyo çıldırıyo görünce kaydirigubbakcemile3

her türlü tahlil yapıldı bişeyi yok maaşallah 2aylıkken falan böbreklerinde kapakçık sorunu gözüküyodu o da geçmiş bişeyi yok doktorumuz kalıtsal olabileceğini söylüyo öylede malesef bana çekmiş ben hiç yemezmişim annem yarım köfte yediğim gün bayram etmiş

canım inş sana çekmemiştirde.Belki biraz büyüse değişir.komşu çocukların falan varmı hiç.Benim oğlum başka çocuklar yerken yiyo mesela ama hergün çocuk nerden bulayım ona.Zaten ben çalışyorum.Babaneyle anane dönüşümlü bakıyolar.

benimde aklıma geldi denemeyi düşünüyorum içine sebze falan katarak galeta tarzı bişeyler yapsam diyorum komşularım hep yaşlı insanlar zaten

kızlar benim kızımda galete grisini gibi şeylere bayılıyor birde kuru ekmegi ver eline kemirsin
aama tuzlu grisini tarzı çubuk tarifleri nette falan var bende denemeyi düşünüyorum
daha önce şu bebe bisküvisi tarifini denedim öyle sütün içinde dagılan birşey olmuyor malesef
birde ben kek poğça falan yapınca kızımı mama sandalyesine oturtup önüne koyuyorum parçalıyor dagıtıyor ama öyle kendisi yemeye bayılıyor

Bu sabah içimi açıyosun sen tatlım.

canımsın tesekkur ederım...olumunekankayizsmile

neysem okula yetısmem lazım guzellıkler aksama gorusuruz...

good_bye_comment_graphic_02.gif

oyyy kızım nihayet uyudu ben hemen ortalığı toparlıyım yürüyüşümü yapayım sonra görüşürüz kızlar

selamlar kızlarrr nasılsınız dünden beri..

wallahi ben çok uyumuşum.

şimdi de kahvaltı yapıp etüde gidicem aman bu yol nasıl zor geliyor anlatamam yol gözümde büyüyor pofff neyse yürüyüş yapmış olurum azcık

günaydın sonbahar uyu uyu tadını çıkar valla benim yerimede uyu

sanırım elimde olmadan tadını çıkarmış oluyorum kaydirigubbakcemile3 bende erken kalkmayı seviyorum ama sanki uyku komasına girmişim gibi gözümü açamıyorum baloncuk oldum yine :tomato:

Back
X