• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

günaydın hayırlı cumalar
kötü bi sabah midem bulanıyo başım dönüyo poff akşam olsada düşsem izmit yollarına

Gunaydınnllaarrrr

gunaydin1.gif

Ne güzel bi günaydın o öyle .Günaydın canım

günaydın kızlarrr
Asudecim aynen öyle canım herkesin beklentisi farklı oluyor ama hamilelikte herkesten özel ilgi alaka şefkat bekliyor insan ters ilgisiz sorumsuz olunca doktor çıldırası geliyor insanın
Sezencim hoş geldin :)
jhonybravo Allah kolaylık versin canım zor vallahi ama hamileliğimi arıyorum bazen mesela bu sabah çok fena aradım yani kızım iyice coştu ne uyku var ne yemek şu dişler bi çıksada rahat etsek

günaydın hanımlar
Büşracım çıkmadı mı dişleriniz daha bizimki çıkarttı ama değişen bişey yok devamlı çıktığı için o huysuzluk durumu hep devam ediyo iştahsızlık hat safhada zaten of offff

günaydın hanımlar
Büşracım çıkmadı mı dişleriniz daha bizimki çıkarttı ama değişen bişey yok devamlı çıktığı için o huysuzluk durumu hep devam ediyo iştahsızlık hat safhada zaten of offff

canım benimki 1.5 yaşında azı dişlerdeyiz.Çok da geç çıkardı dişlerini.O kadar zor bi dönemki.allah kolaylık versin.Bizdede iştahsızlık hat safada.

azı dişleri daha beter oluyo diye biliyorum ama oğlumun şu durumunu düşününce daha beterini yüreğim bünyem kaldıramıyo noooluuuur daha beter olmasın yaa

Asudecim daha 1 tane ancak çıktı yanındakide zorluyor çıkmak üzere sanırım ama bende sinir kalmadı vallahi ya sabır diye diye geziyorum artık nefes alamıyorum görsen evim darma duman toparlayamıyorum bir dakika gözümden ayıramıyorum :S

gelsen benim evimi gör acınacak durumdayım her yer her yerde :gitme: omzumda tutuldu toparlamaya ne hal bırakıyo oğlum ne izin veriyo sağolsun

ay lapetus o ne güzel günaydın öyle
ozebus_41 in günaydıy canım bende çok beğendiğimi söylemek için yazmıştım.Sabah sabah içim açıldı
azı dişleri daha beter oluyo diye biliyorum ama oğlumun şu durumunu düşününce daha beterini yüreğim bünyem kaldıramıyo noooluuuur daha beter olmasın yaa

İnş hayatım zaten herçocukta farklı oluyomuş ya.Benim yan komşum anlamadım bile diyo çıkarken.Biz ilk dişlerde acillik olduk ateşten.Şimdikilerde çok şükür acillik bi durum olmadı daha ama.yemiyoruz,içmiyoruz çok huysuz,çok sinirli.Bekliyoruz sabırla dişlerin çıkmasını.

hiç mi yemiyo bebekleriniz yoksa az bişeyde olsa yiyo mu ya benimki bir gıdım bile yemiyo yemediği için 3 4 günde bir kaka yapıyo habire vitamin veriyoruz yemediği için :sinifsinif:

anladım lapetuscum ozaman ozebusa teşekkrler :)))
Asudecim benim kızım çorba falan yiyorda mesela kahvaltı yapardı peynir yumurta falan yerdi hemde peynir canavarıydı resmen tok bile olsa yerdi şimdi hemen atıyo agzından yogurt yemiyo mesela
makarnayı balıgı çorbayı seviyor şimdilik ama makarnayıda tabaga koyup önüne koyarsam yiyor kendi alıp parça pincik ede ede :))

hiç mi yemiyo bebekleriniz yoksa az bişeyde olsa yiyo mu ya benimki bir gıdım bile yemiyo yemediği için 3 4 günde bir kaka yapıyo habire vitamin veriyoruz yemediği için :sinifsinif:

ne kadarlık canım bebeğin kaç aylık.Diş zamanından beri uyurken süt içiriyoruz.Biz bu sabah 2 kaşık yedi istemedi çıkarttı bidaha verdiklerimi.bende zorlamadım.

dokuz buçuk aylık ek gıdalara güya 4 aylık başladık kilo sorunumuz vardı ama o zamandan beri yemiyo yemiyo yemiyo ne yapacağımıda şaşırdım sütte denedim hiç sevmedi

Uyanıkken bizimkide süt içmez ben uyurken veriyorum.dişler gerçekten çok etkiliyo ama.Bide tahlil falan yaptırdınmı hiç.Mesela benimkinin kilosu falan iyiydi ama huysuzluğa yememeye başlamıştı tahlillerde demir eksikliği çıktı.Damla kullanıyorum şimdi.

Asudecim sevdiği bellibirşey olmadımı hiç mesela benim kızım taltı şeyleri hiç yemiyor muhallebidir sütlaçtır falan hiç sevmedi muzlu labneli bebebisküvili falan kahvaltılar hazırlardım zorla birkaç kaşık yedirirdim yemiyor ama sebze yemeklerinin sularını çorbaları çok seviyor birde ben çorbalarına bebek ekmeği ufalıyorum öyle yediriyorum yoksa hep mama versem şikayet etmez nezaman geçicek bu haller yaaa bazen avazım çıktgı kadar bagırasım geliyor

Uyanıkken bizimkide süt içmez ben uyurken veriyorum.dişler gerçekten çok etkiliyo ama.Bide tahlil falan yaptırdınmı hiç.Mesela benimkinin kilosu falan iyiydi ama huysuzluğa yememeye başlamıştı tahlillerde demir eksikliği çıktı.Damla kullanıyorum şimdi.

benmkide öyle sütü uyanıkken agzına sürmüyor bazen uyurken bile içmiyoda çoğunlukla uyku arası anlamıyo :))))

oyy ozebuscum çok özel hissettim kendmi :))

Back
X