• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben hamileken sürttük gbi geziodm hiç otrmadm evde halada öleiz alışık herhlde ordn dışrda uyuo gezmye çkıoz hep uyuo göbeğini sokğada atmadk annem sana çekmiş dio:emir_bebek: canm ya senn işin zoe ben senn yernde olsm çok yıprnrm aa alşmşndr sen inş. byüynce raht edersn benm abmde öle çok huyszmş bebekkn annm dio hala huysz gerçktnde öle sinrli agresf bi tuaf:) doğştn öle abm gıcıkkkalsanaalsanasmile

bende hamileyken son günüme kadar gezdim hiç oturmadım doğuma gidene kadar bizimkinin göbek bağını gömmedik bi yere evde duruyo ondan mı oldu bu böyle acaba bilmiyorumkismile
neyse ilerde evine bağlı bi insan olur inşallah eşim çok huysuzmuş babasına çekmiş şimdi çok sakindir eşim inşallah büyüyüncede babasına benzer

bende hamileyken son günüme kadar gezdim hiç oturmadım doğuma gidene kadar bizimkinin göbek bağını gömmedik bi yere evde duruyo ondan mı oldu bu böyle acaba bilmiyorumkismile
neyse ilerde evine bağlı bi insan olur inşallah eşim çok huysuzmuş babasına çekmiş şimdi çok sakindir eşim inşallah büyüyüncede babasına benzer

inş. canm bzde gömmedk daha evde evcil bzmkde uyuma konsnda bşka evde ytmıo çok beşikçi beşiinden bşka yerde uyumz ananme gttk uyumdı koynmda memede uyuo ytrıom koltua ytağa uyumdı klkıo yadrgadı yernisnra ananm koynnda uyyttu saatlerce öle uyudu ytrnca ağldı snra arbya bndik bi uyudu evde beşiindede sabha kdr uyudu beşiğinde saallnmya çok alşık ya dışrdekn bile emzrrken sallıom kolmda öle uyuo bebek arabsnda sallıoz yda dsarda sallamaynca kafasını sallıo:ecrin_bebek: sallnmk istiom dio:emir_bebek:

benimkide ille evinde uyuyacak başka yerde uyudumu tek gözüyle kontrol ediyo nereye yatıyorum diye beşiği değilse koluma yakama yapışıyo bırakma diye gelde gez benneyaptımki

hepsi trlü trlü bunle benm eltmnde çok gazlıdı sabha kdr çatlrdı ağmktn bişi fyda etmdi ona snra battnyde salldılr bi kre susuodu kocamn oldu alşmştı ona hla onu istiodu rahatlıomş meğer ama bymştü ağrdı artk gce yarsı eşi gececidi bnmkde askerdi artk sbh 4 bz sallıodk bttanyede glüodu resmn oyntıodu bzi alşmştı benmki gazlı diil kndi kndne çkarıo emerkn ama kaka ypıo osruo bde çokdelikafadulden snradan gazlnırmı bilmiom ama eltm hmileken kola fln içiodu iç bişi olmz snrdan içemion diodu bnada hamileken iç doya doya demişti ama ben hamleken çok gazlıdım srekli öğürdkce gaz çıkrıodm ilk aylr son aylrda doktrm ilç vermişti gaz ilcı eim içirmiodu kola fln yasaktı gazlı içick öle özledmki:delphin:

hepsi trlü trlü bunle benm eltmnde çok gazlıdı sabha kdr çatlrdı ağmktn bişi fyda etmdi ona snra battnyde salldılr bi kre susuodu kocamn oldu alşmştı ona hla onu istiodu rahatlıomş meğer ama bymştü ağrdı artk gce yarsı eşi gececidi bnmkde askerdi artk sbh 4 bz sallıodk bttanyede glüodu resmn oyntıodu bzi alşmştı benmki gazlı diil kndi kndne çkarıo emerkn ama kaka ypıo osruo bde çokdelikafadulden snradan gazlnırmı bilmiom ama eltm hmileken kola fln içiodu iç bişi olmz snrdan içemion diodu bnada hamileken iç doya doya demişti ama ben hamleken çok gazlıdım srekli öğürdkce gaz çıkrıodm ilk aylr son aylrda doktrm ilç vermişti gaz ilcı eim içirmiodu kola fln yasaktı gazlı içick öle özledmki:delphin:

esra eltin hamileyken kola içtiği içinmi bebeği gazlı oldu CADIARZU

bende gazlı içecek hala içmiyorum hamileliğimde de içmedim bebeğe zararlı sonuçta azıcık fedakarlık yapacağız kendimizden napalım

eet canm bn ondn diorm 9 aylk oldu hla gazlıdı bişe yiemiodu gaz yapn ben herşei yiom soğn yedm gcen faslyede dendm bişi etklmdi ama gnde dkkt ediom cnım metsil aldm ama 3 4 kere kullndm grek olmuo hiç:nazar: ben hiç içemmştm kola gzlice içiodm eşim anlıodu ama :)

kızlar ben oğlumuu yıkaımm uyutaım geliom hemn hala uyuo zor kaldırdm bari yıkaımm uykulu uykuluuu:ecrin_bebek:

desenize benim kız gazman gibi olacak kaydirigubbakcemile4

ben haftada bir kutu kola içmişimdir . maden suyuda tükettim hamileliğim boyunca. ve hala

da tüketiyorum
akannehir eğer gazlı olursa bu tezi doğrularım bende 3 ay

sabredelim

maden suyu tüketmen iyi minecim bi sakıncası yok mineral eksikliği olabiliyo hamilelikte onada maden suyu iyi geliyo ben ondan dolayı hamileliğimde bi kere çığlık atarak uyandım keşke bende içseydim

maden suyu tüketmen iyi minecim bi sakıncası yok mineral eksikliği olabiliyo hamilelikte onada maden suyu iyi geliyo ben ondan dolayı hamileliğimde bi kere çığlık atarak uyandım keşke bende içseydim

bende geçen akşam çığlık atarak uyandım dizimden ayağıma kadar bir kasıldıki sandım canım çıkıyor gerçi fazla sürmedi en fazla 2 dk sürmüştür ama çok acıdı. bende magnezyum ilacımı kullanmıyordum ondan oldu. artık günde bir tane suda eritip içiyorum mesela dün içmedim ayak parmaklarım kasılıp kalıyodu

aynen benimde öyle olmuştu ben 8 aylık falandım eşim bi korkuyla kalktı doğuruyorum zannetti kaydirigubbakcemile3
ama ben kullanıyordum magnezyum ilacı yinede oldu

aynen benimde öyle olmuştu ben 8 aylık falandım eşim bi korkuyla kalktı doğuruyorum zannetti kaydirigubbakcemile3
ama ben kullanıyordum magnezyum ilacı yinede oldu

bende diyorumki bacağımı tut çok kötüyüm almış ayağımı eline mıncıklıyo güya açılsın diye masaj yapıyo adamcağız yorgunluktan nevri dönmüş zaten açmış tek gözünü ne olduğunu anlamaya çalışıyo kaydirigubbakcemile3 gülüyorum ama bazende acıyorum he walla hem dışarda çalışıp hemde evde bizimle uğraşıyorlar bide bebek gelince onunla da uğraşacak fedakar kocambenim kaydirigubbakcemile3

valla hamileliğimde hiiiç uğraştırmadım doğumdan sonrada doğru düzgün uğraştırmadım kıyamıyorum çünkü o uyusun diye oğlumun odasında yatıyorum doğumdan beri aslında yatak odasındaydı yatağı odasına taşıttırdım bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü ama eşimede kıyamıyorum işte

ben 2 gündür hiç ders çalışamıyorum. dün sabah deneme sınavı vardı kötü geçti bütün iştahım kaçtı desem yeridir. gece uyuyamadım sabahta uykusuz kalktım gittim baş ağrısından duramadımki sınavda bide soruları yapamayınca baş ağrım katlandı bugünde yine ders çalışasım yok bilmiyorumkismile

ben maden suyuda tkeymedm hiç doktr sölemdi bişe ilaç kullnıodm megadyn die o kdr bde kan ilacı kullndm bi sorn yaşamdm minecm bende 5 aydan snra kestm kolayı kolanın ve kafeinin bebek üzrendki zarrını okmştm intnette acıdım snra eşimde okudu çok kızdı yasak koydu yalnz brakmıodu gzli içmeim de bebğin kanında 1 yudumu saatlerce geiomş çok zarrlı hamileken bebek için aslnda normlde bizede zararlı ama vazgecemio insn ben acaip bağımlıım kahve çay hiç sevmm snra kola içemiom die hamllkte çaya sarmıştm açık çay içiodm tiryaki olmştm 3 4 bardk içiodm kupada kolayı bastrsın die:) bence sende kes bebeğini düşün gaz sorunu yaşamzsn belki alaksı varsa çnkü gazlı bebek napsan gazlı oluo ne ilaç ne bişe fayda edio ömrünü yio valla benm yeğen işte 3 ay ömrmü yedi gece yarılrına kdr parçalıodu ciğerlrni ağlmktn bde kadın bişi yemiodu gazlıı çok zorrrmafoldumben yıkadım kızlr annem işe gtcek mecbr yıkamk zorundadık bekledk bekledk kalkmdı az göznü aralaynca uyandrdık annem olmadanda yıkayamzdm günüde gecti hiç ağlamıo zatn yattı uyudu gene anlamdı neye uuradını:)

kızlar bende hergun limonlu soda içiyordum magnezyumda kullanıyodum ama kaç sefer baldırıma kramp girerek uyandım ertesi günü bile ayagımın üstüne basamazdım ne kasılmalar ne agrılar amaan neydi onlar :)))
birde bende çok kola gazoz içtim kızımda gaz oldu ama her bebekteki gibi mesela akşam 5 le 8 arası hep hoplatarak durdurabiliyoduk yoksa aglıyodu sonra 6 9 oldu o vakit 3 ayın içinde 6 8 oldu sonra 1 saat sonra bitti

Back
X