• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

gülçin hanımmı eşi?benimde dokotorum erkan bey... çok severim kendisini az kahrımı çekmedi:kedi:

canım benim bi bilgim yok valla olsa sölerdim olan olursada ilerleyen zamanlarda söylermi bilmem

öneli diil artık ne olucaksa olsun biraz sanş işi bu doktor meseleleri her insan aynı doktordan memnun kalamıyo ama içimi rahatlatmak için sordumopuyorumnanaktan

evet canım gülçin hanımdı doktorum doğumumu yaptıramadı ama 9 ay takibimi yaptı

aa niye yaptıramadı anlamadım:CüvCüv: ben erkan bey yokken bi sefer ona kontrol olmuştum ama pek memnun kalmadım erken bey çok konuşkan rahatlatıyo aynısını gülçin hanımda göremeyince....

yaf çoğunluk erkan beyden çok memnun kendisini tanımıyorum ama ona gidicem herhalde doğum felan düşününce:)

kendisi benden 10 gün önce doğum yaptı o yüzden işte dediğin gibi doktor şans olayı bana karşı gülçin hanım inanılmaz sıcak herşeyi sormadan açıklayan ve güler yüzlüydü çok şaşırıyorum senin gibi onu beğenmeyen çok var herkese farklı mı davranıyodu ne anlamadım valla

ikiziz canım geçmişi çok okuyamadım ama diş hastanesi sormuşsun.Derincede açıldı diye duymuştum.çok iyi diyolardı.Bi araştır istersen.Yan komşum gitmiş çokda memnun kalmış.Sorarım ben gene ona senin için

ben çok merak edip soru soran birisiyim saolsun erkan beyde beni hiç kırmadan bıkmadan usanmadan açıklamasını yapan hatta bana kağıda bile çizen olmadı ultrasonda gösteren bi doktor bende alışmışım ona devamlı soru yağmuruna tuttum gülçin hanımı oda ölçüm yaparken kendinden geçti hiç konuşmayınca eşim bile şaşırdı hiç konuşmadı diye :roflol:

kızlar ben gidiim kopamıyorum burdan ama işler beni bekliyo bir saattir bi burya geliyorum bi işlerin başına gidiyorum yoruldum hırpalandım vallazemuszemus
sonra görüşrüüz ii muhabbetler size

ikiziz canım geçmişi çok okuyamadım ama diş hastanesi sormuşsun.Derincede açıldı diye duymuştum.çok iyi diyolardı.Bi araştır istersen.Yan komşum gitmiş çokda memnun kalmış.Sorarım ben gene ona senin için

çok sevinirim canım ama işte uzak oralar bana yaf aslında vapurla geçebilirim sen yinede bi sor denk gelirseniz öpüyorum hepinizi

lapetus merhaba
şeymacım kolay gelsin sana
firegirl1986 diyorum ya kendisi açıklardı sorardım bende herşeyi konuşurdu şakalaşırdı benimle muhabbet ediyoduk artık yani ilginç anladığım kadarıyla hamilesin öyle mi?

atlattık diye yazdım ama üzüldüm benim çok yoğun ve zor bi hamilelik geçtiği için yazdım yoksa dünyanın en güzel duygusu

lapetus merhaba
şeymacım kolay gelsin sana
firegirl1986 diyorum ya kendisi açıklardı sorardım bende herşeyi konuşurdu şakalaşırdı benimle muhabbet ediyoduk artık yani ilginç anladığım kadarıyla hamilesin öyle mi?

Merhaba canım.Nasılsın.
Doktorla ilgili sıkıntılarınızı çok iyi anlıyorum.Ben adapazarına ablamın doktoruna gitmiştim sırf bu yüzden .Çok da memnun kaldım.Burda emin olamadım bi türlü hangisine gitsem diye. daha doğrusu önce burada gittim.Hamile kalmadan önce.şimdi git hamile kalınca gel dedi.İçime sinmedi.Bide adapazarındaki doktora gittim.Yara var yakmam lazım yoksa hamileliğinde çok problem yaşarsın dedi.Öyle olunca bıraktım o doktoru.Adapazarına devam ettim hep.

Back
X