• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

büşra hoşgeldin aramıza tekrardan:) zor günler geçirmişisn bilgisayar anlamında:1: o cadı melek olayında da katılıorum size ama ben hala tam uygulayamıyorum sanırım biraz daha tecrübe gerekk acı da olsa,

bu arada tecrübemi paylaşayım yazıcam demiştim:) epilasyona gittimya cuma iki dk sürdü ve acıdı korkunçtu bana göre ama kısa sürdü allahtan:) öle işte :10:

selam şeymacım nasılsın? hadi ya acıdı mı acımaz diyolar birde lazer epilasyonda ne kadar sürecek tam tecrübeni asıl o zaman merak ediyorum bende istiyorum ama emir biraz büyüsün ancak o zaman :55:

ya kiminin acımıomuş evet herkese göre değişio bence şöyle söyliim bazı yerleri biraz fazla acıyo o kadar yoksa zaten sanıyorumki bacaktı kol altıydı falan hiç acımas . seanslarda işte benim tahmin ediyorum dört beş seans sürcek yine netleştiğinde yazarım. ii olucaksa büyük rahatlık olcak valla

iyiymiş 4 5 seans ta bitiyorsa güzel bişey ayda 1 kere mi oluyor seans birde sorması ayıp :17: ücret ne kadar merak ettim araştırdığımda her yerde farklı fiyatlar görüyorum

:70:canım benim paylaşmak çok güzel bişey bencede bende deneyimlerimi bildiklerimi paylaşmayı çok seviyorum birilerine yararı olur belli mi olur :))
mine yok yine bu aralar bahar mı çok huysuz yine yoksa onunda işi zor valla huysuz çocuk beter bende yakında psikoloğa ya da psikiyatra gidebilirim eşim ısrarla diyo gidelim diye ama hiç bu konuda bildiğim doktor yok bilen biri olusa bu yazımı görürse bana öneride bulunun :43:
bu arada leylada unuttu burayı artık

evet ya kimse gelmio arada gelip kaçıolar:) mineyi bahar biraz hırpalıo galiba efet ah bu bebişler inşallah ikinizinkide bir an evvel büyürde size arkadaş olurlar:)

psikiyatrist araştırmıştım bi ara bende çok fazla isim var kocaelide karar verememiştim vazgeçtim dolayısıyla da sen bulursun umarım

inşallah hep kendimi şöyle avutuyorum etrafımdaki birçok insanın bebeklerinin bebekliği kolayken biraz büyüyünce çok yaramaz oldular benim oğlumda inşallah biraz büyüdüğünde uslu bir çocuk olur hoş köşe yastığı gibi otursun istiyo değilim ama bana biraz nefes aldırsın uyutsun mesela

bende aksine hiç kimseyi bulamadım desem yeridir konak ve acıbademe baktım çok genç geldiler gözüme sanki yaşı büyük birileri daha iyi olur gibi geldi ne bileyim
sen kendin için mi sıkıntılı dönemleri oluyo insanın ya inşallah doğumda doğumdan sonra bi sıkıntı yaşamazsın nasip olurda bi bebişin olursa inşallah

inşallah asude saol canım inşallah benimde bi bebişim olur ve dediğin gibi bebekliğinde nasılsa tersi oluomuş büyüdüğünde ki bende çevremde canlı örneklerini gördüm :)
hastanelere bakmamıştımda ben nette yazınca böle bağımsız yapanlra vardı bu işi şu an hatırlamıorum tam olarakta. zor ama ii birini bulmak bu alanda. ben geçen sene falan bi ara biraz kötü şeyler yaşamıştım üstesinden gelemiyceemi sanıodum yada yardıma ihtiyacım vardı ama şükür daha iiyim bu konuda artık.

Allah daha iyi etsin canım bende iyileşirim inşallah bir ara düzeldiğimi hissetmiştim ama bu ara kötüyüm yine birşey değil sağlığım etkileniyo daha öncede böyle olduğumda tansiyon problemi yaşamıştım inşallah yine olmaz geceleri kalkıyorum sürekli başım dönerse Allah korusun oğlumu düşürürüm diye korkuyorum diken üstündeyim bakalım atlatırım inşallah biraz insanlardan uzak kalsam rahatlayacağım belki ama olamıyo malesef işte ah ahh dert çok bende dermişim :9: seninde içini açıyorum yazdıklarımla :90:

Son düzenleme:
içini dökmek istersen dinlerim hani faydası olcaksa sana, sorunların eşinin aiilesiylemi ilgili emir ve uykusuzluk dışında:) yada başka kişilerlemi ilgili ama anladığım kadarıyla pekte kimseyle görüşmüosun fırsat bulupta

ve evet kesinlike direk sağlığına yansıo insanın kafasında halledemediği şeyler varsa onu mutsuz huzursz eden şeyler varsa bir an evvel bi şekilde çözmeye çalış

o kadar saçma şeyler ki aslında eşimin ailesiyle ilgili genel anlamda evet en çokta sanırım çok değer verdiğim için kırılmamdan dolayı oluyo bunlar,hani geçmişte kaldı diyorum ama eskisi gibi hissedemiyorum,eşime de belli edemiyorum bu çok kötü oluyo;çünkü hiçbirşeyi gizlemem ondan ama bunu söyleyemiyorum desem yıkılır çünkü onu üzmeye asla dayanamam;tam diyorum tamam artık kırgınlıklar geride kaldı saçma sapan birşeyle karşıma çıkılıyo ve geçmiş açılıyo bunaldım ama anlatamıyosun;kötü insanlar olduklarını düşünmek istemiyorum ki daha öncesinde hiç düşünmedim böyle anne abla olarak hissettim hakikaten ama artık öyle olamıyo zorluyorum belki de bundan kötü oluyorum,annemlere artık anlatmıyorum onlarda çok üzülüyorlar birşeyde yapamıyorlar ben diyorum çünkü sakın hiçbirşey söylemeyin diye ne gerek var kötü olsunlar belki de olmazlar ama gerek yok bir şekilde düzelecektir inşallah,en yakın dostum var konuştuğum ama onun durum benden de beter ona ne desem bin ah işitmiş gibi oluyorum diyorum kız ne zorluklar yaşıyo bende ne oluyorum diye susuyorum :))
çok dolmuşum hakikaten yazmak biraz iyi geldi :) sağol canım benim rahatlıyo insan biraz gerçekten

Son düzenleme:
evet asıl sebep onlara çok değer vermen aslında bu hep böyledir ne kadar değer verirsen ne kadar beklentin fazla olursa o kadar üzülüp yıpranıosun ,bide seni zorlayan nokta kimseyle paylaşamaman kritik bi konu çünkü onuda anlıyorum, kafanda zamana bırakıosun anladığım kadarıyla bu da bi çözüm olabilir ama hani konuşulcak insanlarsa direk muhataplarını alıp karşına konuşsan belkide yanlış anlaşılmalar oluodor bu kadar yıl iilerse

denedim anlattım kendimi ben buyum beni biliyorsunuz dedim ama diyorum ya şimdi anladılarsa bile ne fayda olan oldu derler ya olan oldu birde karşılarından fazla hassasiyet bekliyorlar eşimde kabul ediyo bunu ama kendileri o kadar yapmıyolar bunun çok farkında değiller söylesen olay olur zaten eşimin annesi fazla hassas bir insan bu yüzden bu ara çok kötü aslında onunda durumuna üzülüyorum ama o hassasiyetin içine inceden dokundurarak beni eklemesi ya da bana öyle gelmesi benimde hassasiyetim oluyo işte bir şekilde düzeleceğimde sanırım destekle olacak bu iş :94:

Back
X