o kadar saçma şeyler ki aslında eşimin ailesiyle ilgili genel anlamda evet en çokta sanırım çok değer verdiğim için kırılmamdan dolayı oluyo bunlar,hani geçmişte kaldı diyorum ama eskisi gibi hissedemiyorum,eşime de belli edemiyorum bu çok kötü oluyo;çünkü hiçbirşeyi gizlemem ondan ama bunu söyleyemiyorum desem yıkılır çünkü onu üzmeye asla dayanamam;tam diyorum tamam artık kırgınlıklar geride kaldı saçma sapan birşeyle karşıma çıkılıyo ve geçmiş açılıyo bunaldım ama anlatamıyosun;kötü insanlar olduklarını düşünmek istemiyorum ki daha öncesinde hiç düşünmedim böyle anne abla olarak hissettim hakikaten ama artık öyle olamıyo zorluyorum belki de bundan kötü oluyorum,annemlere artık anlatmıyorum onlarda çok üzülüyorlar birşeyde yapamıyorlar ben diyorum çünkü sakın hiçbirşey söylemeyin diye ne gerek var kötü olsunlar belki de olmazlar ama gerek yok bir şekilde düzelecektir inşallah,en yakın dostum var konuştuğum ama onun durum benden de beter ona ne desem bin ah işitmiş gibi oluyorum diyorum kız ne zorluklar yaşıyo bende ne oluyorum diye susuyorum :))
çok dolmuşum hakikaten yazmak biraz iyi geldi :) sağol canım benim rahatlıyo insan biraz gerçekten