• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bundan sonra senin yapacağın şey hep olumlu düşünmek bence bu çok kazandırır tabiki kaygıların olcak ama bunları geri plana atmaya gayret göster bence çok faydasını görürsün hep güsel ve kolay olcaanı düşün ve buna inandır kendini zihnini,hayatta biçok alanda çok faydasını gördüm bunun

gunaydınnnnn ızmıtlııı hatunlarrrrr....

bebeımı gormeye gıdıcemm bugunnn....sonn karar werılcekk artıkkk..

saoll ikiziz cımm bende ole yapmaya calısıorumm amaa ıcımde yıne bı tedırgınlık warr

guclubacismile

günaydın selcancım son günlerin tadını çıkart bak sonra uykusuz her gece kaydirigubbakcemile3 kötü haber gibi oldu ama korkma canım eminim hiçbirşey anlamayacaksın bile ben ki çok ödleğimdir ben böyle diyosam güven bana :))

slmmm kızlarrrr..

benn pazar gunu dııl yarın gırıom dogumaaa saat 12 ıle 1 arası dedıı drr...duaa edınn noluurrrr stresss hat safadaa

Allah yardımcın olsun selcan sıkıntısız kolay bi doğum olur inşallah şimdiden tebrikler bi müddet giremezsin artık internete kolaylıklar diliyorum sana

bugün minecim pazar iptal oldu dedi selcan cumartesi olacak dedi almıştır mis kokulusunu kucağına

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

:asigim::1hug::asigim::1hug::asigim::1hug:

bu mesajı kimse okurmu bilmiyorum ama bu topiğin kapatılmasını isticem site yönetiminden boşuna yer kaplamasın bilginiz olsun.

neden öyle bi karar aldın mine kimse uğramıyo haklısın ben hergün bakıyorum online olan kimseyi göremiyorum bende bişey yazmıyorum artık senin kararın tabiki sen açmıştın bu konuyu

sanırım her ikinizde de bir kırgınlık var öyle hissettim bende bu kırgınlığa sebepsem üzülürüm doğrusu :1no2: sadece burada toplanılmadığı içinse ona bişey diyemem tabiki

asude pro kart almışsın hayırlı uğurlu olsun seni seni.... bayanssulusmile

seninle bir ilgisi yok cnm herkesle var benlede var. burayı her açtığımda girip bakıyorum hiç ilerleme yok ben de küstüm :1:

asude pro kart almışsın hayırlı uğurlu olsun seni seni.... bayanssulusmile

seninle bir ilgisi yok cnm herkesle var benlede var. burayı her açtığımda girip bakıyorum hiç ilerleme yok ben de küstüm :1:

sağol canım hediyesi olunca aldık kaydirigubbakcemile3 haklısın çok ihmal ettik burayı kimseler uğramıyo artık bende üzülüyorum doğrusu tabi karar senin

efet zaten bi gelen artık nerdeyse mine ben bide asude olduk.. hiçbişe ilerlemedii için benimde artık bişiler yazasım gelmio doğrusu bakıp bakıp gidiorum

şeymacım ismini değiştirelim topiğin bizde kaydirigubbakcemile3 valla haklısınız ne diyeyim kimseler yok artık burada

Back
X