• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

tamam leylacım eğer sadece ikimiz olacaksa başbaşa :1: şaka....

diyecektimki eğer çok kalabalık olmazsak bende baharı yanımda getiririm

artık durduğu kadar ne yapıyım... gezmek onunda hakkı :1: ben

selvihanada söliyim tlf açıp oda mutlaka katılmak isteyecektir.

hmm tamamm canımmm kesın bıse demıyım ama gelmeyee calısırımmmm cumartesı ızmıtte ıslerım war zateee ınsallahh yetısıtrımm sızede

Günaydınn izmitli hanımlar çok miskinsiniz çok.Bide Gençsiniz daha hareketli olun hevesli olun braz .Minecim özenmiş ne güzel toplamaya çalışıyo biaraya.:))
Mine sana özelden telimi gönderdim bi terslik olursa diye.okumadan geçme sakın.

merhabalar arkadaşlar gelip gören olursa minecim dediğin gibi kimse buraya takılmıyo artık :)) herkes iyidir umarım

nasılsın minecim bahar nasıl birbirinize alıştınız mı?

günden güne alışıyoruz şimdi agular başladı bide gülümseyince çok güzel oluyor ama kızım çatık kaşlı genelde. çok az gülümsüyor

herkese merhabaaa, buluşma olmadı dimi kızlarr haftasonukaydirigubbakcemile3

oldu canım buluşma bende vardım ama kimlerin geldiğini sölemicem sır delikafadulden

gülümseyince güzel olduğunu farketmiş kendine nazar değdirtmemek için çatıyodur kaşlarını kaydirigubbakcemile3 ciddi kız yani maaşallah ona çok tatlı Allah nazarlardan korusun :nazar:

ıım canımm yaa aynen pazar gunu gırıom dogumaaa allah yardımcım ıolsunnn dualarınızı eksıkk etmeyınnn cooooook tırsıorummm

selcancım sağ salim sorunsuz kucağına alırsın inşallah bebeğini heyecan çok normal ama sakin olmaya çalış eminim herşey çok güzel geçecektir şimdiden dualarım seninle

Back
X