bende ancak yazabiliyorum dün modem arızalandı valla herkesi kötü etkiliyo oruç inanılmaz sıcak ve bunaltıcı bi nem var Allah yardımcısı olsun herkesin emir tam iyileşti dedik şimdi de idrar yolları iltihaplandı sanırım dün tahlil yaptıracaktık bi türlü örnek alamadıkasudecim çok geç gördüm canım ya oruç beni mahfedior her gün sürekli midem bulanıyor bilgsyrada öyle ara ara oturup kalkıyorum ama dikkatimi uzun süre veremiyorum herkeste böyle agarmı geçiyor ramazan çok merak ediyorum :S sen nasılsın asudecim emir nasıl
doğuma hazırlık kısmındadır muhtemelen bir sürü böyle başlık oluyo sayfalara bakmanız lazım hangisini kastettiğinizi bilemiyorummrb topiğin birisini gezerken hastane çantası ve hastane çıkışı için gerekli liste görmüştüm kim neyi nerden almış arıyorum bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
minecim oğlumun iyileşmesi için çabalıyorum bu aralar biri bitse biri başlıyo mahvoldum kulaklarında iltihap vardı dişlerde aynı zamanda çıktı çok zorladı iyileşti derken idrar yolları iltihaplandı şimdi o iyileşsin hemen sünnet ettireceğiz bakalım ne zaman rahatlayacağız :)) siz nasılsınız ağlamıyodur bahar artık inşallah eskisi gibiasudecim nasılsın görüşemiyoruz bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?