izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kızlar ben izmite gidiyorum önce kızkardeşimle buluşcam sonrada saat 2 de etüt var. saat 5 de dönmüş olurum eve bir aksilik olmazsa hepinizi öpüyorum eve dönünce görüşürüz :a015:

hadi kızlar kolay gelsin size
sanada kolay gelsin canım
slmm izmitimin guzel hatunlarıı =)) ben de derincelıyım ne guzel topikmiş bu boyle
slm canım tşkr ederiz valla iyi düşünmüş sonbahar harika topik oldu :))
çocuk olduktan sonrada erken kalkmayı sevmiceksin canım DD yürü yürü hayatım hamilelikte en iyi şey yürüyüş :)
slm kızlar nasılsınız
slm canım sanada kolay gelsin işlerini halledince görüşürüz
Selam kızlaarrrrr ben birazyarımcalı biraz derinceliyim tubaktzemuszemus
selammm asilsade hoş geldin :)
kızlar ben izmite gidiyorum önce kızkardeşimle buluşcam sonrada saat 2 de etüt var. saat 5 de dönmüş olurum eve bir aksilik olmazsa hepinizi öpüyorum eve dönünce görüşürüz :a015:

görüşürüz canım yolun açık olsun :)

merhaba kızlar...
bugün oğluma sağlık ocağında aşı yaptılar
3 tane hemde kıyamam nasıl ağladı canım benim.:asigim:
ateş yapabilir dikkat et dediler şimdi uyuyor ama sürekli takipteyim...
bu arada oğluşum kilo da almış teyzeleri 6 kg olmuş bende neden kolum ağrıyor diyordum.
meğer bizim velet abi olmuş artık.:teytey:

maaşallah oğluna yapmaz ateş inşallah benim oğlumda her aşıda yıkardı ortalığı bakalım 1 yaşaşısında ne yapacak eyvahedigeldismile

geçmiş olsun sumifercim inşllh ateşlenmez
maşallah canım tosun oldu desene :)))
yaa bende kas yaptım vallahi kollarım kopuyo

ayy Asudecim bizim çok az kaldı 1 yaş aşısına of offf şimdiden kara kara düşünüyorum :)))

aaaa herkes gitmiş biyerlere yetişemedim:):) o zaman bende temizlik yapem birazz hava da kapalı ama offf... akşama doğruda belki izmite giderim eşimin gelmesine yakın az takılır geliris, kızlar bu kadın doğumcular hakkında bildiklerinizi tecrübelerinizide yazında gidicek iyi bi doktor bulalım ya burda büyük sıkıntı. bi hastaneye gittim iki doktorunuda sevmedim. kimseyide tanımıyorum burda ben.

artık akıllarıda eriyo of offf zor hadi sana kolay gelsin Büşracım

ikiziz doktorda herkesin fikri farklıda hastane olarak kesinlikle konakta doğum yapılmasını şiddetle tavsiye ederim ben çok memnun kaldım

konakta erkan bey sanırım seviliyo en çok , şu an için rahatsızlandığımda gidiceem bi doktor istiyorum , işini hakkıyla yapan.tabi bi seneye falan da doğum için kısmetse:)Bekarken hiç bi önemi olmuyo ama evlenince iyi bi jinekolog çok önemli oluyomuş

çoğunluk Erkan beyi sever ben sevmiyorum ama kötü doktor olduğu için değil tavırlarından hoşlanmıyorum o yüzden yoksa iyi bi doktor olabilir

yok önemli bişey yokta çok şükür. Evliliğimin 4üncü aylarında felan bi rahatsızlanmıştım çok sıkıntı çektim şimdi bişiim yok ama rahatça herşeyi danışabiliceem bi doktor olması iyi olur , çok büyük eksiklikmiş.sen kimden memnun kalmıştın canım? bi de ne yönden mmenun kalmıştın? bide havalar açılsın artıkbayanssulusmile

çok geçmiş olsun ben gülçin hanıma gitmiştim memnundum gerçi çoğu kişi beğenmiyo ama benim diyaloğum çok iyiydi aynı zamanda doğum yaptığımız için doğumu kazım bey yaptı kesinlikle çok iyi bi doktor ama unutkan malesef yoksa tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…