Canımcım hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaalkisalkisalkis nereyi tutttunuz ya bizde çok kararsız kaldık 200 kişi düşünüyoruz sizin tuttuğunuz yerde ne kadar eder ki? kır düğünü olucak birde:sm_confused:Teşekkürlerrr canım darısı tutmayanların başına
çok büyük stres valla ben çok gerildim yer bulana kadar
ama gönlüme göre oldu şükür, umarım düğün de çok güzel olur da
300 kişilik 4200 canım
Pasta+meşrubat+meyve+çerez+kuru pasta var bu fiyatın içinde
Canım emin ol istanbulda ne kadar trafiği çekilmez olsada güzelmiş çok yakın bir kız arkadaşım oraya gelin gitti pek mutluopuyorumnanaktanCanım İzmir'in güzel gelinleri hepinize merhaba a.s.
Tüm sayfaları okudum.İzmir'e gelecek gelinler ne kadar mutlu
Ben de hayırlısıyla İstanbul yolcusuyum;ama git gide soğuyorum oradan
Burada ne güzel her yer yakın,ulaşım kolay,pazar günleri kordon keyfi bambaşka
Stres yerine mutluluk var
Öfff yaaa çok özlerim ben güzel İzmir'imi
Canımcım hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaalkisalkisalkis nereyi tutttunuz ya bizde çok kararsız kaldık 200 kişi düşünüyoruz sizin tuttuğunuz yerde ne kadar eder ki? kır düğünü olucak birde:sm_confused:
Canımcımm dün gittik biz bordo yeşile çok haklıymışssın gerçekten pek güzel:) papatya bahçeyi önerdi bize adam gezdirdi 3600 fiyat verdi bikaç ekstrada gözümüz kaldı benimkiyle ama bakalım şimdiden 30 kişi tutmuş büyük ihtimal tutucaz bizde ailelerle konuşalım gün tam belli değil daha. bu arada kesinlikle yazık damatçıklarahihoyyyt gelinlik için madam burcu varmış hem fiyat hemde kalite seçenek açısından iyi diye duydum:teytey:Evet canım fiyatı gerçektn uygun diğerlerine göre.
Çok da hoş biyer ben zaten daha önceden bilerek gittim bi arkadaşımın düğünü olmuştu orda.
Siz de bi gidin görün kesinlikle.
Bizim de temmuz sonu canım :)
Gelinlik bakmaya ben daha başlamadım, erken gibi geliyor daha ama
bi de nerde saklıcaz onu 7-8 ay :S
Peri gibiyi ben de merak ediyordum ama baya bi pahalıymış demek ki
Kemeraltında ki gelinlikçilerden bakarız sanırm
Ben 1000 lirayı geçmez diye düşünüyorum ama
Umarım öyle olur damatlara da yazık yaa :)
:)Aynı yerde gelin olucaz desene hayırlı olur inşallah içimize sinerÇook sevindim canım beğenmenize o 30 kişiden biri biziz :)
Bizim de Papatya bahçe .
Madam Burcuyu ben de duydum canım buca tarafında sanırım oralar bize biraz ters ama
kesinlikle gidip görmeli kanısındayım :)
:)Aynı yerde gelin olucaz desene hayırlı olur inşallah içimize sinerekstra hizmetlerden bişeyler seçtinizmi siz? yer volkanı falan pek havalı ama fiyat artıyor...
Yaaa evet şekercim çok güzel hele girişte çok güzel olur o volkanlar 6 tane konuyormuş hemde. dur isteyelim ondanda(damatları kaçırmasak bari:)) pazarlık yapalım bidekaydirigubbakcemile5Ayyyy sorma canım yaaaa benim de aklım kaldı o yer volkanlarında.
İstiyorum ben de onlardan pasta keserkene gerek yok da girişte olsun ama yaa di mi :)
Slmmmmma.s Madam Burcu yu çok duydum nasıl memnun kaldın mı?Günaydın kızlar a.s.
Ben evleneli 2 yıl olacak;ama belki yardımım dokunur sizlere.Düğünüm Buca Gölet'te oldu.. Gelinliğimi Madam Burcu'da diktirttim. Damatlık ise Damat'tan alındı...
Başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmak isterim.
Çok güzelmiş gerçektennn:) fiyatları hakkında bilgin var mı canım?gölet gerçekten çok güsel bi yer ya...
tek kelimeyle muhteşemopuyorumnanaktan
Slmmmmma.s Madam Burcu yu çok duydum nasıl memnun kaldın mı?
Çok güzelmiş gerçektennn:) fiyatları hakkında bilgin var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?