İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

Daha yeni gelinsin yani.ne güzell.allah mutluluğunuzu bozmasın.

Eveeet daha 1 ay bile olmadı :asigim: Gelinliğimi yazmayı unutmuşum. İzmirde nerdeyse tüm gelinlikçileri dolaştım. Madam Burcu, kemarlatı, mimar kemalettindeki moda evleri. Baştan beri gönlüm çankayadaki simge modaevindeydi.4-5 ay dolaştıktan sonra baktım ki en güzel gelinlikler orda. Gelinliğim orda dikildi, çok da içime sinen bişey oldu

Arkadaşımda simge moda evinden almıştı gelinliğini memnundu.walla kafam çok karışık nereye diktireceğim konusunda.aklımdaki yerleri gezicem artık içime en çok sinen yere diktirtirim zemuszemus

istanbulda hava kapalı güzel izmirim şimdi sıcakcıktır günlük güneşliktir....:gitme:

Olsun canım ya yağmurda güzel.izmirde çok yağar alıştır hem kendini :dance:

scarce yazı nasıl geçiriyrosun işiniz el verdiğince yakndaki tatlı bölgelrine gidiyor musunuz?

ızmire yakın çok var canım tatil yerleri.mesela sen karşıyaka tarafında oturursan.foça arabayla yarım saat 45 dk.narlıdere tarafından çeşme seferihisar gümüldür,kuşadası gibi tatil yerleri yakın.izmir haftasonları yazın bom boş olur herkes günübirlik denize gider.bizde fırsat buldukça günübirlik gidiyoruz denize.o yüzdende burası çok avantajlı.izmirde yaşayıp alışınca bırakamazsın buna emin ol.şanslısın gerçketen.

kesinlike ben de öyle inanıyorum orda yaşamak çok güzel ..istanbulda boğuluyor insan yakın yerlerdeki denizlerde pek iç açıcı değil çok kalbalaık çok tuhaf insanlar oluyor ve deniz malum söylemeye bilşe değmez... istanbul insanı boğuyor çok fena.. o yüzden hayalim hep buydu derdim ki izmire gişdince oh her hafta sonu bir yere gidicem diye kaydirigubbakcemile3

ilk zamanlar belki her hafta gidersin ama öylede olmuyor aslında.insanın elinin altında olunca herşey sıkılırmış ya o hesap her hafta zor geliyor.ama değişebilir tabi kişiden kişiye istediğin zaman gidebilceğini bilmek bile mutlu ediyor insanı.çeşmeyi çok seviyorum ben bizde göztepede oturuyoruz şu anda.deniz istediğimiz zaman doğruuuu çeşme

merhaba kızlar ..
baktımki hemşerilerim burda merak ettim daldım topiğe:kedi:
konu gerçektende çok güzel topik sahibi arkadaşım tebrik ederimvereliniortak

ben 9 yıllık evliyim kızlar :kedi:
ama bende gelinliğimi simge modaya diktirmiştim..
kına kıyafetimi kendim diktim..
nişan istemedim ben aile arasında sözüm oldu sadece..söz kıyafetimde izmirde bir firmada modelist olan eniştem dikmişti sağolsun..

ben fotoğraf içinde bornovada foto didem'i tavsiye ederim..
benmde sözüm evde oldu..nikahımda yemekliydi burda bir restorantda yaptık ama ben inanın ogünün heyecanıyla pek birşey hatrlamıyorum..:asigim:

Sevindim topiğimizi beğendiğine zemuszemussimge moda evinden memnun kaldınmı sende?

bilgyarımda masaüstündeki resmim bile güzel bir izmir resmi canım izmirim:asigim:

izmire birgün daha yaklaştım bu yıldan bir gün daha geldi geçiyor bugünde bitiyor...

Slm kızlar buraya fazla girn izmirli yok sanırım.Bana düğün mekanı olarak yardımcı olur musunuz.

Selam ızmirli güzel arkadaşlarım,
Benimde kısmetse 2010 yazında olacak düğünüm.
Gelinlik için nazareli düşünüyorum. Orada tanıdık var. Yanlız Şenlet ti de tavsiye ederim.
Arkadaşımın yengesi Şenlet arkadaşımın gelinliğini dikmişlerdi çok güzeldi süperdi.
Düğün yeri için de ıZTıK (karşıyaka tenis kulübü) 'i düşünüyoruz.
Nikah da Karşıyaka Nikah dairesinde olacak.
Ayrıca ben güzelyalıda oturuyorum. Nişanımda Dokuz Eylül Rektörlüğünde olmuştu.

Slm canım...Hoşgeldina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…