Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm anladım tabi oda önemli. En sonunda anlaştık bizde Bostanlıda Peri gibiyle süper bir yer diğer arkadaşlarada tavsiye ederim biraz pehalı ama sonuna kadar değerrropuyorumnanaktan
Evet canım Peri gibi süper malzemeleri çok kaliteli, benim beğendiğim modele 3000 tl dedi ilk sonra pazarlıkla 2 500 tl ye anlaştık.Gelinlikler 1 500 tl den başlıyormuş ama harika dantelleri benimkinin etekleri dantel olduğu gibi aynı modele diğer yerler 3 000 tl den aşağı fiyat vermedi. Buraya gelmeden önce nazar modaya baktım ama hem beğenmedim hemde çok daha pahalı söyledibende madam burcu da bir model denedim ve beğendim ama hemen karar vermiycem.
peri gibi bostanlı pazar yeri yakınında. vitrindekilerde iyi görünüyor zaten.
izmirliyim bende,izmir'de oldu düğünüm,eşimle tayimiz çıktı ama ben yine zamanımın çogunu izmirde geçiriyorum.iki yıl oldu bu sene evleneli;nişanımı evimizde yaptık nişanlığımı mimar kemalettinden aldık..gelinliğimi madam burcu dan hazır aldım.sade ve şıktı;tabi zevk meselesi..fiyatıda gayet uygundu..düğünümse inciraltı hamak'ta kır düğünüydü.ben şirinyerde bir kuaföre gittim..fotograflarımız ise foto güvenden..çokkk memnunduk..herşey gayet hoştu..
Hayırlı olsun canım mobilyaların, bende karabağlar, kısıkköye bakıcam neler aldınız? fiyatlar ne aralarda acaba iyi günlerde kullanın bu arada...Sonunda mobilyalarımızı aldık Kısıkköy'den. Oraya bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Evi de tuttuk Güzelyalı'dan. Sırada tüller, perderler, halılar ve ıvır zıvır var. Ne zormuş yahu bu işler. Allah hepimize güç, kuvvet versin, herşeyimiz en güzeli ve en kolayı olsun...
Tşkürler:) hepimzin gönlüne göre olsun inşallah ,merakla bekliyorum fotoları:)Yatak odası takımı, yemek odası takımı ve koltuk takımı aldık.
Yatak odası ile yemek odası takımını Kısıkköy ÖTM'den aldık. ıkisi 6.000 TL tuttu. Yatak ve bazayı hediye ettiler.
Koltuk takımı ile orta sehpayı Bora Dizayn'dan aldık. Yine Kısıkköy'de. Toplam 3.250 TL tuttu. Zigon sehpaları ondan hediye aldık.
Bence önce Kısıkköy'den başlayın derim ben. Birçoğu zaten Kısıkköy'de var ve oradaki mağazalar daha derli toplu. Biz Karabağlar ı gezerken çok yorulduk. Fotoğrafları çekmiştim. Bilgisayara aktarınca, buraya eklerim.
Umarım herşey gönlünce olur.
Bu arada canım koltuğunu köşe olarak mı aldın? ya ben çok kararsızım bide huyum çok kötü hep ya daha güzelini bulursam düşüncesi var kafamda çok zorlanıcam sanırsam:bbo:Tşkürler:) hepimzin gönlüne göre olsun inşallah ,merakla bekliyorum fotoları:)