Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 5 gününm kaldı bayanssulusmile
Kızlar İzmir'de Teleset mobilya nerelerde var bilginiz var mı? Mobilyaları internet sitesindeki gibiyse güzeller. Yakınlarınızda kullanan var mı?
Evet canım inşallah içimize siner bu kemeraltı dediğin yeri tam olarak tarif edebilirmisin? birde konak pierin karşısında melek moda var orası nasıl acaba? robe de mariiee dediğim yer hemen simgenin yan tarafı 4 katlı kocaman bir yer 1 900 tl fiyat verdi istediğim modele daha uygununu bulmaya çalışacağım bakalım olmadı oraya yaptırıcam... senin gelinliğin fransız danteli mi canım? 1 200 iyi fiyat vermiş...Nazarel de güzel modeller var ama bana biraz pahalı geldi.
Robe de Mariee yi hiç duymadım.
Ben bayağı gelinlikçi gezdim. Simge Moda'da bir modele bayıldım ama daha ucuza halletmek için Konak Kemeraltı'da bir moda eviyle anlaştım. Beğendim modelin benzerini diktireceğim. Kumaşları ve dantelleri kendim seçtim. herşey dahil 1200 TL'ye anlaştık. Modaevi Kemeraltı'da Şadırvanaltı kısmında kalıyor. Sanırım 913 Sokaktı. Adı Defne Moda. ıstersen oralara da bir bak. Ama, üstünde beğendiğin modeli karşılayabiliyorsanız, boşuna da yorulma derim ben :)
Umarım hepimizin gelinlikleri çok çok güzel olur:)
Evet canım inşallah içimize siner bu kemeraltı dediğin yeri tam olarak tarif edebilirmisin? birde konak pierin karşısında melek moda var orası nasıl acaba? robe de mariiee dediğim yer hemen simgenin yan tarafı 4 katlı kocaman bir yer 1 900 tl fiyat verdi istediğim modele daha uygununu bulmaya çalışacağım bakalım olmadı oraya yaptırıcam... senin gelinliğin fransız danteli mi canım? 1 200 iyi fiyat vermiş...
Of çok zormuş hemde canım ilk çu meleğe sorucam ben ama gönlüme göre bostanlı peri gibi de buldum bakalım zorlicam biraz sınırları hayatta bir defa gelin olucaz dimi ama:) Melek le sen niye anlaşamadın iyiymiş de?Fransız danteli değil tabiiki de. Fransız danteli koyunca fiyat birden uçuyor. Yerli ama kaliteli bir dantel. Öyle perde gibi durmuyor :) Melek Moda benim ilk girdiğim gelinlikçi. Orada da güzel modeller var, dikişleri de güzel duruyor ve fiyatları uygun.
Vallahi yeri tam nasıl tarif ederim bilemiyorum. Çünkü herseferinde kaybolup gittim :) Ama, Çankaya metro tarafından kolay bulunuyor. Çankaya da yeni restore yapılmış eski bir çarşı var. Kavaflar Çarşısı'ydı sanırım. O çarşının metroya yakın girişinden (çarşıya doğru dönük olduğunda sağ tarafından) kemeraltına doğru gir ve dümdüz devam et. Birkaç bindallı mağazasını geçtikten sonra hemen sağ tarafta Defne Moda diye göreceksin. Umarım anlatabilmişimdir.
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre halledersin. Zor işmiş vallahi...