İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

evet canım madam burcu bana da biraz basit geldi gidip görmedim ama katoloğundaki modeller basit duruyodu melek te dikiyolarsa istenilen modeli bakayım oraya yakınmış yeri bana...

evet dikiliyor melekte çok da güzel işçiliği kadınlar severek çalışıyor modelleri üzerine giyerek seç nerde bakarsanız bakın üzerinize giyin karşıdan beğenilmeyen veya sade gelen üstte güzel oluyor melek güzel ve tavsiye ediyorum memnun kalırsınız birde kişilerle ilgi alaka güzel sizi prenses yapmaya çalışıyorlar kazıklamaya değil ounto diye bir yer var çankayada 2 sefer bizi kapıdan kovdular neymiş gelin damat fuarı başlamadan alamazlarmış yok önemli müşterileri varmış diye almadılar çıkardılar oraya da asla gitmeyin derim sınıf ayrımı yapıyorlar

Tamam canım bakayım kemeraltında da çok seçenek var vitrinler çok güzel ya yapıştım resmen geçen gün:)

kızlar bizim düğün 6 haziranda. ben davetiye bakmaya başladım çok mu erken yaaa :uhm:

davetiyeyi bastırmak için biraz erken ama bende öyle yaptım. 3 ay önceden yaptırdım düğün yaklaşırken evle uğraşıyorsun yaptır davetiyeyle uğraşma kafan rahat olsun

evet herkes öyle diyor son 1 ay çok karışık oluyorsun.
Şimdi kafan rahatken bak diyorlar..

Aa ne güzel çok az kalmış. Sakin olmaya çalış canım..
Herşey çok güzel olacak buna inan yeter opuyorumnanaktan

Hayırlı uğurlu olsun canım benim Temmuzda düğün ben şimdiden koptum:sinifsinif:

Bende bır ay sonra 24 nısanda evlenıyorum ben ÇıldırmıŞ vazıyetteyım bırde kıskanÇ kaynana olunca baŞta kÖtÜ oluyor ya kaynanam dÜĞÜnde krem elbıse alacakmıŞ yok bÖyle rezıllık ya offffff

Bende bİr ay sonra 24 nİsanda evlenİyorum ben ÇıldırmıŞ vazİyetteyİm bİrde kıskanÇ kaynana olunca baŞta kÖtÜ oluyor ya kaynanam dÜĞÜnde krem elbİse alacakmıŞ yok bÖyle rezİllİk ya offffff

yok artık! krem elbisemi inanmıyorum. Genç sanırım kayınvaliden..

Kızlar davetimizi aldık bu arada. Yani siparişini verdik. Haftaya cuma teslim alacağız nasipse.
ışte davetiyemiz..

al3174.jpg
[/URL]

yok artık! Krem elbisemi inanmıyorum. Genç sanırım kayınvaliden..

valla çok genç değil 48 yaşında koca kadın ama krem giyecem dedi ne yapacak ne alacak bilmiyorum oğlunu kaptırıyor sanıyo benim kaynana deli deli hareket ediyo zor işim benim onunla makyaj işini çok sorun etmiyorum yanlız şirinyerde jale var oraya kuzenimin düğünü için gittim ay çok sallama saç makyaj yapıyor hiç beğenmedim maşa yaptırdım 50 lira ama yoluklar gibi oldum sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum

valla çok genç değil 48 yaşında koca kadın ama krem giyecem dedi ne yapacak ne alacak bilmiyorum oğlunu kaptırıyor sanıyo benim kaynana deli deli hareket ediyo zor işim benim onunla makyaj işini çok sorun etmiyorum yanlız şirinyerde jale var oraya kuzenimin düğünü için gittim ay çok sallama saç makyaj yapıyor hiç beğenmedim maşa yaptırdım 50 lira ama yoluklar gibi oldum sakın gitmeyin tavsiye etmiyorum

Allah kolaylık versin canım. Düğünden sonra rahatlarsınız.. Şimdi streslidir herkes.
Jaleyi bende duydum ama gitmedim.
Ben her zamanki kuaförüme gideceğim.İnşallah iyi yapar:Saruboceq:

Heyecan durumları nasıl kızlar geri sayım başladı bende deeyvahedigeldismile

Back