İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

mail

mail

mail

mail

mail

mail

Son düzenleme:
Resimler biraz küçük oldu ama, bir türlü ayarlayamadım boyutlarını.

Dün perde ve tüllerimizi aldık sonunda. Şu anda dikiliyor. Artık bitse şu işlerde kurtulsak vallahi.

Koltuk takımını köşe almadık biz. Bana kullanışsız gibi geliyor onlar. ıki tane üçlü, iki tane tekli aldık.

Fotoğraflar çok büyük oldu. Küçültüp yeniden eklemeye çalışacağım.
Göremedim fotolarını canım albümünede ekle istersen...

Of çok zormuş hemde canım ilk çu meleğe sorucam ben ama gönlüme göre bostanlı peri gibi de buldum bakalım zorlicam biraz sınırları hayatta bir defa gelin olucaz dimi ama:) Melek le sen niye anlaşamadın iyiymiş de?

kızlar ben melek modada diktirdim gelinligimi super oldu tam istedigim gibi gidip bakın derim kesinlikle ilgileniyolar ama benim gittigim yer konak pierin tam karsısındaydı.

Buraya yazmamışımmm sempatiksalakcinni

Kızlar gelniliğimi sonunda aldım hem de çok uygun fiyata mutlakaberikaya

uğrayın zemuszemus

Mükemmel modeller var.

Gittiklerimi söyleyeyim hemen de fikir olsun gideceklere

Defne'de süper ama çok pahalı.Bir de kadın öyle bir süslüyor ki sizi kendinize aşık oluyorsunuz

üstün sposa'da bana uygun bir şey bulamadıım.Ya çok sade ya çok şatafatlıydı.

white lady en komiğiydi kızlar kadının gelinliği yok denecek kadar az ve

o kadar kötüydü ki gelinlik ona bile 1500 dedi inanamadım göz var nizam var sempatiksalakcinni

Son olarak nazarel'de birkaç tane benim tarzıma uygun gelinlik vardı.O da 1600'den aşağı inmiyor

Herkese bol şanslar opuyorumnanaktan

Güzel gelinlerr benim gelinliğimde Bostanlı Peri Gibide dikiliyor süper olucak hayırlısıyla model olarak da Ceyde Düvencinin gelinliğine yakın Cuma 2. Provam var Herkeze tavsiye ederim süper bir yerr:)

Benim de kısıkköyden yatak odası 4750 salon koltuklar dahil 5750 bilmiyorumkismile

Yaklaşık fiyatlarda almışız

Biz hepsinin toplam 9.250 TL'ye aldık. Yatak, baza, orta sehpa ve zigonlar da bu fiyata dahil. Kısıkköy, mobilya için süper bir yer bence. Hem yorucu değil, hem de her zevke göre mobilya var.

Benim salon niye 7000 tl tuttu ya vitrin dahi almadık ama köşe koltuk aldım ben sırf 3500 o tuttu ondan heralde...

kızlar slm evleneli 20 gün oldu ama hala evime alışamadım onun dışında herşey çok güzell:=)

Kızlar çok şükür ben de atlattım düğünleri. Bir ay olacak bile. Vallahi darısı tüm bekarların başına. Ben zaten eşimle yaklaşık 3 sene aynı evde yaşadığımdan dolayı sanki çok birşey değişmemiş gibi geliyor. Sadece evli olma fikri biraz garibime gidiyor. Ama güzel birşey :)

Yalnız tavsiyem evlilik hazırlıklarında herşey insanın gözünde büyüyor. Aman o da olsun bu da olsun diye. Biraz da aileler bu ortama itiyor. Ama çok kasmaya gerek yokmuş aslında, herşey bir şekilde halloluyor. Kendinizi çok yıpratmayın :)

Back