Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremedim fotolarını canım albümünede ekle istersen...Koltuk takımını köşe almadık biz. Bana kullanışsız gibi geliyor onlar. ıki tane üçlü, iki tane tekli aldık.
Fotoğraflar çok büyük oldu. Küçültüp yeniden eklemeye çalışacağım.
hayırlısı olsun. umarım çok güzel olur...
kızlar, kuaför ayarlayan var mı? varsa neresi ve ne kadar paylaşabilir misiniz??
Of çok zormuş hemde canım ilk çu meleğe sorucam ben ama gönlüme göre bostanlı peri gibi de buldum bakalım zorlicam biraz sınırları hayatta bir defa gelin olucaz dimi ama:) Melek le sen niye anlaşamadın iyiymiş de?
Canım kaça aldınız mobilyalarını bende daha geçen hafta pazar günü aldım Kısıkköyden; Yatak odam 4500 Salon takımı hepsi dahil 7000 tuttu...http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/369701-yemek-yatak-odasi-takimimiz-sonunda.html
buraya ekleyebildim sonunda :)
Benim salon niye 7000 tl tuttu ya vitrin dahi almadık ama köşe koltuk aldım ben sırf 3500 o tuttu ondan heralde...
kızlar slm evleneli 20 gün oldu ama hala evime alışamadım onun dışında herşey çok güzell:=)