İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

selam kızlar bende izmir gelini olacağım.. kısmetse 19.09 da olacak düğünümüz :)

benimde aşağıdaki kadar zaman kaldıkaydirigubbakcemile5
kızlar gelinlikleri nerelerden aldınız, düğün-nikah nerede olacak
hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
herkese merhaba!! opuyorumnanaktan
ben de temmuz sonunda evleniyorum sonunda! :))
topic'in tüm yorumlarını tek tek okudum; keşke daha önce görseymişim diye de çok hayıflandım..
şimdi sizlere düğün hazırlıklarımla ilgili bilgi vereyim, belki fikir ihtiyacı olana fikir olur:

-evimizi istasyon altında tuttuk:
sıfır bina, doğalgazlı, 3+1, hazır mutfak, panjurlu, deniz manzaralı 650tl.
-ikimizin de ana babası olmadığından kendi imkanlarımızla bişiiler yapmaya çalışıyoruz: mobilyaları alfemonun indirimli koleksiyonundan 3900'e aldık (yemek odası-yatak odası-tv ünitesi), koltuk takımı almadık; kendi evindeki koltuk takımı 2 sene önce alınmış;onları kaplatıyoruz.
-perdeleri karşıyaka çarşısındaki balıkçılar sokağındaki istanbul perdeden aldık. teşhir ürünlerini %50 indirimli veriyor. ben salona ip perde istedim; ip perdelerin de top sonlarını yarı fiyatına veriyor, salon perdelerini öyle hallettik.
-mutfak eşyalarını yavaş yavaş alıyoruz işte dolandıkça
-halılarıa gelince; benim evimdeki birkaç yeni halımı yıkatıp uygun odalara koyacağız.
-oturma odasına benim şu anki evimdeki salonuma geçen sene aldığım köşe takımını götüreceğiz. belki kırlentlerinin renklerni değiştirebiliriz..
-gelinliğimi nişanlımın bir tanıdığına diktiriyoruz kemeraltında; o da çok uygun oldu..
-yaklaşık 500 kişilik bir düğün yapamayacağımız için önce nikahi sonra da 200 kişilik yemek yapalım dedik ve fuar ada gazinosunu tuttuk.

aslında salon eşyaları çok içime sinmese de imkanları zorlamamak için ses çıkarmadım.. yeni eve yeni eşalar almak yerine kullanılmışları değerlendirmek de içimde bir ukta bırakmadı değil ama , önemli olan kendi yuvamı kurup o evde mutlu ve huzurlu olmak diye pek sorun etmedim..

ama, saç ve makyaj konusunda sonradan pişman olacağım, içime sinmeyen bişey yapmak istemiyorum; onun telafisi yok çünkü..
bu yüzden sizden karşıyaka aksoy civarlarında kuaför önermenizi rica edeceğim.. kuaför erdal var mesela, yıllar önce giderdim oraya , ama gelin başını bilmiyorum?
ne diyorsunuz kızlar? bana yardımcı olabilecek misiniz?

hepinize kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum izmirli gelinler!..

izmir kira anlamında güzel ama iş anlamında çok dar o yüzden izmirli gelin adayı olarak istanbulda yaşıcaz inşallah...

Kızlar ızmir'de Teleset mobilya nerelerde var bilginiz var mı? Mobilyaları internet sitesindeki gibiyse güzeller. Yakınlarınızda kullanan var mı?

selamlar kızlar bende izmir gelini oluyorum. Allah kısmet ederse 2010 eylül de evleniyoruz

Kızlar İzmir'de Teleset mobilya nerelerde var bilginiz var mı? Mobilyaları internet sitesindeki gibiyse güzeller. Yakınlarınızda kullanan var mı?

Şimdi baktım da sitesine kendince güzel mobilyalar;ama bana pek hitap etmedi.

Sitesine girdiğinde bayilerini tıkla ordan izmir'i seçersen görebilirsin

Kızlarr bende temmuzda evleniyorum Allahın izniyle ,gelinlik bakmaya başladım bugün daha iki yer baktım nazar moda ve robe e mariee diye iki yer ile konuştum ama bilemedim ya benim modelim belli sadece güzel ve ucuza diken yer bakıyorum bilen bar mı acaba?? şu robe de mariee güzel gibi geldi bana ama daha karar veremedimbilmiyorumkismile

Nazarel de güzel modeller var ama bana biraz pahalı geldi.
Robe de Mariee yi hiç duymadım.
Ben bayağı gelinlikçi gezdim. Simge Moda'da bir modele bayıldım ama daha ucuza halletmek için Konak Kemeraltı'da bir moda eviyle anlaştım. Beğendim modelin benzerini diktireceğim. Kumaşları ve dantelleri kendim seçtim. herşey dahil 1200 TL'ye anlaştık. Modaevi Kemeraltı'da Şadırvanaltı kısmında kalıyor. Sanırım 913 Sokaktı. Adı Defne Moda. ıstersen oralara da bir bak. Ama, üstünde beğendiğin modeli karşılayabiliyorsanız, boşuna da yorulma derim ben :)

Umarım hepimizin gelinlikleri çok çok güzel olur:)

Evet canım inşallah içimize siner bu kemeraltı dediğin yeri tam olarak tarif edebilirmisin? birde konak pierin karşısında melek moda var orası nasıl acaba? robe de mariiee dediğim yer hemen simgenin yan tarafı 4 katlı kocaman bir yer 1 900 tl fiyat verdi istediğim modele daha uygununu bulmaya çalışacağım bakalım olmadı oraya yaptırıcam... senin gelinliğin fransız danteli mi canım? 1 200 iyi fiyat vermiş...

Bostanlıda Peri gibi moda evini bilen varmı arkadaşlar ben gitiim görüştüm ama pahalı fiyat verdi

Fransız danteli değil tabiiki de. Fransız danteli koyunca fiyat birden uçuyor. Yerli ama kaliteli bir dantel. Öyle perde gibi durmuyor :) Melek Moda benim ilk girdiğim gelinlikçi. Orada da güzel modeller var, dikişleri de güzel duruyor ve fiyatları uygun.

Vallahi yeri tam nasıl tarif ederim bilemiyorum. Çünkü herseferinde kaybolup gittim :) Ama, Çankaya metro tarafından kolay bulunuyor. Çankaya da yeni restore yapılmış eski bir çarşı var. Kavaflar Çarşısı'ydı sanırım. O çarşının metroya yakın girişinden (çarşıya doğru dönük olduğunda sağ tarafından) kemeraltına doğru gir ve dümdüz devam et. Birkaç bindallı mağazasını geçtikten sonra hemen sağ tarafta Defne Moda diye göreceksin. Umarım anlatabilmişimdir.

İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre halledersin. Zor işmiş vallahi...

Of çok zormuş hemde canım ilk çu meleğe sorucam ben ama gönlüme göre bostanlı peri gibi de buldum bakalım zorlicam biraz sınırları hayatta bir defa gelin olucaz dimi ama:) Melek le sen niye anlaşamadın iyiymiş de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…