İzmir'deki Falcılar

Doğa'ya bende bir hafta önce falan baktırdım. Ve kesinlikle beğenmedim. Nedeni çok açıktır ki, müjgan çok sık iki falcısı dışında falcı değiştirir oldu. Ben genelde Tülin ve Selda'ya baktırıyorum mesela ben neden değiştiriyosunuz diye sorduğumda o iki falcının yükünü hafifletmek içinmiş. Neyse konumuz Doğa.

Kahve falı baktırdım ve tarotları üç deste halinde kesiyor alt kısımlarına bakıyor sürekli. Bir kaç şey söylüyor bilemiyor başka bir şey söylüyor. Aşırı derecede tutarsız ve hani neyi nereye çektiğini anlayamıyosunuz. Birinden bahsederken başka birine atlıyor, paradan giriyor aşktan çıkıyor. Karman çorman bişeyler çıkıyor ortaya. İlk önce bu iş olucak diyor, sonra olmıycak diyor. Yani dediğinden bişey anlamıyosunuz. Zaten kafam karışık gitmişim oraya kötü bir başlangıç yapmış fala başlarken birşeyler bilicek mi diye ağzının içine bakıyorum orda, bi de saçmalaması cabası. Hepten devreleri yakıyor. Bilmiyorum beğenmedim.

Bu fal durumları ne olucak hiç bilmiyorum valla. Sürekli kısır döngüde ilerliyorum yeni şeyler keşfediyorum ama buraya yazasım gelmiyor. Çünkü o kadar piştim ki tatmin olamıyorum. Genelde memnun kaldıklarımda sapıtıyor bi yerden sonra. Mesela Angel.. İlk falı harika. Süper. Sonra suyu çıktı ikinci gidişimde. Ağzımdan laf almaya başladı ben anlatıyorum o ona göre yorum yapıyor. Fatoş desen bir vade tutturdu diye üstüne iki kere gittim. O da aynı. Hep ağızdan laf alıyor. Eleni'ye baktırdım yavaşlığıyla ömrümü yedi. Tek noktada bir uyum yok. Sevda deseniz o kadar kişi neden gidiyor anlamıyorum hala bende gittim zamanında çok en son ay başında baktırdım. Yine hüsran. Bi naciyenin falı vardı. Şuan ki durum iyi için iyidi. İlk falda vade tutturdu falan. Bakalım ikinci falında nolucak.
Ravazzadaki kadın var mesela karşıyaka ravazza kafede. Şuan ki durum süper vadelerden bitanesi mi çıkmaz kaç kere baktırdım yahu.

Bırakıcam şu fal işini valla. Artık parama acıyorum. Ama gel gelelim arada sırada esiyor yine falcının önündeyim.

bahsettiğiniz tayfunun telefon numarasını gönderebilirmisiniz rica etsem telefonda bakan birine ihtiyacım varda.

arkadaslar....
benım bı sorunum vardı kafamda.... falcı falcı dolasmamın sebeı oydu aslında....ama fala alısınca sorunun mu unutuum fala agımlı hale geldım....:))) neyse bu daisy cafe de sevgı var tel de baktı gecende....pat dıye yuzume soledı....sasırdım kaldım...bence bı sevgı yı deneyın....sızın yourumlarını da beklıyorum...

bende o kafeye gittim arkadaşlarımla geçenlerde bir beklentim yoktu öyle eğlencesineydi aslında ama müjganın söylediği herşey doğru çıktı.

Kızlar telve cafe asiyeye gittim 2 gün önce aman aman sakıııııııınnn diyorum yazık günah paranıza...bukdar kötü ve sacma bakılabilirdi ancak..gerci diğer baktırdıklarımın da daha dedikleri cıkmadı ama daha var vadelerine beklemedeyim:) buarada du fiesta canana baktıran varmı bornovaya yer acmıslar sanırım onu bi denemek istiyorum..

Biraz amiyane bir tabir olucak ama şu zamana kadar birçok kez falcıya gittim. Orta halli bakan da oldu kötü de iyide ama Asiye kadar çakma fal bakanı görmedim. Yani şu açıdan diyorum aldığı paraya yazık. Ben 30 tl verdim. bana 10 dakka ya baktı ya bakmadı. Orada çalışanlar önerdi üstelik vatikan baktırın çok uzun sürüyor memnun kalırsınız diye. Hayır anlamadığım ne bir soru sordurdu ne birşey kardı kardı kağıtları bir kolumun altına sıkıştırıp hadi canımm sana ii günleeerr demediği kaldı. Doğru söylüyorsunuz burda zaten falcıya gidenler ya iş sorar ya aşk sorar değilmi ? bana diyor ki sana kumral orta boylu erkek gözüküyor (dünyadaki erkeklerin ztn 70%i böyle) iş hayatımıda bilemedi hiçbirşey bilemedi. bilmedikçe sıkıldı yarım ağız konuştu en sonunda beni gönderdi.
Şimdi alsancağa gidiyoruz bazen 6-7 tl verip kahve falıp baktırıyoruz. memnun kalmıyoruz onlar olabilen şeyler ama bu kadarını görmedim. O zaman bende size fal bakiyim hemen burda o mantıkla kızlar
Sen evli gözükmüosun. orta boylu kumral bi cocuk sana çok aşık ama uzak duruo senden nie acaba. iş için başka bi yere gidiceksin..
bu kadar. ay valla çok sinir oldum eve giderken hıncımdan bir kutu sakızı çiğneye çiğneye bitirdim : )))
vatikan falı bakan birkaç çeşmenin yerlisi tanıdığım var. o kağıtlar kişiye göre seçilip kat kat farklı şekillerde açılır.
asiye hanım daha 20 dakkam var bari bi konken çevirseydik diyicektim !!!

ben de ona aktırdım ama...ılkı cok ıyıydı.... sasırdım kaldım.... eskı erkek arkadasımın ısıne kadar bıldı....

su ankı kafamdakı kısının aramda ne aldunu bıdı..... tayınımm cıkıcanı ıldı.... kotu bısı yazılınca sasırdım nedense...elkı zamanı ıyı degıldı........

sana katılıyorum......benım cok sasırdıgım bı falcıyı burda dagıtıyolar bazen.... bazen de ben ne bıcım falcı dıyorum.... burda tavan yapmıs oluyo......:)ısımlerı alıp kendı denese herkes daha guzel....ama ıster ııstemez burdakı yorumlar etkılıyo.......tabıkı... gıttıgın zaman ve falcıyla arandakı frekans baktırma saatın falan fılan onemlı bence....son olarak telefonla bazen daha guzel bakıldıgına,ılk bır falcıya baktırılan ılk falın daha genel olup,dıgerlerının daha ayrıntı oldugunu dusunuyorum...:)))ben bunu asıye de nacıye de murat da,tayfun da ve bıcogunda yasadım......bence bu yazdıklarım ıyıler...mujgan ve sevgı de kımsenın degınmedıgı yerlerı yakaldılar ben de...sımdılık bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…