Allahım sen bizi seninle aramıza girmeye çalışanlardan, kendi algılarını biz istemeden bize empoze etmeye çabalayanlardan, bizi tanımadan, görmeden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup , inancımızı kendi kriterlerine göre yargılayıp , sorgulayanlardan koru :)
valla canım ben gelecek için gitmiyorum zaten de öyle tutturan da olmadı henüz hep derim geleceği Allah bilir.ama daha önce hayatımda olan birisinin durumunu gördü benden sakladığı ben inanmamıştım doğru çıktı sonradan kendim tesadüfen öğrendim.ve o kişi de büyü olduğunu da söyledi herkese söylemiyor bunu, ona da inanıyorum çünkü başına türlü şeyler gelmişti,üstünde,arabasında paslı iğneler buluyordu bir kaç kere trafik kazası geçirdi ölümlerden döndü.böyle durumlar için gidilebilir canım,herkese hayırlı kandiller :)
canım ben sana cvp verdim ama gelmemiş olabilir msj hakkım henüz başlamadı. neşeden haber yok maalesef ben sana direkt pasaklı birseni öneriyorum suya bakıyo ücret 20 tl üç harflileri var sanırım :) ama rahatsız edici bi durumu yok zaten bahcede bakıyo bi cokda misafiri oluyo :) %80 söylediklerinin hepsi cıkıyo bana üni okucan dedi (ozaman ortaokul yeni bitmişti) okudum bu yıl bitti kardeşime 2 evlilik yapcan dedi kardeşim şuanda ikinci evliliğini yaşıyo böyle yani örnek cok pasaklı birseni denemelisin izmire gelince :)
Propaganda yapmıyorum ama eğer ki propagandaysa bile bu konuda yapmaktan da çekinmem.Üstelik söylediklerimde de yanlış bir şey yok.
Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Nitekim Kur'an-ı Kerim'de; (De ki: Göklerde ve yerde gaybı Allah’tan başka bilen yoktur.) [Neml 65, Hücurat 18]
Rasulullah (s.a.v) Efendimiz de; “Kahin ve falcıya (yani gaibten haber verdiğini iddia eden kişiye) inanan kimsenin 40 gün namazı kabul olmaz”, “Ona inanan kişi, bana indirileni (kitab ve vahyi) inkar etmiş olur” buyurmuştur.
Bu itibarla yıldızname ve benzeri fal kitaplarına itibar edilmesi ve bu tür şeylere inanılması câiz değildir.
İnsanların maddi ve manevi ilerlemesine engel olan bu tür inançlar, ilk çağ müşrik toplumlarından zamanımıza intikal etmiştir.
Ne kadar garip ki modern dünyamızın modern toplumlarında hala bu tür martavallara inananlar, gönül bağlayanlar pek çoktur.
Ben gerçekten iyi niyetimle söylüyorum hanımlar.Belki bikaç "saf" inanmaktan vazgeçer.
Ama herkes dilediğine inanmakta özgürdür tabiki.
Ayrıca insanlar her okuduğuna bir anda "Aaa doğru söylüyo dur şuna inanayım" desinki?Neden benim burda yazdıklarımı okur okumaz inansınlarki.
Kimse bu kadar saf değildir diye düşünüyorum.
Burdan da söylüyorum inanacak olan varsa söylediklerime araştırıp öyle inansınlar
Sevilay hanım şu Naciye'nin eski çalıştığı yerde çalışan Sevilay mı? Adını unuttum şuan kafenin. Ah evet onu merak ediyordum, gidilebilir olarak görüyordum fakat şu yorumdan sonra gözümden o kadar düştü ki. Yine değişmez bir kombin çıkartmışsınız.
-İlk mesaj da falcı önerisi hatta bonus olarak numarası.
Bir müşteri şimdiden kaybetti.
Yıldızana İzmir'de değilmiş,haftaya gelecekmiş o arada bekleyemedim,İlknur diye bir falcı vardı,yıllar önce gitmiştim,tekrar deneyeyim dedim.Sert mizaçlı bir kadın yalnız,onu söyleyeyim.Bence başarılı,yarım saat kadar süren bir faldı.İskambil kartlarıyla bakıyor.Üstelik ucuz sayılır,15 TL.Iyyy,Kumru'ya verdiğim 25 TL'yi hatırladım,tekrar acıdım vallahi...Yalnız annesi hasta olduğu için perşembe ve c.tesi günleri 4'er saat çalışıyormuş o yüzden randevu almakta fayda var.Kızlarağası'nda,Niyazi'nin Yeri isimli kafede.
Haselnut kızı :) evet bu naciye evrakada daha önce çalışmış olan kadın.Birgül hanım çok yakın vadede olacakbirşeyi bildi.Ancak çok yakın gelecekteki bazı durumları gördü ancak 3 ayın ötesini görmede daha uzak gelecek için çok iyi değldi benim falımda.Eğer şu sıralar ya da 2-3 ay içinde yaşayacağın önemli olaylar varsa , yeni başlangıç ,projeler içindeysen ya da bitrme , çıkma aşamasındaysan sağlama için Birgül'e gidilebilir ama en başarılı olduğu gelecek özellikle 2 gün ile 15 gün arası. O aralıkta olacak önemli olayları kaçırmıyor.Yani 15 günle 3 ay arasını nispeten tutturuyor ancak ondan sonrası için zayıf.Birgül'ün falı 10 dk Naciye 'nin 20 dk.Naciye daha dolu fal bakıyor , bir kaç tık daha iyi Birgül'den .Bunları okuyan arkadaşlar Naciye'yi hararetle tavsiye ettiğimi ,harika ,süper dediğimi sanmasınlar sakın.Naciye şimdilik fena gitmiyor ama ileride zaman geçtikçe düşüncelerim değişebilir.Şimdiye kadar bir önemli bir durumu bir de de ufak bir şeyi bilebildi .Birinin vadesini tam tutturdu, öbürününkini tutturamadı ama yine de oldu o durum.Daha gelecekle ilgili söylediği çok şey var .Bakalım olacak mı söyledikleri ?Naciye Hanım umarım müşterisi artıkça yorulmaz ve fal kalitesini düşürmez.
kızlarrrr müjgan cafe doğa hanım var ona gittim bugün. hem kahve falı hem de yanında tarot baktı bana. ılk 10 dakıka da sasırtıcak seyler soyledı bana. sımdıkı zaman ve gelecek konusuyor. ben cok memnun kaldım bir deneyin derim hem uzun da bakıyor.
Doğa'ya gittim .Yorum yapmak için arkadaşlarımın gitmesini bekliyordum.Bana çok uzun bakmadı.Evet geçmiş ve gelecek konuşuyor.Ben şimdilik Doğa Hanım için orta diyorum.
meraba arkadasım.... ızmırde cok falcı dolastım..... nacıye aklımda kalan bır ıkı ısımden bırı......... tel no gonderebılırsen cok sevınırım....
tarihler de verdi bana. birkaç şeyi de çok iyi bildi. bakalım dedikleri çıkacak mı eğer olursa hemen yazıcam :)
hmm , çok sıkı çalışmış sizin falınızda :) söylediği güzel şeyler çıkar umarım.