İzmir'deki Falcılar

Amiinnnn .Hislerime tercüman olmuşsunuz.

sağol canım. müsait oldugumda pasaklı birsen bide angel ilk gideceklerim olucak :) insanın kafa dağıtmaya ihtiyacı oluyor gerçekten.

merhaba ben yeni üyeyim bu bahsettiğiniz pasaklı birsenin adresi ve telefonu nedir nedir msj atabilirmisin

ben pasaklı birsene gittim 5 ay önceydi sanırım ve hiç memnun kalmadım.su falı bakıyor herseyi sana soruyo zaten ben bişey anlamadım o yuzden o faldan.değişik bir bakım tarzı var.angeli denedim fena degıldi pasaklı birsene göre daha ıyı dıyebilirimm.memnun kaldıgım sevdam cafeydi onun ıkıncı yerınde ayten abla var bırde ondan memnun kaldım.pasaklı birsene gitmeyinn derim hiçç boşu boşunaa 20 liranızz gıtmesinn..

pearl arkadaşım belki haklı olabilirsin ama konuyu okuyup takip etmen buradaki insanları daha haklı yapıyor o yüzden sen bildiğin doğrularla uğraş bizde bir nebze kendimizi rahatlatma olarak gördüğümüz falcılarla uğraşalım bence hiç poliğe girme olayı kapat

Son düzenleme:
Arkadaşlar artık falcılar umut taciri olmuşlar. Bir tavsiye sonucu " Sevilay Hanım " 'a gittim. Uzun süredir söylediklerini takip ettim ve gerçekten çok başarılı tespitleri var. Hepsi aynen çıktı. Sizlere de tavsiye ederim. Denemenizde fayda var. Telefon numarası : xxxxxxxxxx

Telefonla randevu alıp gidebilirsiniz. Eminim ki sorularınızın cevaplarını alacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevilay hanım şu Naciye'nin eski çalıştığı yerde çalışan Sevilay mı? Adını unuttum şuan kafenin. Ah evet onu merak ediyordum, gidilebilir olarak görüyordum fakat şu yorumdan sonra gözümden o kadar düştü ki. Yine değişmez bir kombin çıkartmışsınız.

-İlk mesaj da falcı önerisi hatta bonus olarak numarası.

Bir müşteri şimdiden kaybetti.

Değişmez bir kombin mi? Birini tavsiye etmek kombin oluyorsa ben bunu kabul ediyorum. Boşuna dememişler yiğidi öldür ama hakkını yeme diye. Siz nasıl görüyorsanız öyle olsun, fakat ben yine de tavsiyemden çekinmem.

daha önceki msj aynı tepkiyi bende gösterdim ve siteye şikayet ettim ve artık o kişi yok sana hak veriyorum evet bende asla gitmem biz girip begendik diyoruz yaşadıklarımızı paylaşıyoruz kimseye gidin gidin demiyoruz bu sitenin varlıgı fazla yaygınlaştı herkesler burda galiba (

Yıldızana İzmir'de değilmiş,haftaya gelecekmiş o arada bekleyemedim,İlknur diye bir falcı vardı,yıllar önce gitmiştim,tekrar deneyeyim dedim.Sert mizaçlı bir kadın yalnız,onu söyleyeyim.Bence başarılı,yarım saat kadar süren bir faldı.İskambil kartlarıyla bakıyor.Üstelik ucuz sayılır,15 TL.Iyyy,Kumru'ya verdiğim 25 TL'yi hatırladım,tekrar acıdım vallahi...Yalnız annesi hasta olduğu için perşembe ve c.tesi günleri 4'er saat çalışıyormuş o yüzden randevu almakta fayda var.Kızlarağası'nda,Niyazi'nin Yeri isimli kafede.

Kimmiş ? Neredeymiş? Kaça bakıyormuş sorularını sordutmadığın için minnetarım :114:

kızlarrrr müjgan cafe doğa hanım var ona gittim bugün. hem kahve falı hem de yanında tarot baktı bana. ılk 10 dakıka da sasırtıcak seyler soyledı bana. sımdıkı zaman ve gelecek konusuyor. ben cok memnun kaldım bir deneyin derim hem uzun da bakıyor.

meraba arkadasım.... ızmırde cok falcı dolastım..... nacıye aklımda kalan bır ıkı ısımden bırı......... tel no gonderebılırsen cok sevınırım....

arkadaslar ben yenı katıldım aranıza....
ben cok falcı dolastımızmırde .....
daisy murat ben ce de ıyı....
evreka nacıye bence adını daha da duyuracak...saglam b aktı......
sımorg tayfun u deneyın derım... murat ın tarzın da ama cok daha fazla sey soluyo......tel de bıle cok ıyııydı...yuz yuze dusunemıyorum:9
ılgınctır asıye den ben de memnun kaldım....sasırttı benı

Doğa'ya gittim .Yorum yapmak için arkadaşlarımın gitmesini bekliyordum.Bana çok uzun bakmadı.Evet geçmiş ve gelecek konuşuyor.Ben şimdilik Doğa Hanım için orta diyorum.

Son düzenleme:
Doğa'ya gittim .Yorum yapmak için arkadaşlarımın gitmesini bekliyordum.Bana çok uzun bakmadı.Evet geçmiş ve gelecek konuşuyor.Ben şimdilik Doğa Hanım için orta diyorum.

tarihler de verdi bana. birkaç şeyi de çok iyi bildi. bakalım dedikleri çıkacak mı eğer olursa hemen yazıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…