Canım, atmosferinden ürkmezsen pasaklı birseni öneririm ben. Ben gittim büyü varmı yokmu zaten söylüyor. geleceğide söylüyor çok yakın gelecek söyledi sanırım önümüzdeki ayları. Olup olmayacağını bilemiyorum tabi.. birde böyle dua okumanı söylüyor işte 2 tane yasin oku şöyle yap falan diye. Sonra rahatladını hissediyorsun ama sanırım o sadece dua okuduğun için rahatlamaktan kaynaklanıyor. : ) Etraf biraz pis ama kendisi sevimli bir teyze. Yıldız ana yı burada herkes söylüyor ama ben henüz deneyemedim. sağolsunlar telefonunuda gönderdiler ama onunda çok öveni var : ).. birde dün telve asiyeye gittim sakın gitme tam bir sahtekar... o kadar genel konuşuyorki zaten bunu bende söylerim karşımdaki insana.. Onun haricinde karşıyaka sahilde bir bayana gitmiştim ecbab usulu tarot bakıyordu kendisi. Bana çok güzel bakmıştı ama ismini unuttum kafenin fakat yerini biliyorum.
Bana verdiği tarihler mart nisan tutmadı.Oğlun Ağustosta yurtdışına gidecek dedi hiç alakası yok oda olacak bir şey değil.Çok kısa bakıyor ve çok hızlı anlatıyor anlayabilirseniz ne ala.Birde ben kaydetmek istemiştim dikkatim dağılıyor dedi izin vermedi.KIZLAARRR daisy muratın söyledikleri cıkan varmı?????cok baktıran olmus cogu kişi memnun kalmıs ama vadeleri tutuyormu deneyen varmı??
kızlar ben izmir'de çok iyi bakım yapan birisini arıyorum. yani olması muhtemel şeyleri söyleyebilecek, yön gösterebilecek, eğer büyü vs etkisindeysem bunu görebilecek gelecekte beni neler beklediği konusunda yorum yapabilecek iyi bir falcı kimi önerirsiniz? en çok kim iyi bu konularda
canım angela da gidebilirsin gitmediysen dene derim
polat cafe angel mı canım? nasıl geleceğe yönelik söyledikleri tutuyomu.
polat cafe angel mı canım? nasıl geleceğe yönelik söyledikleri tutuyomu.
Ve böylece sorumun cevabını almış bulunmaktayımmmçok teşekkür ederim esanscım parmaklarına sağlık
bu pasaklı birsende çok sıra oluyor mu ne kadara bakıyor. merak ettım bu kadını ben
bu pasaklı birsende çok sıra oluyor mu ne kadara bakıyor. merak ettım bu kadını ben
Yıllaaar önce gittiğimde çok kuyruk oluyordu .o yüzden sabah 8 de sıraya girerdi insanlar. o da 9-9.30 gibi gelir başlardı fala.
geçmişten ve şimdiki zamandan tutturduğu vardı ama gelecekle ilgili etkileyici bir öngörüsü olmamıştı .Onu özet geçiyor. 10 yıl önce Arkadaşımın bir gidişinde denize bakan bir ofiste çalışacağını (4-5 ay sonra oldu) , 2 kızı olacağını, sonra gittiğinde kardeşinin başka şehirde yaşayacağını , ayağından ameliyat geçireceğini bilmişti.Ancak bu 2 gidişte 20 şey söylediyse bu 4 şey tuttu ,diğerleri olmadı.