selam yelız ın tel nosunu bana gonderebılırmısın.... ben ozelden mesaj atamıyorumm.....
Kızlar evraka Cafe naciyeyi arıyorum Tlf No verebilirmisiniz bu arada yıkamaya gittim bildi şaşırdım hatta ama gelecekler ilgili çıkan var mı? Merak ediyorum baktiran. Arkadaslar çıktımı
mailini gonder atıyım tel nosunu.... mesaj atamıyom malesef.... ne yıkamasını bıldı anlamadımmm:)))
yıldızana tel bana da gondereblılır mısn... tesekkurler sımdıden...
Ok tsklr :))))))nacıye nın kı.)
geçen doğaya gitiğimi söylemiştim eğer çıkarsa anlatcağımı da söylemiştim. evet biri gerçekleşiyor belki de en imkansız olanı. bakmaya başladıgında ilk söylediği annen boşandı mı olmuştu. ben içimden amann daha ilk seferde yanlıs tutturdu demiştim. daha 4 gün oldu baktıralı,bugün annemle babam dilekçeyi imzalamıslar bile. şaşkınım çıktıgına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim..
anne ve baban ıcın üzüldüm ama başka cere olmayınca son bu oluyo ne yazıkkı hayırlısı dıyelım bende denerım yazarım ordakı herkese baktırdım onada baktırım tam olsun
ben de bılemedımm uzuleyımm mı sevıneyımm mıı...:\ ama bu ıkı uc yıl oncekı fallardan bahsetmıstım ben... ne bılım merak ettım...
bıde hulya hanım bana kursun döktü kızlar ya sankı kus gıbı oldum bundan sonra baska fakcıya gıtmm hrelde numarasınıda aldım teldede bakıyo baska falcıya gıdersem sızlerle paylasırım
yorumlarınıza dayanaraktan doğa ya gıdılebılınırmı yanı ?
Hadi bakalım hayırlısıiyi haberleriniz bekliyoruzz:13: