Propaganda yapmıyorum ama eğer ki propagandaysa bile bu konuda yapmaktan da çekinmem.Üstelik söylediklerimde de yanlış bir şey yok.
Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Nitekim Kur'an-ı Kerim'de; (De ki: Göklerde ve yerde gaybı Allah’tan başka bilen yoktur.) [Neml 65, Hücurat 18]
Rasulullah (s.a.v) Efendimiz de; “Kahin ve falcıya (yani gaibten haber verdiğini iddia eden kişiye) inanan kimsenin 40 gün namazı kabul olmaz”, “Ona inanan kişi, bana indirileni (kitab ve vahyi) inkar etmiş olur” buyurmuştur.
Bu itibarla yıldızname ve benzeri fal kitaplarına itibar edilmesi ve bu tür şeylere inanılması câiz değildir.
İnsanların maddi ve manevi ilerlemesine engel olan bu tür inançlar, ilk çağ müşrik toplumlarından zamanımıza intikal etmiştir.
Ne kadar garip ki modern dünyamızın modern toplumlarında hala bu tür martavallara inananlar, gönül bağlayanlar pek çoktur.
Ben gerçekten iyi niyetimle söylüyorum hanımlar.Belki bikaç "saf" inanmaktan vazgeçer.
Ama herkes dilediğine inanmakta özgürdür tabiki.
Ayrıca insanlar her okuduğuna bir anda "Aaa doğru söylüyo dur şuna inanayım" desinki?Neden benim burda yazdıklarımı okur okumaz inansınlarki.
Kimse bu kadar saf değildir diye düşünüyorum.
Burdan da söylüyorum inanacak olan varsa söylediklerime araştırıp öyle inansınlar