İzmir'deki Falcılar

Kızlar evraka Cafe naciyeyi arıyorum Tlf No verebilirmisiniz bu arada yıkamaya gittim bildi şaşırdım hatta ama gelecekler ilgili çıkan var mı? Merak ediyorum baktiran. Arkadaslar çıktımı

Kızlar evraka Cafe naciyeyi arıyorum Tlf No verebilirmisiniz bu arada yıkamaya gittim bildi şaşırdım hatta ama gelecekler ilgili çıkan var mı? Merak ediyorum baktiran. Arkadaslar çıktımı

mailini gonder atıyım tel nosunu.... mesaj atamıyom malesef.... ne yıkamasını bıldı anlamadımmm:)))

arkadaslar... bu forum 2009 dan berı acık.... ozaman dan berı dedıklerı cıkan bırı yok mu..... hıc ... bı yazsanıza.... en basında da murat gulıstan demısınız.... bı kalıte kontroll yapsanıza.....ben de faydalanıyım....:))

geçen doğaya gitiğimi söylemiştim eğer çıkarsa anlatcağımı da söylemiştim. evet biri gerçekleşiyor belki de en imkansız olanı. bakmaya başladıgında ilk söylediği annen boşandı mı olmuştu. ben içimden amann daha ilk seferde yanlıs tutturdu demiştim. daha 4 gün oldu baktıralı,bugün annemle babam dilekçeyi imzalamıslar bile. şaşkınım çıktıgına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim..

aman tanrım yenı bı falcımı bulduk doga kımdır nedır nerderdır kaç paradır vs. butun bunlar sorulucak hemen ben sorım cok şaşrıdım ben tanımıyorum dogayı :))))

doğa müjgan cafede karsıyakada canım. hem kahve hem de üstüne tarot bakıyor 10 tlye bakıyor. ben iyi enerji almıstım.bakalım daha cıkanlar olursa onları da yazıcam ama ınsallah olumlular cıkar artık :KK43:

anne ve baban ıcın üzüldüm ama başka cere olmayınca son bu oluyo ne yazıkkı hayırlısı dıyelım bende denerım yazarım ordakı herkese baktırdım onada baktırım tam olsun

geçen doğaya gitiğimi söylemiştim eğer çıkarsa anlatcağımı da söylemiştim. evet biri gerçekleşiyor belki de en imkansız olanı. bakmaya başladıgında ilk söylediği annen boşandı mı olmuştu. ben içimden amann daha ilk seferde yanlıs tutturdu demiştim. daha 4 gün oldu baktıralı,bugün annemle babam dilekçeyi imzalamıslar bile. şaşkınım çıktıgına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim..

ben de bılemedımm uzuleyımm mı sevıneyımm mıı...:\ ama bu ıkı uc yıl oncekı fallardan bahsetmıstım ben... ne bılım merak ettım...

anne ve baban ıcın üzüldüm ama başka cere olmayınca son bu oluyo ne yazıkkı hayırlısı dıyelım bende denerım yazarım ordakı herkese baktırdım onada baktırım tam olsun

ben de bılemedımm uzuleyımm mı sevıneyımm mıı...:\ ama bu ıkı uc yıl oncekı fallardan bahsetmıstım ben... ne bılım merak ettım...

sagolun kızlarrr. bakalım diğerleri de olur inşallah :KK31:

Tekrar merhaba arkadaşlar :KK42: baktırdığım falcılar 6. aydan ve 7. aydan çok umutlu konuşuyorlardı ben en çok bu konuyla alakalı 6. ayda maaşıma canım patronumun yaptığı zamla muhteşem enerjik giriş yaparak açılışı yaptım. Şimdi bunu bana Fatoş,Angel,Yıldızana,Tarot Kahini, şirinyer paradiso cafedeki bayan söylemişti ama ben Fatoş ve Angel da takılı kaldım en çokta Fatoş a gidiyorum. olumlu gelişmeler alıyorum 7. ayda da dedikleri çıkarsa (ki Fatoş 6. ay diyor) Angel ve Yıldızana 7. ay diyorlar. Bu da gerçekleşirse hemen yazıcam :KK52: Fatoş ev aradığım için 4 güne netleşecek demişti kaldı 2 gün bakalım mutlaka yazacağım :nazar: bilgilerinize...

X