Tekrar merhaba arkadaşlarbaktırdığım falcılar 6. aydan ve 7. aydan çok umutlu konuşuyorlardı ben en çok bu konuyla alakalı 6. ayda maaşıma canım patronumun yaptığı zamla muhteşem enerjik giriş yaparak açılışı yaptım. Şimdi bunu bana Fatoş,Angel,Yıldızana,Tarot Kahini, şirinyer paradiso cafedeki bayan söylemişti ama ben Fatoş ve Angel da takılı kaldım en çokta Fatoş a gidiyorum. olumlu gelişmeler alıyorum 7. ayda da dedikleri çıkarsa (ki Fatoş 6. ay diyor) Angel ve Yıldızana 7. ay diyorlar. Bu da gerçekleşirse hemen yazıcam Fatoş ev aradığım için 4 güne netleşecek demişti kaldı 2 gün bakalım mutlaka yazacağım bilgilerinize...
Tekrar merhaba arkadaşlarbaktırdığım falcılar 6. aydan ve 7. aydan çok umutlu konuşuyorlardı ben en çok bu konuyla alakalı 6. ayda maaşıma canım patronumun yaptığı zamla muhteşem enerjik giriş yaparak açılışı yaptım. Şimdi bunu bana Fatoş,Angel,Yıldızana,Tarot Kahini, şirinyer paradiso cafedeki bayan söylemişti ama ben Fatoş ve Angel da takılı kaldım en çokta Fatoş a gidiyorum. olumlu gelişmeler alıyorum 7. ayda da dedikleri çıkarsa (ki Fatoş 6. ay diyor) Angel ve Yıldızana 7. ay diyorlar. Bu da gerçekleşirse hemen yazıcam Fatoş ev aradığım için 4 güne netleşecek demişti kaldı 2 gün bakalım mutlaka yazacağım bilgilerinize...
Herkeslere görede değişir bu durum işte elektrik meselesi yani
Merhabalar,
Bana da tavsiye eder misiniz izmir'deki su falciyi:)
Yıldızana nerdedir? Evinde mi bakıyor?
evet evindedir. Altındağ da oturuyor. İyi fallar.
Evet banada güzel baktı umarım dedikleri çıkar çoook mutlu olurum))
yıldızana tel bana da gondereblılır mısn... tesekkurler sımdıden...
Kızlar Sevdam Kafe-Sevda'ya baktıranlar var mı size söyledikleri çıktı mı
Kızlar Sevdam Kafe-Sevda'ya baktıranlar var mı size söyledikleri çıktı mı
merhaba banada nasıl ulaşabılırım yıldıanaya anlatırmısınız ne kadar bakıyor bende altındagdayım gitmek isterim
Yildızana evinde bakıyor kahveye bakıyor bende eksiksiz bildi umarım gelecekler ilgilide çıkar No biraz değişik vericem silinmesin die burdan msj atma hakkım yok sıfır Yildızana bes Yildizana uç Yildizana uç Yildizana bes Yildizana bir Yildizana dokuz Yildizana seksen Yildizana iki Yildizana doksan Yildizana dokuz ;()
slm arkadaşlar ben bir hafta önce birine fal baktırdım bir arkadaşım önerdi belli bir yeri yok telefonla ulaşıyorsunuz herhangi bir cafede size kahve falı bakıyor fakat çok iyi bakıyor ne dediyse çıktı ağzım açık kaldı resmen hem fincana bakıp söylüyo vede yüzünüze bakıp herşeyi anlatıyo kısa sürede bakmıyo bayağı uzun bakıp anlatıyo tavsiye ederim arkadaşlar.