İzmir'deki Falcılar

KIZLAARRR daisy muratın söyledikleri cıkan varmı?????cok baktıran olmus cogu kişi memnun kalmıs ama vadeleri tutuyormu deneyen varmı??

murattan memnun kalan fazla kişi yok bildigim kadarıyla geçmişe bakarsan beni anlarsın benim fikrime gelince okadar hızlı konuşuyorki söyledigi bir çok şeyi anlamamıştım anladıgım kısmıda olmadı zaten murata baktırmaktansa angela baktırmayı tercih ederim :)

Canım, atmosferinden ürkmezsen pasaklı birseni öneririm ben. Ben gittim büyü varmı yokmu zaten söylüyor. geleceğide söylüyor çok yakın gelecek söyledi sanırım önümüzdeki ayları. Olup olmayacağını bilemiyorum tabi.. birde böyle dua okumanı söylüyor işte 2 tane yasin oku şöyle yap falan diye. Sonra rahatladını hissediyorsun ama sanırım o sadece dua okuduğun için rahatlamaktan kaynaklanıyor. : ) Etraf biraz pis ama kendisi sevimli bir teyze. Yıldız ana yı burada herkes söylüyor ama ben henüz deneyemedim. sağolsunlar telefonunuda gönderdiler ama onunda çok öveni var : ).. birde dün telve asiyeye gittim sakın gitme tam bir sahtekar... o kadar genel konuşuyorki zaten bunu bende söylerim karşımdaki insana.. Onun haricinde karşıyaka sahilde bir bayana gitmiştim ecbab usulu tarot bakıyordu kendisi. Bana çok güzel bakmıştı ama ismini unuttum kafenin fakat yerini biliyorum.

pasaklı birsene gidebilirim aslında ama örnekköyde oturuyordu sanırım kendisi ben çok uzaktayım ona gitmem sorunlu olur şimdilik. yıldız ana nerde çalışıyomuş ne bakıyomuş en azından onu deneyebiliriz

KIZLAARRR daisy muratın söyledikleri cıkan varmı?????cok baktıran olmus cogu kişi memnun kalmıs ama vadeleri tutuyormu deneyen varmı??
Bana verdiği tarihler mart nisan tutmadı.Oğlun Ağustosta yurtdışına gidecek dedi hiç alakası yok oda olacak bir şey değil.Çok kısa bakıyor ve çok hızlı anlatıyor anlayabilirseniz ne ala.Birde ben kaydetmek istemiştim dikkatim dağılıyor dedi izin vermedi.

kızlar ben izmir'de çok iyi bakım yapan birisini arıyorum. yani olması muhtemel şeyleri söyleyebilecek, yön gösterebilecek, eğer büyü vs etkisindeysem bunu görebilecek gelecekte beni neler beklediği konusunda yorum yapabilecek iyi bir falcı kimi önerirsiniz? en çok kim iyi bu konularda

canım angela da gidebilirsin gitmediysen dene derim :KK34:

canlarım,yıldızananın nerde çalıştığı ve telefon numarası konusunda bana yardımcı olabilecek olanınız var mı?Bu vesileylede hepinizin Regaib Kandili mübarek olsun demek isterim.Dileklerimiz kabul olur inşallah :KK34:

polat cafe angel mı canım? nasıl geleceğe yönelik söyledikleri tutuyomu.

evet ben fatoş ve angel ın söylediklerini bire bir yaşadım diye bilirim hatta sözlümden sonra ikiside başka biriyle ciddi bir adım dedi ve evet biriyle tanıştım hayırlısı yaz sonuna dogru bana evlilik görünüyor galiba çok mutluyum :))))

Şunu da demeden geçemeyeceğim.Falcıların zeki insanlar olduklarını düşünüyorum.
Özellikle olasılık konusunda zekaları gayet iyi çalışıyor.Ve de insan sarrafı olmuşlar.
Türkiyenin de her ülke gibi kendine has örf ve adetleri var sosyal hayatı kendine has.
Eğer genç bi kız falcıya gidiyorsa ya eş içindir ya da iş içindir.Eğer evli biriyse ya bebek içindir ya da eşi eve bağlansın diyedir ya da kaynanası kayınbabasıyla ilgilidir.
Dedim ya olasılık hesaplarını çok iyi yapıyorlar :KK52:

polat cafe angel mı canım? nasıl geleceğe yönelik söyledikleri tutuyomu.

valla canım ben gelecek için gitmiyorum zaten de öyle tutturan da olmadı henüz hep derim geleceği Allah bilir.ama daha önce hayatımda olan birisinin durumunu gördü benden sakladığı ben inanmamıştım doğru çıktı sonradan kendim tesadüfen öğrendim.ve o kişi de büyü olduğunu da söyledi herkese söylemiyor bunu, ona da inanıyorum çünkü başına türlü şeyler gelmişti,üstünde,arabasında paslı iğneler buluyordu bir kaç kere trafik kazası geçirdi ölümlerden döndü.böyle durumlar için gidilebilir canım,herkese hayırlı kandiller :)

Valla kızlar bu falları tutturan yok hakkaten..yani ben enson daisy murat ve du fiesta kemale gittim ikiside paralel seyler söyledi fakat foruma bakıorm kimisi muratın dediklerinin hepsinin cıktıgını söyluo kimi hiç birinin cıkmadıgını..ben angelada gittim fatosada=) fatosu hiç begenmedim gercekten ev falı gibiydi ve cok sallamıstı. Angelında bazı söyledikleri henuz olmadı bi taneside okulla ilgili bir durumum vardı bu dönem bitcek dedi bitmedi yani bilemedi:KK43: gittiğim diğer tüm falcılarda ki bunlar cadı cafe cansu, angel, fatos, babacan cafe birgul, daisy müjgan, yayla cafe berk, hepsi okulumun bitecegini eski sevgilimin döneceğini söyledi ne okul bitti ne sevgili döndü=) angelı tekrar denemek istiyorum. Buarada ben son zamanlarda encok dufiesta kemal ve daisy muratı begendim suanı cok iyi anlattılar ama en yakın vade 1 ay gercekleşirse söylerim.murat cok iddialıydı, kemal olabilir dedi.....bakalım bekleyip görücez. kızlar agasında baska falcı önerisi olan var mı?

Ve böylece sorumun cevabını almış bulunmaktayımmm :21: çok teşekkür ederim esanscım parmaklarına sağlık :KK76:

uzun zamandır bundan bahsedeyim diye düşünüyordum ama ya unutuyor ya da üşeniyordum .sen vesile oldun yazıverdim .hatırlattığın iyi oldu:KK28:

Allahım sen bizi seninle aramıza girmeye çalışanlardan, kendi algılarını biz istemeden bize empoze etmeye çabalayanlardan, bizi tanımadan, görmeden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup , inancımızı kendi kriterlerine göre yargılayıp , sorgulayanlardan koru :)

Son düzenleme:
geçmişten ve şimdiki zamandan tutturduğu vardı ama gelecekle ilgili etkileyici bir öngörüsü olmamıştı .Onu özet geçiyor. 10 yıl önce Arkadaşımın bir gidişinde denize bakan bir ofiste çalışacağını (4-5 ay sonra oldu) , 2 kızı olacağını, sonra gittiğinde kardeşinin başka şehirde yaşayacağını , ayağından ameliyat geçireceğini bilmişti.Ancak bu 2 gidişte 20 şey söylediyse bu 4 şey tuttu ,diğerleri olmadı.

geçmişten ve şimdiki zamandan tutturduğu vardı ama gelecekle ilgili etkileyici bir öngörüsü olmamıştı .Onu özet geçiyor. 10 yıl önce Arkadaşımın bir gidişinde denize bakan bir ofiste çalışacağını (4-5 ay sonra oldu) , 2 kızı olacağını, sonra gittiğinde kardeşinin başka şehirde yaşayacağını , ayağından ameliyat geçireceğini bilmişti.Ancak bu 2 gidişte 20 şey söylediyse bu 4 şey tuttu ,diğerleri olmadı.

teşekkür ederim yorum için :KK1: bakalım bende neleri görücek :KK9:

X